למישהו יש טיפים עם טכניקה בחתירה?
http://www.crossfit.com/cf-info/excercise.html#Row
יש גם בקרוספיט ג'ורנל כמה דברים טובים, אבל צריך בשביל זה מנוי. שווה כל שקל (מאה שקל לשנה).
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תכנון היה מתחת ל 30, ו...5 ק"מ = 20:12 ,מצד אחד :161bd:שיפרתי ,מצד שני ,עדיין לא ירדתי מ-20 דקות :(
אחד החשובים הוא לא לתת לראש ללכת לאחורף בגלל שכך אתה מאבד מהמנח הנכון של הגב בזמן החתירה. לגבי טיפים נוספים, שווה לשאול את דעאל בבלוג שלו, אני יודע שהוא עובד על ה C2 אז הוא בטח קרא הרבה על הנושא.למישהו יש טיפים עם טכניקה בחתירה?
תכנון היה מתחת ל 30, ו...
עמדתי בזה 29:47 פאק היה חם אתמול בערב.
לכמה חזרות?שיא אישי חדש בדדליפט:
137.5 ק"ג,שיפור מ-130 .
לכמה חזרות?
לא שיא אישי, דדלפיט עם 62.5 (מקסימום שיש לי בבית) 5*5שיא אישי חדש בדדליפט:
137.5 ק"ג,שיפור מ-130 .
כרגיל ,הישועה באה מדעאל,סאחתין 👏
אבל אם אני שולט טוב בגרסאת הכוח של החתירה אז למה לא לנצל את זה?ברוך הבא דעאל.
לגבי החתירה, הנקודה היחידה שנראית לי בעיתית היא מה שכתבת לגבי המנוף (נקודה 8). לפי הבנתי כן כדאי לשחק עם המנוף ולמצוא את הערך שהכי מתאים למתאמן. אני לא חושב שהכללה כמו "לכן, אם אתם גדולים, תעבדו תמיד עם מנוף סגור והפוך אם אתם קלים" היא נכונה. כמעט לכל המתאמנים הערך האופטימלי יהיה באמצע פלוס מינוס.
אבל אם אני שולט טוב בגרסאת הכוח של החתירה אז למה לא לנצל את זה?
ברוך הבא דעאל.
לגבי החתירה, הנקודה היחידה שנראית לי בעיתית היא מה שכתבת לגבי המנוף (נקודה 8). לפי הבנתי כן כדאי לשחק עם המנוף ולמצוא את הערך שהכי מתאים למתאמן. אני לא חושב שהכללה כמו "לכן, אם אתם גדולים, תעבדו תמיד עם מנוף סגור והפוך אם אתם קלים" היא נכונה. כמעט לכל המתאמנים הערך האופטימלי יהיה באמצע פלוס מינוס.
אחלה משקל עומרי, כמה אתה שוקל?