הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Workout Of the Day

מי "לוקח" אותך להיות מרים משקולות? אתה מדבר על ספונסר כלשהו, או על יציאה לתחרות בחו"ל, או מה? ולא ידעתי שיש אינדיקציה אחרת לWL חוץ מכמות המשקל שהוא מבצע איתו את התרגילים שמתחרים בהם, בטח שלא מראה חיצוני, ובטח שלא ידיים.

חחחח איזה חמוד
הוא צחק יא טמבל! 😆😣

מי "לוקח" אותך להיות מרים משקולות? אתה מדבר על ספונסר כלשהו, או על יציאה לתחרות בחו"ל, או מה? ולא ידעתי שיש אינדיקציה אחרת לWL חוץ מכמות המשקל שהוא מבצע איתו את התרגילים שמתחרים בהם, בטח שלא מראה חיצוני, ובטח שלא ידיים.

אתה מסכן. תבדוק מי זה יא ליצן.

6 ליוני 2009 - WOD

Lynne
חמישה סיבובים של:
בנצ' פרס bench press במשקל גוף
max pullups מקסימום מתח.

האימון היום הוא Lynne, והוא אימון במתכונת שונה מרוב אימוני הבנות. הפעם לא מדובר באימון שבו המשתנה הנמדד הוא זמן (כמו פראן) או סיבובים (כמו סינדי) אלא מספר חזרות. באימון הזה צריך לבצע חמישה סיבובים שבכל אחד מבצעים מקסימום לחיצות חזה (במשקל גוף) ומקסימום מתח מיד אחרי. בין סיבוב לסיבוב אפשר לנוח מספר דקות ללא הגבלה (כמו באימוני כח). המטרה היא כמובן לצבור כמה שיותר חזרות בשני התרגילים על פני חמשת הסיבובים.
אפשר לעשות kipping pullups או מתח רגיל, העיקר לרשום בדיוק מה עשיתם כדי שתוכלו להשוות מול תוצאות עתידיות שלכם. כמובן שאפשר להשתמש במשקל נמוך יותר לבנצ' אם צריך (כדאי לשאוף לפחות לעשר חזרות בסיבוב הראשון), וגם וריאציה קלה יותר של מתח אם צריך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה אימון נחמד:)
אני מניח שגם את זמני המנוחה צריך לתעד לשם השוואה עתידית,לא?

אפשר פשוט לקבוע מראש כמה זמני מנוחה יהיו בין הסטים.. נגיד 3 דק'

7 ליוני 2009 - WOD

חמישה סיבובים של:
21 ת'רסטר thruster עם 35 קילו
21 קפיצות חבל כפולות - double unders

האימון היום הוא metcon חדש, שלא נתקלנו בו עדיין. הוא משלב מצד אחד ת'רסטרים בכמות גבוהה עם משקל יחסית נמוך שמסוגלים להפעיל לחץ גדול על המערכת האירובית ומיד אחריהם תרגיל קפיצות כפולות שהם תרגיל טכני מאוד שנהיה קשה מאוד בדיוק במצבים האלה (כשאתה מתנשף ורוצה למות). שילוב קטלני שיגרום למי שלא סגור על הקפיצות הכפולות במאה אחוז לקלל והרבה.

צריך ואפשר להתאים את האימון לרמת הכושר שלכם: אפשר לקצץ בסיבובים או להוריד במשקל של הת'רסטרים. אם אתם לא מסוגלים לעשות קפיצות כפולות, אפשר לעשות במקום tuck jumps. אם יש לכם חבל אבל אתם מתקשים עם קפיצות כפולות אז היום זה זמן טוב לעבוד עליהן.

אפשר סתם קפיצות חבל מהירות? או שחובה כפולות?
הסירטון השני נראה לי אחד הקשים.. אחרי 20 כאלה אתה מת

קפיצות חבל רגילות הם מאוד קלות ואם יש לך טכניקה סבירה אפשר לעשות מאות בלי יותר מדי מאמץ. זה בערך כמו ההבדל בין קפיצות קטנות ועדינות באויר לבין מה שההוא עושה בסירטון השני (tuck jumps).
בכל מקרה, תמיד אפשר להחליף כל דבר בכל דבר, אבל אתה מתרחק מהכוונה המקורית של המשורר.

9 ביוני 2009 - WOD

סינדי
כמה שיותר סיבובים בעשרים דקות של:
5 מתח
10 כפיפות מרפקים pushups
15 סקוואט air squat

או

מרי
5 handstand pushups
10 סקוואט ברגל אחת pistols
15 מתח

היום צמד התאומות (לא זהות) סינדי ומרי. מרי היא גירסה מתקדמת של סינדי עם תרגילים שדורשים הרבה יותר כח. כמובן שכל מי שניסה לעשות סינדי יודע שהיא מספיק קשה בפני עצמה. בגלל מספר החזרות הגבוהה חשוב להקפיד על טכניקה טובה וביצוע מלא של כל התרגילים. האימון לא קצר ולכן מומלץ לקבוע קצב שפוי מהתחלה כדי לא להישרף מוקדם.
Scaling - אפשר לקצץ בזמן ולעשות 10 דקות או לשנות את התרגילים לפי היכולת שלכם. אפשר להשתמש בוריאציה קלה יותר של מתח או בכפיפות מרפקים על הברכיים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
פיסטולים זאת דרך מצויינת לבעיות ברכיים, תוותרו ותעשו סינדי.

אני רוצה לראות תוצאות של אנשים שלא עושים קרוספיט ,אני קורא לכל מי שלא עושה קרוספיט לבוא ולנסות לקבוע שיא פורום LBS ב-"cindy".

הגשת תוצאות והערות עד לשעה 00:00 היום

בהצלחה 😃

אני רוצה לראות תוצאות של אנשים שלא עושים קרוספיט ,אני קורא לכל מי שלא עושה קרוספיט לבוא ולנסות לקבוע שיא פורום LBS ב-"cindy".

בהצלחה 😃

אם שנינו עושים מתח עם אותו משקל אני מסכים .

מעניין 😃 אני שוקל 87 ק"ג ,כמה להוסיף ?

בוא נסכם שמותר לך לבצע עליות מתח בקפיצה... 😃

בכל מקרה ,גם אם לא תנצח בתחרות הזאת ,היום זה עוד יום מצויין להתחיל להתכונן לתחרות הבאה !

בהצלחה 😃

השיא שלי זה 12, עשיתי אותו לפני איזה שבועיים ואני ממש ממש לא מתכנן לעשות את זה שוב חחחחחחח
האימון שהכי הרג אותי אי פעם

Back
למעלה תחתית