הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע Workout Of the Day

חדש כאן - קפצתי לבקר מהבלוג של דעאל.
הסרטון שמורן העלה של ה - invisible fran עשה לי חשק גם.
אז היום לפני האימון עשיתי אותו: 0:52 דקות.
אחר"כ רציתי לעשות את האימון עם המתח, אבל לא הצלחתי לקשור את המשקולות כמו שצריך, אז עשיתי רק 3 סיבובים ואז וניסיתי חלוקה חדשה לאימון 100 מתח על זמן: 25 מתח בכל דקה.
3 סיבובים (75 עליות) לקחו 3:20 דקות. לא כמו שקיוויתי, אבל אני אוותר לעצמי בגלל ה-3 סיבובים המתישים מקודם (45 עליות מתח מתישות..).

אהלן אור, ברוך הבא גם לפה. תתחיל להפציץ פה בזמנים כי מישהו צריך להעמיד את עמרי במקום.

דווקא הוא נשמע בחור נחמד.
קרץ לי 50 הירושלמים שפרסמו כאן.
מחר אני אנסה אותו במקום הסקוואט (כי עדיין אין מספיק משקל לRM3).

"בחור נחמד"

מורן ,"הבחור הנחמד" הזה יפגוש אותך בקרוב באימון נוסף ברחובות ,ואני מזכיר לך שאני אחראי על התפריט 🤪

25 ליוני 2009 - WOD

כמה שיותר סיבובים ב-20 דקות של:
5 ת'רסטר thruster במשקל 42.5 קילו (95 פאונד)
7 האנג פאוור קלין hang power clean במשקל 42.5 קילו
10 סומו דדליפט הייפול sumo deadlift highpull במשקל 42.5 קילו

כל סיבוב כולל את שלושת התרגילים. צריך לעשות כמה שיותר סיבובים במשך הזמן הנתון (20 דקות). אני ממליץ להקפיד על טכניקה טובה בכל שלושת התרגילים האלה. למרות שהמשקל הוא לא גדול ואין כאן סכנת בטיחות גדולה מדי, שלושת התרגילים האלה הם דוגמה מצוינת לאיך טכניקה טובה יכולה לשפר את התוצאה שלכם בצורה משמעותית. יעילות בתרגילים האלה תגרום לרגליים ולמותן לעבוד במקום הידיים. אתם תתעייפו הרבה יותר מהר אם תבצעו משיכות עם הידיים בקלין או לא תנצלו את הרגליים בת'רסטר או לא תתפוצצו עם המותן בהיי פול. הידיים באימון הזה רק משמשות כאמצעי להעברת הכח שאתם מייצרים במרכז הגוף אל המוט. נסו לחשוב על זה גם בדקה החמש עשרה כשכבר אין הרבה חמצן במח 😃.

נערך לאחרונה:
אני קראתי שסומו היי פולס לא טוב לכתף למה?

26 ליוני 2009 - WOD

ניקול
כמה שיותר סיבובים בעשרים דקות של:
ריצת 400 מטר
מקסימום מתח

גם האימון של היום הוא עשרים דקות במתכונת AMRAP. הפעם אימון בשם ניקול שבו מודדים לא רק את מספר הסיבובים אלא גם את כמות החזרות במתח. אפשר ורצוי לעשות מתח עם קיפ כדי להגיע לתוצאות גבוהות יותר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה אימון מפגר. אם המתח שלך משתפר אז יכול לקרות מצב שמספר הסיבובים יורד. איך אפשר לראות את השיפור ככה?

סט מתח אחד רצוף ,ינוע בין 25-5 חזרות (מתחיל / מתקדם) ,זמן מקסימלי לכל סט מתח - 30 שניות.
השיפור בכושר יבוא לידי ביטוי ביכולת שלך להתאושש מהר מהמתח ולצאת לריצה חזקה שוב ושוב .

במילים אחרות,זמן ביצוע המתח שולי...

סט מתח אחד רצוף ,ינוע בין 25-5 חזרות (מתחיל / מתקדם) ,זמן מקסימלי לכל סט מתח - 30 שניות.
השיפור בכושר יבוא לידי ביטוי ביכולת שלך להתאושש מהר מהמתח ולצאת לריצה חזקה שוב ושוב .

במילים אחרות,זמן ביצוע המתח שולי...

אין הבדל בזמן של הסט אם אני עושה 5 חזרות או 25?

מה שעמרי מנסה להגיד זה שעליית מתח אצל מתקדמים (מעל 25 עליות) לוקחת קצת פחות משניה. דהיינו: 25 שניות בערך ל30-35 עליות מתח.
עליות מתח אצל אנשים פחות חזקים הן יותר איטיות. נניח ש 10 עליות ייקחו בין 15 שניות בערך.
הבדל של 10 שניות הוא זניח ביחס לזמן שלוקח לרוץ 400 מטר (בין 1:30 ל2:30 דקות).

תודה

מה שעמרי מנסה להגיד זה שעליית מתח אצל מתקדמים (מעל 25 עליות) לוקחת קצת פחות משניה. דהיינו: 25 שניות בערך ל30-35 עליות מתח.
עליות מתח אצל אנשים פחות חזקים הן יותר איטיות. נניח ש 10 עליות ייקחו בין 15 שניות בערך.
הבדל של 10 שניות הוא זניח ביחס לזמן שלוקח לרוץ 400 מטר (בין 1:30 ל2:30 דקות).

בדיוק ,תודה על התוספת 😃

אולי זה נכון לגבי הקיפ אבל אם אני מדמה את זה למתח רגיל אז גם מי שחזק במתח החזרות האחרונות שלו יהיו איטיות כמו אצל מי שחלש במתח.

בקיצור, הזמן של המתח הוא יותר קצר בהרבה מהריצות ולכן זה לא עקרוני מדי. בכל מקרה גם אם השתפרת המון במתח ופתאום הספקת סיבוב אחד פחות זה לא סוף העולם. עדיין תצטרך בפעם הבאה לעשות יותר מזה. קורה לא מעט שאימונים משתנים קצת מכל מיני סיבות כמו ציוד, מקום, שינוי ברמת ה- scaling, זמן פנוי. יש מספיק אימונים בשביל לבדוק התקדמות.

wod 260609

6 סיבובים:

25 מתח
15
15
15
15
15

סה"כ 100 מתח

עומרי פלד
crossfit 360

27 ליוני 2009 - WOD

שני סיבובים של:
12 פוש פרס ביד ימין
12 דדליפט ביד שמאל
800 מטר ריצה
12 פוש פרס ביד שמאל
12 דדליפט ביד ימין
800 מטר ריצה

אוקי, מדובר הפעם באימון הזוי במיוחד. האימון הזה הופיע פעם אחרונה לפני 6 שנים. מישהו חופר בארכיונים בתקופה הזאת ואני חושב שאני יודע למה (נגיע לזה עוד מעט). לא הצורה המדויקת לעבוד ולא המשקלים מוגדרים באימון הזה. אתם יכולים לבחור לעשות את הדדליפט מול הגוף או להרים אותו כמו מזוודה לצד הגוף. את הפוש פרס צריך לעשות גם עם מוט ארוך ולא עם דאמבלס והדרך לעשות את זה היא לצד הגוף.
סחטיין למי שמנסה להתמודד עם הדבר הזה.
לגבי החיטוט בארכיון. משחקי הקרוספיט מתקרבים והשנה המאמן הראשי של קרוספיט (גרג גלסמן) הבטיח שהתחרות תכלול "תרגילים שהמתחרים לא ביצעו בכלל באימונים שלהם". אני מניח שמדובר באימונים הזויים בסגנון האימון של היום. יהיה מעניין.
onearmdlift_th.jpg

onearmpress_th.jpg

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית