הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מבוא לקומפלקסים [סטים מרובים] עם מוט --> מאמר חדש בפורטל!

נתי123

משתמש מתחיל
45
87
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
1,909
45
87
שיפור סיבולת לב ריאה ושריר ע" אימוני כושר מטבולי (Metabolic Conditioning) המתבססים על מנוחות קצרות ומספר סטים רב. האימון מתבצע עם משקולות חופשיים בלבד ומותאם לאנשים שרוצים לשמור על אימונים קצרים ויעילים אך מאתגרים בו זמנית.

מבוא לקומפלקסים [סטים מרובים] עם מוט

תהנו :D
תודה ל @יהושע60 על עריכת המאמר.

• פותח/ת השרשור
"כמה כאלה עושים באימון? כמה מחזורים?"
זה תלוי באופי האימון. כאשר אני אחרי אימון כבד אז 3 קומפלקסים של 8-6 תרגילים יספיקו [לרוב עם דקה מנוחה] באימונים ספציפים לסבולת זה הופך לארוך יותר, בכמה מכוני MMA פופלרי ה8-8-8 :
8 תרגילים, 88 חזרות, 8קומפלקסים.
" כמה פעמים הייתה ממליץ לעשות בשבוע ?"
כחימום? כל יום מבחינתי. כאימון קשה לא הייתי עובר את 3-4 פעמים. צריך להיות עם היד על הדופק לגבי פציעות שימוש יתר.
" כמה קלוריות שורפים באימון כזה בממוצע?"
אין לי מחקר, אבל בדר"כ רוב המתאמנים שומרים על דופק גבוה לעשרים דקות\חצי שעה באימון שמוקדש לזה, התוצאות בהתאם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
"כמה כאלה עושים באימון? כמה מחזורים?"
זה תלוי באופי האימון. כאשר אני אחרי אימון כבד אז 3 קומפלקסים של 8-6 תרגילים יספיקו [לרוב עם דקה מנוחה] באימונים ספציפים לסבולת זה הופך לארוך יותר, בכמה מכוני MMA פופלרי ה8-8-8 :
8 תרגילים, 88 חזרות, 8קומפלקסים.
" כמה פעמים הייתה ממליץ לעשות בשבוע ?"
כחימום? כל יום מבחינתי. כאימון קשה לא הייתי עובר את 3-4 פעמים. צריך להיות עם היד על הדופק לגבי פציעות שימוש יתר.
" כמה קלוריות שורפים באימון כזה בממוצע?"
אין לי מחקר, אבל בדר"כ רוב המתאמנים שומרים על דופק גבוה לעשרים דקות\חצי שעה באימון שמוקדש לזה, התוצאות בהתאם.
טעות שלי , השאלה שלי הייתה בעיקרון , אם אני מתאמן עצים 3 פעמים בשבוע (יום אחד אחד עצימות , יום אחד נפח תחתון ואחד עליון) איך היית ממליץ לי לשלב במהלך השבוע את הקומפלקסים בלי לפגוע בהתאוששות אך לשרוף קלוריות כמו אירובי קל-בינוני...
כמה פעמים ואיזה סוג של אימון , תודה רבה!

תודה ליהושוע על התרגום וכאלה... אבל בתכלס זה ארובי לעצלנים , לאלו שלא אוהבים לרוץ לאלו שלא אוהבים דופק גבוה על האליפטיקל ...ורוצים לשפר כושר גופני וגם\או להוריד שומן .

תודה ליהושוע על התרגום וכאלה... אבל בתכלס זה ארובי לעצלנים , לאלו שלא אוהבים לרוץ לאלו שלא אוהבים דופק גבוה על האליפטיקל ...ורוצים לשפר כושר גופני וגם\או להוריד שומן .
מה הבעיה בזה?

לא אני תרגמתי, בסך הכל עשיתי הגהה ותיקנתי קצת שגיאות הקלדה. הקרדיט, וגם העגבניות הרקובות, למחבר.
ועדיין השארת את ה"משקולות חופשיים" eyesss

שאפו גדול 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית