הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מה דעתכם על התפריט? [מסה]

• פותח/ת השרשור Bugsy
  • פורסם בתאריך

Bugsy

משתמש מתחיל
202
44
נק' מוניטין:
185
202
44
שלום לכולם,
אני מתכנן בקרוב להתחיל מסה, וחשבתי על תפריט מתון יחסית מבחינת פחמימות.

נתונים:
משקל- 78
גובה- 184
א"ש- 16

ארוחה 1- 50 גרם ש"ש + 2 ביצים M שלמות + 4 חלבוני ביצה.
ארוחה 2- 2 יוגורט 0% ביו + 25 גרם שקדים.
ארוחה 3- 150 גרם חזה עוף + 150 גרם אורז מלא + 200 גרם ברוקולי.
ארוחה 4- קופסת טונה במים + 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה + סלט מ-3 ירקות + כף שמן זית.
ארוחה 5- סקופ אבקת חלבון + 240 מ"ל חלב 1% + 25 גרם חמאת בוטנים טבעית.
ארוחה 6- קופסת קוטג' 1% + 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה + סלט ירקות מ-3 + כף שמן זית.

ערכים סופיים:
2500 קלוריות.
170 גרם חלבון מלא.
75 גרם שומן.
220-230 גרם פחמימה.

מה דעתכם?

כפי שנאמר לעיל להוריד בזריז את היוגרטים ולהכניס חזה עוף, מה נסגר עם אנשים כל רגע מכניסים לי יוגרוט במקום אוכל, יוגורט זה נשנוש אחרי אימון עם גרנולה ולא מעבר. לעניינו, הייתי מזיז את הקוטג' לבוקר כי הוא נספג יותר מהר, מוריד לארוחה האחרונה חזה עוף נספג יותר לאט ונותן תחושה יותר רצינית של שובע. ובארוחה הראשונה לא הבנתי מה רשמת, 2 ביצים+ 4 חלבונים, קרי 6 ביצים? או שמא 4 ביצים בטוטל ומתוכם 2 חלמונים?, בכל מקרה תעלה את עצמך לכיוון 6-8.

כפי שנאמר לעיל להוריד בזריז את היוגרטים ולהכניס חזה עוף, מה נסגר עם אנשים כל רגע מכניסים לי יוגרוט במקום אוכל, יוגורט זה נשנוש אחרי אימון עם גרנולה ולא מעבר. לעניינו, הייתי מזיז את הקוטג' לבוקר כי הוא נספג יותר מהר, מוריד לארוחה האחרונה חזה עוף נספג יותר לאט ונותן תחושה יותר רצינית של שובע. ובארוחה הראשונה לא הבנתי מה רשמת, 2 ביצים+ 4 חלבונים, קרי 6 ביצים? או שמא 4 ביצים בטוטל ומתוכם 2 חלמונים?, בכל מקרה תעלה את עצמך לכיוון 6-8.

הקוטג' נספג מהר???

אחרי בדיקה מקיפה, קוטג' אינו בנוי רק מקזאין, אלא מדובר בחלבון whey רגיל עם כמות מינורית של קזאין לכן עדיף לאכול אותו בבוקר ביחד עם ביצים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית