הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט מסה

idanmosh21

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אני כרגע בעלייה במסה ועליתי 7 קילו ב-5 חודשי אימון שלדעתי זה סביר.
זה התפריט שלי מה דעתכם עליו?
ארוחת 1- אבקת גיינר עם חצי מים חצי חלב 3%
100 גרם שיבולת שועל
ארוחה 2- 2 יוגרטים 1.5 אחוז עם 4 פרוסות לחם מלא ו5 שקדים.
ארוחה 3- 200 גרם אורז מלא,150 גרם חזה עוף,סלט ושמן זית.
ארוחה4-טונה בשמן,200 גרם אורז,סלט ו-5 אגוזים.
ארוחה 5- כף טחינה,4 ביצים,סלט,4 פרוסות לחם.
לפני השינה שותה עוד גיינר עם חצי חלב וחצי מים.

תפריט הזוי, למה להתחיל את הארוחה הכי חשובה עם גיינר למה לא לאכול על הבוקר 8 ביצים קשות עם סלט חיי כף שמן זית 2-3 פרוסות לחם קל ולצאת לדרך, ארוחה שניה תכניס גיינר, ארוחה שלישית תפרק חזה עוף עם אורז, ארוחה רביעית נגיד לפני האימון תאכל טונה בשמן עם משהו קל ליד, לך תתאמן סיים את האימון תפרק גיינר בלילה תכניס את הארוחה השנייה, או איזה 150 גרם חזה עוף שהגוף יפרק חלבון לאט לפני השינה, נראה לי עדיף.

תפריט הזוי, למה להתחיל את הארוחה הכי חשובה עם גיינר למה לא לאכול על הבוקר 8 ביצים קשות עם סלט חיי כף שמן זית 2-3 פרוסות לחם קל ולצאת לדרך, ארוחה שניה תכניס גיינר, ארוחה שלישית תפרק חזה עוף עם אורז, ארוחה רביעית נגיד לפני האימון תאכל טונה בשמן עם משהו קל ליד, לך תתאמן סיים את האימון תפרק גיינר בלילה תכניס את הארוחה השנייה, או איזה 150 גרם חזה עוף שהגוף יפרק חלבון לאט לפני השינה, נראה לי עדיף.

תשובה הזויה ביותר, קרא קצת בפורטל אתה נראה לי פה המבולבל.

ולעניין, לא קראתי כלום ממה שרשמת,
תן פרטים, RMR וכמה יוצא לך סה"כ ערכים.

לעניין התשובה והתפריט הייתי אומר שזה די אינדיווידואלי, אני חיי ע"פ התפריט הזה קרוב ל4 שנים ללא סטיה ולו הקטנה ביותר, והתוצאות טובות. אני לא מאמין בשתי הארוחות הראשונות שהבחור רשם למעלה בפרט שמדובר בתוסף תזונה ולא מחליף תזונה, ומן הראוי להתייחס לארוחת הבוקר בכבוד. דבר שני, גם הארוחה השנייה אפשר להמיר אותה למשהו טיפה יותר טוב. אבל איש איש ותפריטו יחייה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית