הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילים מורכבים + אירובי אחרי אימון כוח

• פותח/ת השרשור idan.e
  • פורסם בתאריך

idan.e

משתמש מתחיל
35
1
נק' מוניטין:
1
35
1
שלום רב לנוכחים... ברצוני לדבר על שני נושאים שונים :

(1) אשמח המלצות על תרגילים מרוכבים נוספים ואחרים מלבד אלו שמופיעים כאן ב-FBW :

http://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/

יכול להיות שבתוכניות האחרות ששם (AB לחיטוב) יש תרגילים מורכבים אחרים שאוכל להוסיף ל-FBW?

במיוחד אני צריך תרגיל נוסף לגב, כי התרגיל המורכב ששם לוחץ לי קצת על הגב התחתון וזה לא הכי טוב.

(2) דובר כאן רבות על אירובי אחרי אימון משקולות אך אשאל שוב - אין עם זה בעיה? במיוחד כאשר המטרה שלי היא להתעצב ולא להתנפח?

תודה!

איך התוכנית שלך נראית כרגע?

אין בעיה עם אירובי אחרי כוח, אישית אני לא ממליץ לעשות אימון שנמשך שעות,
זה מייאש לטווח הארוך, בלי שום קשר אימון שהוא קצר יותר אבל עצים יותר
ייתן תוצאות טובות יותר.

שלום רב לנוכחים... ברצוני לדבר על שני נושאים שונים :

(1) אשמח המלצות על תרגילים מרוכבים נוספים ואחרים מלבד אלו שמופיעים כאן ב-FBW :

http://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/

יכול להיות שבתוכניות האחרות ששם (AB לחיטוב) יש תרגילים מורכבים אחרים שאוכל להוסיף ל-FBW?

במיוחד אני צריך תרגיל נוסף לגב, כי התרגיל המורכב ששם לוחץ לי קצת על הגב התחתון וזה לא הכי טוב.

(2) דובר כאן רבות על אירובי אחרי אימון משקולות אך אשאל שוב - אין עם זה בעיה? במיוחד כאשר המטרה שלי היא להתעצב ולא להתנפח?

תודה!

1) מה זה להוסיף? תוכנית FBW מורכבת מתרגיל אחד מורכב לחלק גוף (3 סטים)...כול המוסיף גורע...
2) יש בעיה , תלוי בתוכנית אימון שלך ... אני רוצה לראות אותך עושה ארובי אחרי אימון FBW או SS ...אתה גומר במיון :D

* על איזה תרגיל גב אתה מדבר? יש הרבה תרגילי גב (מורכבים) שאפשר לבחור מהם.

• פותח/ת השרשור
איך התוכנית שלך נראית כרגע?

אין בעיה עם אירובי אחרי כוח, אישית אני לא ממליץ לעשות אימון שנמשך שעות,
זה מייאש לטווח הארוך, בלי שום קשר אימון שהוא קצר יותר אבל עצים יותר
ייתן תוצאות טובות יותר.

כרגע אני משתדל לעשות 4 פעמים בשבוע אירובי (בד"כ סקי, לפעמים קצת ריצה) ופעמיים בשבוע FBW. רציתי אולי לעלות ל-3 פעמים בשבוע כוח FBW ואז באחד מאימוני הכוח להוסיף אירובי כדי שיהיה לי 4 פעמים בשבוע אירובי.

1) מה זה להוסיף? תוכנית FBW מורכבת מתרגיל אחד מורכב לחלק גוף (3 סטים)...כול המוסיף גורע...
2) יש בעיה , תלוי בתוכנית אימון שלך ... אני רוצה לראות אותך עושה ארובי אחרי אימון FBW או SS ...אתה גומר במיון :D

* על איזה תרגיל גב אתה מדבר? יש הרבה תרגילי גב (מורכבים) שאפשר לבחור מהם.

אגיב לך בנקודות :

1. למה מחייב שיהיה תרגיל אחד לכל חלק גוף? זה מרגיש לי מעט מדי. למה כל המוסיף גורע במקרה הזה?

2. עשיתי כבר אירובי אחרי FBW והיה בסדר גמור! אני לא יוצא כ"כ גמור אחרי אימונים, למרות שאני מרים את המקסימום שאני יכול...

3. אני כרגע עושה את התכנית FBW שבלינק שרשמתי בהודעה הפותחת (זו התכנית האחרונה בדף). שם יש תרגיל גב שבו צריך להתכופף למעין 90 מעלות ולהרים מוט. זה עובד טוב, אבל אני מרגיש גם את הגב התחתון בתרגיל הזה. אז אילו אפשרויות נוספות יש לי?

תודה!

כרגע אני משתדל לעשות 4 פעמים בשבוע אירובי (בד"כ סקי, לפעמים קצת ריצה) ופעמיים בשבוע FBW. רציתי אולי לעלות ל-3 פעמים בשבוע כוח FBW ואז באחד מאימוני הכוח להוסיף אירובי כדי שיהיה לי 4 פעמים בשבוע אירובי.

אגיב לך בנקודות :

1. למה מחייב שיהיה תרגיל אחד לכל חלק גוף? זה מרגיש לי מעט מדי. למה כל המוסיף גורע במקרה הזה?

2. עשיתי כבר אירובי אחרי FBW והיה בסדר גמור! אני לא יוצא כ"כ גמור אחרי אימונים, למרות שאני מרים את המקסימום שאני יכול...

3. אני כרגע עושה את התכנית FBW שבלינק שרשמתי בהודעה הפותחת (זו התכנית האחרונה בדף). שם יש תרגיל גב שבו צריך להתכופף למעין 90 מעלות ולהרים מוט. זה עובד טוב, אבל אני מרגיש גם את הגב התחתון בתרגיל הזה. אז אילו אפשרויות נוספות יש לי?

תודה!

1. כי אתה בחיטוב(או איך שאתה קורא לזה עיצוב), אתה לא אמור לצבור מסה ולעצב את הגוף שלך, רק לאבד שומן.
2.אתה חושב שהאירובי זה פתרון לחיטוב, שים דגש יותר גדול על התזונה שלך, זה הגורם העיקרי, אירובי זה רק בונוס.
3.אין בעייה שאתה מרגיש את הגב התחתון, זה אמור להשפיע גם שם. אם אתה מסתבך עם זה יותר מדי תחליף למתח.

• פותח/ת השרשור
1. כי אתה בחיטוב(או איך שאתה קורא לזה עיצוב), אתה לא אמור לצבור מסה ולעצב את הגוף שלך, רק לאבד שומן.
2.אתה חושב שהאירובי זה פתרון לחיטוב, שים דגש יותר גדול על התזונה שלך, זה הגורם העיקרי, אירובי זה רק בונוס.
3.אין בעייה שאתה מרגיש את הגב התחתון, זה אמור להשפיע גם שם. אם אתה מסתבך עם זה יותר מדי תחליף למתח.

תודה.

אבל לסיכום, לגבי אירובי אחרי האימון כוח - זה לא דופק את האימון?

גם אני בחיטוב, גם אני עושה FBW עם תרגילים מורכבים וגם אני עושה אירובי על הליכון חצי שעה. השבוע הוספתי עוד יום אירובי במסלול ריצה בעיר שלי.

הקושי תמיד בא יותר לידי ביטוי באימון מסויים(A1) שאני מעלה משקלים בכל התרגילים, במיוחד עם תרגיל לבטן שאני עובד עם 67.5 ק"ג עליי ואחר כך מרגיש את הבטן שפשוט "שורפת" לי מכאבים בשלבים יותר מאוחרים של הריצה. אני רק יכול להגיד שבקטעים האלה הכל תלוי בך ובראש שלך וכמה אתה מסוגל לספוג וכמה הראש שלך יותר חזק מהגוף שלך.

• פותח/ת השרשור
גם אני בחיטוב, גם אני עושה FBW עם תרגילים מורכבים וגם אני עושה אירובי על הליכון חצי שעה. השבוע הוספתי עוד יום אירובי במסלול ריצה בעיר שלי.

הקושי תמיד בא יותר לידי ביטוי באימון מסויים(A1) שאני מעלה משקלים בכל התרגילים, במיוחד עם תרגיל לבטן שאני עובד עם 67.5 ק"ג עליי ואחר כך מרגיש את הבטן שפשוט "שורפת" לי מכאבים בשלבים יותר מאוחרים של הריצה. אני רק יכול להגיד שבקטעים האלה הכל תלוי בך ובראש שלך וכמה אתה מסוגל לספוג וכמה הראש שלך יותר חזק מהגוף שלך.

אתה גם עושה תרגיל אחד לכל איבר?

• פותח/ת השרשור
האם אתה עושה באימון של ה-FBW תרגיל אחד לכל חלק גוף? כלומר, תרגיל אחד לרגליים, תרגיל אחד ליד קדמית, תרגיל אחד לגב וכד'....

לרגליים יש לי סקוואט ולג פרס ולבייספס יש לי מתח ותרגיל עם מוט W באימון אחד

לכתפיים יש לי פרס ולחיצת כתפיים עם משקולות באימון שתיים.

• פותח/ת השרשור
אז אני רואה שיש לך כמה איברי גוף שאתה עושה בהם 2 תרגילים... זה שונה ממה שהמליצו בלינק שרשמתי + מה שהגיבו לי כאן....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית