- פאוור-בילדינג ניסיוני -

• פותח/ת השרשור
C, עצימות שיצא כמו נפח:

Squat 72.5,90,107.5,125,147.5KG x5 PR - פיאר!! ראשון בסקוואט לחיטוב הזה, חמישייה סבירה הייתי סוגר 6 אפילו 7 חזרות.
Bench Press 55,70,82.5,95 x5 , 113Kg x4 - חזרה רביעית קשה, לא יודע מה היה העניין, ויתרתי על בחמישית(ספוטר שחיף, לא היה בטחון)
Pullups 3,12,9,10 - מ.ג באימון 95(נוזלים מהאירוע אתמול 😃 )

עזר:
Dips 2x8
Bicep 3x10
Tricep 2x12
בטן 3 סטים.

לסיכום אימון טוב, פיאר לחמישייה בסקוואט, שבוע הבא שבוע אחרון בבסיס ואפשר להתחיל להתקדם כמו שצריך במשקלים.
שבת שלום!

C, עצימות שיצא כמו נפח:

Squat 72.5,90,107.5,125,147.5KG x5 PR - פיאר!! ראשון בסקוואט לחיטוב הזה, חמישייה סבירה הייתי סוגר 6 אפילו 7 חזרות.
Bench Press 55,70,82.5,95 x5 , 113Kg x4 - חזרה רביעית קשה, לא יודע מה היה העניין, ויתרתי על בחמישית(ספוטר שחיף, לא היה בטחון)

עזר:
Dips 2x8
Bicep 3x10
Tricep 2x12
בטן 3 סטים.

לסיכום אימון טוב, פיאר לחמישייה בסקוואט, שבוע הבא שבוע אחרון בבסיס ואפשר להתחיל להתקדם כמו שצריך במשקלים.
שבת שלום!
אפשר לשאול למה פחדת? לא משנה כמה הספוטר שחיף, הוא יכול להצליח חתירה בעמידה/בייספ/מה שהוא לא עושה עם 4-5 קילו - וזה מספיק להוריד ממך כדי להצליח לעלות את זה
בכל מקרה מוניטין על האימון!

• פותח/ת השרשור
אפשר לשאול למה פחדת? לא משנה כמה הספוטר שחיף, הוא יכול להצליח חתירה בעמידה/בייספ/מה שהוא לא עושה עם 4-5 קילו - וזה מספיק להוריד ממך כדי להצליח לעלות את זה
בכל מקרה מוניטין על האימון!
המטרה באימון הייתה שלישייה, יצא 4, לא היה טעם להלחם על החמישית והייתי די תשוש, פחדתי זה לא מילה מדוייקת, פשוט לא הייתי מוכן להלחם על זה 😃

C, עצימות שיצא כמו נפח:

עזר:
Dips 2x8
Bicep 3x10
Tricep 2x12
בטן 3 סטים.

שבת שלום!
סקוואט מתחיל להיות מרשים אפילו למשקל גוף 90+

• פותח/ת השרשור
רק לעדכן שהשבוע יש לי שבוע שטח, אני מתחפשש ביום חמישי אז אימון עצימות בחמישי כרגיל,
וכל השבוע אני אנסה לעשות מה שאפשר, החל משבוע הבא התחלה חדשה של אימונים מסודרים! שבוע טוב.

רק לעדכן שהשבוע יש לי שבוע שטח, אני מתחפשש ביום חמישי אז אימון עצימות בחמישי כרגיל,
וכל השבוע אני אנסה לעשות מה שאפשר, החל משבוע הבא התחלה חדשה של אימונים מסודרים! שבוע טוב.
מה שבוע שטח מה ?!!? תגיד שלא בא לך וזהווו

• פותח/ת השרשור
בכל זאת יצא אימון מיקס:

Squat 70,90,110,125,140 x5 - לא היה יותר משקולות בחדר כושר אז 140 זה היה המקסימום.
חזה חמישיות בסמית עד ל105 קילו בזריז וחזה בשיפוע עם דאמבלים.(לא מעניין ממש)
Pullups 10,9,8

סט ביספס סט טריספס 2 סטים בטן ויאללה לשטח(סעמק)

בכל זאת יצא אימון מיקס:

Squat 70,90,110,125,140 x5 - לא היה יותר משקולות בחדר כושר אז 140 זה היה המקסימום.
חזה חמישיות בסמית עד ל105 קילו בזריז וחזה בשיפוע עם דאמבלים.(לא מעניין ממש)
Pullups 10,9,8

סט ביספס סט טריספס 2 סטים בטן ויאללה לשטח(סעמק)
באיזה יום יש לך סקוואט התאוששות?

• פותח/ת השרשור
אז בוא בשלישי לגוונים
אתה לא מבין שאני בשבוע שטח יא זבל?
אחלה משקלים,במיוחד הבנצ'.
מקווה שבאמת תבוא לדימונה ויהיה לי מתחרה די באותה רמה ;)
שוקיסט זה מתנגש לי עם כמה דברים אז לא בטוח שאני אגיע, אם כן אז תהיה מלחמה 😃

אתה לא מבין שאני בשבוע שטח יא זבל?
שוקיסט זה מתנגש לי עם כמה דברים אז לא בטוח שאני אגיע, אם כן אז תהיה מלחמה 😃
התכוונתי משבוע הבא שאתה מחופשש פעם בשבוע גוונים.. יחסוך לך 40 שקל בחודש:)

• פותח/ת השרשור
התכוונתי משבוע הבא שאתה מחופשש פעם בשבוע גוונים.. יחסוך לך 40 שקל בחודש:)

לא חוסך כלום אני עושה מנוי חודשי ולא כרטיסייה.

יופי עוד משהו שעושה כמוני אירובי 😃
אחלה בנץ' אחי!!!
בהצלחה

כן אחי מנסה לשלב לפחות ריצה פעם אחת והליכה פעם אחת, בינתיים כשעוד מרגישים שיורדים במשקל וזה רק נוזלים :|

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית