הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט מסה נקייה, מה אומרים?

Xjavas

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
אוקיי אז ככה :

גובה:182
משקל:73.5
BMR:1833

אני אחרי הורדה של 14 קילו בערך ומתחיל שבוע הבא מסה נקייה ואיכותית (מקווה כמה שיותר נקייה).
וזה התפריט שבניתי ,אשמח להצעות לשיפור http://images.***/smilies2/smile.gif

ארוחת בוקר:
2 בייצים קשות
גרנולה עם חלב
2 פרוסות לחם מלא
חצי גביע גבינה

עבודה:
אורז
חזה עוף
לחם מלא 1
תפוח

ערב/לפני אימון:
ביצה קשה
2 תפוח אדמה
חצי גביע גבינה

אחרי אימון:
קופסאת שימורים טונה במים
2 פרוסות לחם מלא
1 ביצה
חלבון
כף חומוס
תפוח

ערכיים סופיים:

קלוריות:2287
פחמימות:275
שומנים:56
חלבון:176

בימים שאני אעשה אירובי ( אינטרוולים) אני אשלים עם עוד טונה בשמן או משו.

נערך לאחרונה:
מסה זה לא. Bmr צריך להכפיל ב1.2. על זה להוסיף עוד 200+- קלוריות לאימון האנאירובי. על זה להוסיף עוד 300 בתור התחלה. כאן לא עשית את זה, הכפלת ב1.2 אבל שכחת להוסיף עוד 500 - 400 קלוריות בערך

על מה אני צריך להוסיך 400 קלוריות?
על התפריט הקיים, הוא לא מספיק למסה. אם השאלה היא למה - לפעילות בסיסית אתה מכפיל ב1.2 שזה הrmr שלך - הוא כולל שינה עלייה במדרגות שטיפת כלים מקלחתפעולות יומיומיות. לזה אתה מוסיף 200 קלוריות לאימון האנאירובי - ביחד ( bmr*1.2 +200) זה מרכיב את הניטרלי שלך. לזה צריך להוסיף עוד 300 בערך בתור התחלה למסה... אצלך לא עשית את התהליך הזה. 2300 קלוריות זה פשוט לא מסה, זה ניטרלי

• פותח/ת השרשור
אוקיי.... השתגעתי כבר,אתה יכול לסדר לי את הראש רגע ...לפי הנתונים שלי כמה קלוריות אני צריך לאכול בתקופת מסה כדי שיהיה כמה שיותר נקי ומועיל? אשמח לעזרה

אוקיי.... השתגעתי כבר,אתה יכול לסדר לי את הראש רגע ...לפי הנתונים שלי כמה קלוריות אני צריך לאכול בתקופת מסה כדי שיהיה כמה שיותר נקי ומועיל? אשמח לעזרה
רשמתי לך את זה במדויק
אם עדיין לא הבנת
תתחיל ללמוד
kilogram.co.il

• פותח/ת השרשור
טוב, באמת שאני לא מתכוון להכנס לזה עכשיו כולה בקשתי שתפשט לי את הנוסחא לחישוב שלך ,אצה מביא לי את הכתובת של קילוגרם.

• פותח/ת השרשור
אבל לפי מה שאני הבנתי ממך (תקן אותי אם אני טועה),אני צריך לצרוך 2800 ק' בתקופת מסה גם ביום שאני לא מתאמן,וזה לא הגיוני לי כי זה יוצא 1000 ק' +

אבל לפי מה שאני הבנתי ממך (תקן אותי אם אני טועה),אני צריך לצרוך 2800 ק' בתקופת מסה גם ביום שאני לא מתאמן,וזה לא הגיוני לי כי זה יוצא 1000 ק' +
עזוב, אל תקשיב למה שאמרתי, תאכל כמו כוסית ואל תעלה במשקל
מצטער שניסיתי לעזור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית