הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עד כמה זמן אמשיך במסה?

• פותח/ת השרשור all
  • פורסם בתאריך

all

משתמש פעיל
396
6
נק' מוניטין:
17
396
6
שלום לכם,
ניתן לראות מהאשכולות הקודמים שלי שאני התחלתי בתוכנית המסה בסמפטבר לפני כחודש, עכשיו לפני 10 ימים שבדקתי את אחוזי השומן שיש לי בגוף, ראיתי כי עליתי בחצי אחוז של שומן, ואילו עליתי ב-4 ק"ג במשקל. לכן ניתן להגיד שהחודש הראשון היה דיי בסדר.

עכשיו השאלה שלי, עד כמה זמן אמשיך במסה? אני בעיקרון רוצה גם ידיים דיי טובות, אני חושב שמה שיש לי כרגע זה דיי בסדר אבל תמיד רציתי יותר, השאלה האם זה יגדל אם אמשיך במסה בעוד חודשיים? והאם אצטרך לאכול יותר?

אני אוכל בימים אלו 2,500 קלוריות, בערך 130 גרם חלבון, עד 70 גרם שומן, 300 גרם פחמימות.

תן נתונים של משקל גובה אחוזי שומן וגיל ורק אחרי זה יהיה אפשר לענות לך

ובלי קשר תמשיך עד שהספיק לך,
אף אחד לא יכול לענות לך על זה.

אני די בטוח שאתה אוכל קצת מדי שומנים וסביר להניח שגם חלבונים

• פותח/ת השרשור
אה, סליחה. נתונים:
משקל: 72.8 ק"ג (נבדק ב-2 אוקטובור).
גובה: 1.70
אחוז שומן: 17%

השאלה שלי, האם בעוד חודשיים אוכל לראות עוד שינוי מבחינת הידיים והגוף? שהם יגדלו? אמנם יש בי אחוז שומן די גבוה וזה 'מסתיר' את השרירים אך אני רוצה עוד יותר.

17% אחוזי שומן זה כבר יותר מדי שומן לדעתי .מומלץ שתתחיל התחטבות ותרד ל13% אחוזי שומן ומטה ואז תמשיך את תקופת המסה.
בנוסף כמו שאביב אמר אם כיף לך להיות שמן עם גוף מגעיל ולהרים משקלים כבדים תמשיך במסה,
אם חשוב לך המראה עדיף שתעבוד על התחטבות.

• פותח/ת השרשור
לפי הערכתכם, כמה זמן ייקח לי בחיטוב עד שאגיע ל-12%-13% שומן?

קשה להעריך את זה, אבל עם חיטוב נכון אתה תוכל לרדת 2-3 קילו בחודש. שזה לא כולל את ה-2-3 קילו הראשוניים של איבוד נוזלים. ככה שאחרי חודשיים תוכל להגיע לאיזור ה-65 קילו.

• פותח/ת השרשור
קשה להעריך את זה, אבל עם חיטוב נכון אתה תוכל לרדת 2-3 קילו בחודש. שזה לא כולל את ה-2-3 קילו הראשוניים של איבוד נוזלים. ככה שאחרי חודשיים תוכל להגיע לאיזור ה-65 קילו.

אני מאוד מקווה שזה אפשרי גם בשבילי, תמיד רציתי שיהיה לי אחוז שומן נמוך. ורק לאחרונה התחלתי לפעול נכון עבור זה.

איך אתה פועל בשביל זה? מה תוכנית האימון שלך וכמה קלוריות אתה אוכל ביום?

אני מאוד מקווה שזה אפשרי גם בשבילי, תמיד רציתי שיהיה לי אחוז שומן נמוך. ורק לאחרונה התחלתי לפעול נכון עבור זה.
אחוז שומן נמוך זה לא בעיה להשיג, הבעיה היא לעלות במסת שריר. (שזאת גם לא בעיה אם עובדים נכון, פשוט הרבה יותר קל לרדת באחוזי שומן, המדד לחיטוב נכון זה כמה מסת שריר הצלחת לשמר, לרדת באחוזי שומן זה לא בעיה וזה אפילו קל).

• פותח/ת השרשור
אני אפתח נושא חדש עבור השאלה לחיטוב נכון יותר מאוחר היום.

Back
למעלה תחתית