ייעוץ חיטוב הרגליים

• פותח/ת השרשור OmriF
  • פורסם בתאריך

OmriF

משתמש פעיל
570
0
נק' מוניטין:
46
570
0
יש לי קצת בעיה. לאחר שעבדתי חזק מאוד עם התוכנית של לייל מקדולנד בתקופת המסה הרגליים שלי גדלו והתחזקו מאוד, זה הגיע למצב שהם עקפו את פלג הגוף העליון. עכשיו אני כבר חודש וחצי בחיטוב והרגליים טיפה התחטבו אך עדיין נשארו גדולות. אני עושה אירובי ומשלב גם קצת אימוני רגליים אך אני מרגיש שהם עוד גודלות במקום שהם ירדו (הג'ינסים נצמדים), לכן הפסקתי בחיטוב עם הסקאווטים לגמרי ומשאיר לאירובי לעבוד עליהם.

השאלה שלי היא האם ניתן לא לעבוד על הרגליים בלבד (ריצה וקרוס בלבד) ושהם יתחטבו או שחייב לעבוד עליהם?

אני יודע שזה נשמע שאלה קטנונית, אבל להמשיך לעבוד עליהם אני לא יכול מכיוון שזה יצא מפרופורציות.

🤫

יש לי קצת בעיה. לאחר שעבדתי חזק מאוד עם התוכנית של לייל מקדולנד בתקופת המסה הרגליים שלי גדלו והתחזקו מאוד, זה הגיע למצב שהם עקפו את פלג הגוף העליון. עכשיו אני כבר חודש וחצי בחיטוב והרגליים טיפה התחטבו אך עדיין נשארו גדולות. אני עושה אירובי ומשלב גם קצת אימוני רגליים אך אני מרגיש שהם עוד גודלות במקום שהם ירדו (הג'ינסים נצמדים), לכן הפסקתי בחיטוב עם הסקאווטים לגמרי ומשאיר לאירובי לעבוד עליהם.

השאלה שלי היא האם ניתן לא לעבוד על הרגליים בלבד (ריצה וקרוס בלבד) ושהם יתחטבו או שחייב לעבוד עליהם?

אני יודע שזה נשמע שאלה קטנונית, אבל להמשיך לעבוד עליהם אני לא יכול מכיוון שזה יצא מפרופורציות.

🤫

נו מה אתה ליצן ?
אתה רוצה רגליים קטנות אל תעבוד איתן .
אתה רוצה רגליים חטובות תוריד אחוזי שומן .

johnny_bravo.jpg

🤫

חחחחח אחת ההודעות הגדולות (סליחה זה פשוט מצחיק) 🤯🚬🤪🚬

1. אתה לא גודל בחיטוב, ככה שהעבודה עליהם היא רק בשביל לשמר את המסה
2. שומן לא יורד נקודיתית אתה יכול גם לעשות כל היום חתירות עם הידיים והשומן בסופו של דבר ירד דווקא ברגליים, זה עניין גנטי.

מסקנה? תקנה ג'ינסים חדשים.

אני לא מבין - אתה לא רוצה רגליים גדולות? אם אתה לא רוצה רגליים גדולות אל תעשה סקוואטים ודדליפט.

• פותח/ת השרשור
1. אתה לא גודל בחיטוב, ככה שהעבודה עליהם היא רק בשביל לשמר את המסה
2. שומן לא יורד נקודיתית אתה יכול גם לעשות כל היום חתירות עם הידיים והשומן בסופו של דבר ירד דווקא ברגליים, זה עניין גנטי.

מסקנה? תקנה ג'ינסים חדשים.
1. אני אמדוד היקף ובאמת אראה לאן זה משתנה.
2. את זה אני יודע.

kozaman מה מצחיק אותך?

Deus ex machina, הרגליים שלי כבר לא יקטנו זה בטוח, הם יכולות אולי להתחטב. וזה השאלה שלי: "אם אני לא אעבוד על השרירי רגליים בצורה ייעודית ורק יעשה אירובי האם זה ישנה? "

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין - אתה לא רוצה רגליים גדולות? אם אתה לא רוצה רגליים גדולות אל תעשה סקוואטים ודדליפט.
I'ts to late man.

זה לא שאני לא רוצה רגליים גדולות. רוצה, אבל שיראו יותר טוב (חטובות) לכן עד שהם יכנסו לפרופרציות לפלג גוף העליון אני מפסיק את העבודה עליהן.

1.

Deus ex machina, הרגליים שלי כבר לא יקטנו זה בטוח, הם יכולות אולי להתחטב. וזה השאלה שלי: "אם אני לא אעבוד על השרירי רגליים בצורה ייעודית ורק יעשה אירובי האם זה ישנה? "

באמת אתה בטוח ? 100% ?
טוב אז אתה צודק .

כבר כתבו לך פה שאתה לא יכול להוריד שומן נקודתית .

למה זה מצחיק ?
1. כי הם לא גודלים, חיטוב מבליט את השריר ובפועל זה מקנה לך תחושב שזה גדל, הגינס שלך פשוט ממש קטן עליך אז תקנה חדש 😃
2. הם יתחטבו לך לבד עם החיטוב לפי הגנטיקה שלך, כנראה שאתה לא באחוז שומן נמוך כדי שתראה אותן חטובות (או מדולל מספיק)

I'ts to late man.

זה לא שאני לא רוצה רגליים גדולות. רוצה, אבל שיראו יותר טוב (חטובות) לכן עד שהם יכנסו לפרופרציות לפלג גוף העליון אני מפסיק את העבודה עליהן.

too*

והבעיה שלך היא לא שהרגליים שלך גדולות מידי, זה שהגוף שלך קטן מידי.

תאחלס זה מעצבן, כל כמה חודשים לקנות ג'ינסים חדשים זה לא מעט כסף, אישית עברתי לדגמח"ים וכאלה נמאס לי מהג'ינסים.

אתה לא לובש את הג'ינסים שלך על הידיים...
אבל זה כבוד שעולים מידות בג'ינס, לא מבין מה הבעיה בזה.

חח אפשר לחשוב יש פה איזה ז'אן פול גוטייה
חצי מהג'ינסים פה מהתחנה מרכזית חחחחחחחח, מקסימום עוד 30 שקל

• פותח/ת השרשור
too*

והבעיה שלך היא לא שהרגליים שלך גדולות מידי, זה שהגוף שלך קטן מידי.
אני יודע ורשמתי את זה מקודם. הלוואי שקצב ההתקדמות שלי ברגליים הייתה באותה קצב כמו בגוף העליון.

קורן זה לא כזה כבוד כשאתה בחיטוב, מרגיש שהג'ינס טוב עלייך ופתאום לאט לאט אתה מרגיש שהוא נצמד (מישהו יכול להסביר איך זה קורה?!).

Moshe אני חושב שגם אני יאמץ את הדגמח"ים העניין הוא שג'ינס נראה הרבה יותר טוב מאשר דגמ"ח.

קורן זה לא כזה כבוד כשאתה בחיטוב, מרגיש שהג'ינס טוב עלייך ופתאום לאט לאט אתה מרגיש שהוא נצמד (מישהו יכול להסביר איך זה קורה?!).

כן
כשאמא מכבסת וזה יוצא מהכביסה, זה יוצא מכווץ יותר.

• פותח/ת השרשור
כן
כשאמא מכבסת וזה יוצא מהכביסה, זה יוצא מכווץ יותר.
זה ג'ינס שיש לי אותו כבר שנה. לא נשמע לך הגיוני שבכל כביסה הוא יוצא פעם אחת גדול ופעם אחת קטן?

טוב זה לא משנה כבר.. חח הנושא הזה נהיה הזוי כבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית