הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקת סקוואט..

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך
יש כמה בעיות שצריך לשים לב אליהן:
1. מיקום המוט - זה נראה כאילו המוט לא יושב בדיוק במקום הנכון, שהוא ממש על הכתף האחורית (אני מניח שזה ניסיון לlow bar squat). אתה לא מכווץ מספיק את השכמות, וכך קשה יותר ליצור 'מדף' עבור המוט לשבת עליו.
תמונה להמחשה:
squat-bar-position.jpg

בכלל, עושה רושם שאתה לא מספיק מכווץ בפלג הגוף העליון, אבל זה נושא פחות קריטי בשלב הזה.

2. עומק ותנועת ברכיים - אתה לא מתיישב מספיק אחורה, תחשוב לדחוף את הברכיים החוצה חזק בירידה. בכלל, התנועה בסקוואט היא אחורה, לא למטה. בגלל שאתה לא עושה זאת מספיק, העומק גבולי או גבוה בחלק מהחזרות, אני מאמין שכאשר תאמץ את זה זה ייפתר.

3. מספר חזרות - אני לא חושב שברמתך יש צורך לבצע יותר מ5 חזרות. אפשר לראות גם בבירור שבחזרות האחרונות אתה מזייף עוד יותר מבחינת העומק. תישאר עם 5 חזרות בשלב הזה, זה טווח הרבה יותר מוצלח ללימוד טכניקה.

זה לואו באר, אני מניח?
כמו שזה שמעליי אמר, לא נראה שהמוט יושב במדף הטבעי שאמור להיווצר לך בכתף
אתה לא שובר מקביל ובחלק מהחזרות גם לא מגיע למקביל, זה נראה כמו עמידה קצת צרה ללואו באר.
אתה לא מוציא ברכיים החוצה כמעט

• פותח/ת השרשור
יש כמה בעיות שצריך לשים לב אליהן:
1. מיקום המוט - זה נראה כאילו המוט לא יושב בדיוק במקום הנכון, שהוא ממש על הכתף האחורית (אני מניח שזה ניסיון לlow bar squat). אתה לא מכווץ מספיק את השכמות, וכך קשה יותר ליצור 'מדף' עבור המוט לשבת עליו.
תמונה להמחשה:
squat-bar-position.jpg

בכלל, עושה רושם שאתה לא מספיק מכווץ בפלג הגוף העליון, אבל זה נושא פחות קריטי בשלב הזה.

2. עומק ותנועת ברכיים - אתה לא מתיישב מספיק אחורה, תחשוב לדחוף את הברכיים החוצה חזק בירידה. בכלל, התנועה בסקוואט היא אחורה, לא למטה. בגלל שאתה לא עושה זאת מספיק, העומק גבולי או גבוה בחלק מהחזרות, אני מאמין שכאשר תאמץ את זה זה ייפתר.

3. מספר חזרות - אני לא חושב שברמתך יש צורך לבצע יותר מ5 חזרות. אפשר לראות גם בבירור שבחזרות האחרונות אתה מזייף עוד יותר מבחינת העומק. תישאר עם 5 חזרות בשלב הזה, זה טווח הרבה יותר מוצלח ללימוד טכניקה.
אהה אוקיי הבנתי איך להשים את זה על הגב בקשר לירידה אני נופל אחורה שאני מנסה לשבת
אני ינסה איכשהו פעם הבאה.
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית