נק' מוניטין:
24
- 610
- 8
בגלל שיש לי ביום שני ורביעי ספורט והוא תמיד מריץ אותנו כל השיעור וזה מעייף אותי לפני האימון אז אני לא רוצה להתאמן בימים האלה , זה בסדר במקום ABXABXX לעשות AXBXABX ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בסדר גם ככה וגם ככה
אבל מה עם הקטע הזה שאמרת לי על זה שכל יום שהוא אחרי אימון הגוף במצב של "ריקוברי"
מצב של שיקום ה"נזק" שעשינו לשרירים שנמשך בין 48 ל 72 שעות , לכן זה טיפשי ואדיוטי להתאמן יום אחרי יום (למתאמן הטבעי) , למעשה שום תוכנית מיקצועית ורצינית (SS , FBW , מאד קאו , ביל סטאר וכו ' ) לא מבוצעת יום אחרי יום !
אבל לא אותם שרירים מופעלים בימים רצופים (זה לא לגמרי נכון, אבל קרוב מספיק).זה אימון יום אחרי יום.
אבל לא אותם שרירים מופעלים בימים רצופים (זה לא לגמרי נכון, אבל קרוב מספיק).
לא הבנתי....אבל פה הוא עושה ABXABXX.... זה אימון יום אחרי יום.
אני יודע.
אבל לפני שבוע פתחתי אשכול על התוכנית שלי ואמרו לי שמטופש להתאמן יום אחרי יום...ופתאום פה זה בסדר אז אני קצת מבולבל..../=
מי שמתאמן ארבע פעמים בשבוע חייב להתאמן גם בימים רצופים. אם בגלל אילוצים שונים אי אפשר לרווח את הימים האלה בצורה אידיאלית (למשל AxBxAxB) זה לא נורא.ופתאום פה זה בסדר
לפי מה אתה אומר את זה?בגלל זה פיצולים זה שיטה לא מומלצת למתאמן הטבעי...
בגלל זה פיצולים זה שיטה לא מומלצת למתאמן הטבעי...
אל תהיה ... לא לכולם יש זמן למשל להיות בתוכנית FBW שהיא יום כן יום לא וקשה מאוד... אפשר להתקדם גם בתוכנית AB אבל בצורה פחות טובה \ אופטימלית מ FBW
לפי מה אתה אומר את זה?
אם אתה עובד על קבוצות שרירים שונות בימים רצופים לא אמורה להיות בעיה עם זה.