הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלוקה של ימי ה AB בשבוע משנה ?

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
בגלל שיש לי ביום שני ורביעי ספורט והוא תמיד מריץ אותנו כל השיעור וזה מעייף אותי לפני האימון אז אני לא רוצה להתאמן בימים האלה , זה בסדר במקום ABXABXX לעשות AXBXABX ?

אבל מה עם הקטע הזה שאמרת לי על זה שכל יום שהוא אחרי אימון הגוף במצב של "ריקוברי"

מצב של שיקום ה"נזק" שעשינו לשרירים שנמשך בין 48 ל 72 שעות , לכן זה טיפשי ואדיוטי להתאמן יום אחרי יום (למתאמן הטבעי) , למעשה שום תוכנית מיקצועית ורצינית (SS , FBW , מאד קאו , ביל סטאר וכו ' ) לא מבוצעת יום אחרי יום !

מצב של שיקום ה"נזק" שעשינו לשרירים שנמשך בין 48 ל 72 שעות , לכן זה טיפשי ואדיוטי להתאמן יום אחרי יום (למתאמן הטבעי) , למעשה שום תוכנית מיקצועית ורצינית (SS , FBW , מאד קאו , ביל סטאר וכו ' ) לא מבוצעת יום אחרי יום !

לא הבנתי....אבל פה הוא עושה ABXABXX.... זה אימון יום אחרי יום.

אבל לא אותם שרירים מופעלים בימים רצופים (זה לא לגמרי נכון, אבל קרוב מספיק).

אני יודע.
אבל לפני שבוע פתחתי אשכול על התוכנית שלי ואמרו לי שמטופש להתאמן יום אחרי יום...ופתאום פה זה בסדר אז אני קצת מבולבל..../=

לא הבנתי....אבל פה הוא עושה ABXABXX.... זה אימון יום אחרי יום.

בגלל זה פיצולים זה שיטה לא מומלצת למתאמן הטבעי...
אני יודע.
אבל לפני שבוע פתחתי אשכול על התוכנית שלי ואמרו לי שמטופש להתאמן יום אחרי יום...ופתאום פה זה בסדר אז אני קצת מבולבל..../=

אל תהיה ... לא לכולם יש זמן למשל להיות בתוכנית FBW שהיא יום כן יום לא וקשה מאוד... אפשר להתקדם גם בתוכנית AB אבל בצורה פחות טובה \ אופטימלית מ FBW

ופתאום פה זה בסדר
מי שמתאמן ארבע פעמים בשבוע חייב להתאמן גם בימים רצופים. אם בגלל אילוצים שונים אי אפשר לרווח את הימים האלה בצורה אידיאלית (למשל AxBxAxB) זה לא נורא.

אל תתרגש יותר מדי מהסגנון הנוקב שנהוג כאן. אלופים בהרמת משקולות אינם, בהכרח, אלופים בכושר הביטוי, ולא פעם "אידיוט אתה לא מבין מהחיים שלך" הוא נסיון להגיד "סלח לי במטותא, אבל אני חולק על דעתך המלומדת".

בגלל זה פיצולים זה שיטה לא מומלצת למתאמן הטבעי...

אל תהיה ... לא לכולם יש זמן למשל להיות בתוכנית FBW שהיא יום כן יום לא וקשה מאוד... אפשר להתקדם גם בתוכנית AB אבל בצורה פחות טובה \ אופטימלית מ FBW

תודה רבה הכל מובן.

לפי מה אתה אומר את זה?
אם אתה עובד על קבוצות שרירים שונות בימים רצופים לא אמורה להיות בעיה עם זה.

ומה עם הקבוצות השרירים האחרות מנטרלות לגמרי ?? ומה עם ה"קטע" שהגוף מתחיל בשיקום שלו בטוח של 48-72 שעות מרגע סוף האימון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית