הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

FAKE IT TILL YOU MAKE IT

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך
^pala עדכן/ה את הלוג ״FAKE IT TILL YOU MAKE IT״:

עדכון לוג: 28/07/15

מעדכן קצת לגבי; קצת הלכתי אחורה עם האימוני כוח עקב המון עומס. אני חוזר עכשיו לטקסס רק בשביל להתרגל לעבוד כבד ולעלות במשקלים, בנתיים מתאמן כ~6 פעמים בשבוע, פעמיים בסקוואט ודד, 4 פעמים בנץ ופלג גוף עליון.
130X5X5 היה הדבר הכי קל בעולם
בנץ 80 10-10-10
אפשר לקרוא לזה "ללא חגורה" כי כל החגורות גדולות עליי, כולל הורודה שלי. החגורת אינזר שהייתי נוהג להשתמש עד לפני מספר חודשים כבר מזמן קטנה עליי. הייתי נכנס בלחץ לחור השני לפני האחרון, עכשיו אני לא יכול להשתמש בה בכלל.
צרות של עשירים 😅

קרא את שאר עדכון הלוג...

שכחתי שאני עוקב אחרייך
יש סיבה שהפעם עדכנת משקלים?חסמבה חסמבה חסמבה:ph34r:

שכחתי שאני עוקב אחרייך
יש סיבה שהפעם עדכנת משקלים?חסמבה חסמבה חסמבה:ph34r:
התכנונים שלי חסויים, את המשקלים אין לי בעיה לשתף. אגב זה רק 10% מהאימונים שהיו לי השבוע

עדכון לוג: 23/08/15

165x2 השני היה קשה, אז לא ניסיתי את ה3. המהירות הראתה שדווקא כן יש לי את השלישי. הרגשתי שעדיין לא התאוששתי מהנפח האחרון, זאת על אף שלקחת אקסטרה יום מנוחה.

אני נשאר בתכנון הרגיל; 150x4x5, ועוד שבוע וחצי 170x3
שוקל כרגע 71.4~

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 29/08/15

מעדכן מיום חמישי:
לא היה אימון כל כך טוב. אולי הים עייף אותי, אבל הגעתי לאימון והמשקל היה פשוט כבד, אחרי האימון יצאתי עם דופק בשמיים והיה לי קצת קשה להשאר מרוכז ולתקשר.
150X5-4-3-4 את הסט האחרון אספתי כל טיפת אנרגיה אחרונה שהייתה לי, שמתי מוזיקה על פול ווליום ואולי אולי יכלתי עוד חזרה. מקווה לנסות לתת 170X3 עוד כמה ימים ולחזור על 150 לחמישיות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית