עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זאת אומרת שיא התחלתי?אתה אמור להגיע לשיא ההתחלתי שלך רק בערך אחרי שבועיים. זה אומר שהתחלת עם משקל גבוה מידי.
הכוונה היא למקסימום התחלתי. אם בפעם הראשונה שהגעת למכון יכולת לעשות נניח 80 קילו ל5 חזרות, אתה אמור להתחיל מאיזור ה60 קילו. שלושה אימונים מוסיף 5 ק"ג, אח"כ מוסיף 2.5, מה שאומר שאתה מגיע לשיא שלך רק אחרי בערך שבועיים.מה זאת אומרת שיא התחלתי?
בSS אמורים לא אמורים להתחיל מהמשקל הכי גבוה שאתה יכול ומשם כל אימון מעלים משקל?הכוונה היא למקסימום התחלתי. אם בפעם הראשונה שהגעת למכון יכולת לעשות נניח 80 קילו ל5 חזרות, אתה אמור להתחיל מאיזור ה60 קילו. שלושה אימונים מוסיף 5 ק"ג, אח"כ מוסיף 2.5, מה שאומר שאתה מגיע לשיא שלך רק אחרי בערך שבועיים.
לא חקוק בסלע, אפשרי להוסיף 5 ק"ג גם יותר מ3 אימונים, אבל זה ממש לא קריטי, עדיף לעלות לאט יותר ולא להתקע מאשר להתקע מוקדם.
לא, מתחילים מפחות ועולים בהדרגהבSS אמורים לא אמורים להתחיל מהמשקל הכי גבוה שאתה יכול ומשם כל אימון מעלים משקל?
גם אחרי שמגיעים לשיא שלי אני צריך להמשיך לעלות 5 ק"ג כל אימון?
לא, מתחילים מפחות ועולים בהדרגה
5 קילו כל אימון זה קצב מטורף, עושים את זה רק ב3-6 אימונים הראשונים, רצוי לעבור ל+2.5 כל אימון מוקדם מידי מאשר מאוחר מידי
לא, מתחילים מפחות ועולים בהדרגה
5 קילו כל אימון זה קצב מטורף, עושים את זה רק ב3-6 אימונים הראשונים, רצוי לעבור ל+2.5 כל אימון מוקדם מידי מאשר מאוחר מידי
אהה אוקיי, אני על האימון הראשון עשיתי את המשקל הגדול ביותר שיכלתי5 קילו רק ב3-6 אימונים הראשונים?
אני המשכתי לעלות 5 קילו עד שהגעתי ל100(משקל התחלתי 50) ואז עשיתי ריסט :S
טוב כנראה כל אחד והיכולות שלו
אהה אוקיי, אני על האימון הראשון עשיתי את המשקל הגדול ביותר שיכלתי
הבנתי שצריך לעשות פחות מהמקסימום..
בכל התרגילים לא להתחיל מהמקסימום? כמה פחות מהמקסימום להתחיל?
כמו שכתבתי, עדיף לעבור ל+2.5 מוקדם מידי ממאוחר מידי, כי לצאת מתקיעה זה יותר קשה מלא להתקע.5 קילו רק ב3-6 אימונים הראשונים?
אני המשכתי לעלות 5 קילו עד שהגעתי ל100(משקל התחלתי 50) ואז עשיתי ריסט :S
טוב כנראה כל אחד והיכולות שלו
כמו שכתבתי, עדיף לעבור ל+2.5 מוקדם מידי ממאוחר מידי, כי לצאת מתקיעה זה יותר קשה מלא להתקע.
אתה לא אמור להתקע ב100 קילו. וריסט עושים רק אחרי שכבר מתקדמים בקפיצות של 2.5 ואולי אפילו רק פעמיים בשבוע, לא כשמתקדמים ב+5 קילו ואז לא מצליחים.
בשבילי, שאני מתחיל בSS, כדאי להתחיל(אני לא מדבר על חימום, אלא על הסטים עצמם של העבודה) מהמשקל הכי גבוה שאני מסוגל או שמקצת פחות?כמו שכתבתי, עדיף לעבור ל+2.5 מוקדם מידי ממאוחר מידי, כי לצאת מתקיעה זה יותר קשה מלא להתקע.
אתה לא אמור להתקע ב100 קילו. וריסט עושים רק אחרי שכבר מתקדמים בקפיצות של 2.5 ואולי אפילו רק פעמיים בשבוע, לא כשמתקדמים ב+5 קילו ואז לא מצליחים.
מ80%, אפילו 70%בשבילי, שאני מתחיל בSS, כדאי להתחיל(אני לא מדבר על חימום, אלא על הסטים עצמם של העבודה) מהמשקל הכי גבוה שאני מסוגל או שמקצת פחות?