סרטון סקוואט לביקורת

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
צריך לעבוד על ההיפ דרייב+ באונס תקינים, הסברנו בסמינר מה הבעיות בכל טעות, תעבור על המצגת והקבצים הכתובים לשגיאות הרלוונטיות יש לך שם הסברים מלאים עם דרכי פתרון

נ.ב
הכוונה בהיפ דרייב תקין נוגע גם לטעות שהסברתי על לשמור את המוט מעל מרכז המאסה(מעל אמצע כף הרגל) וכל ההסבר על המומנט וכו', ממליץ בחום לקרוא להפנים ולפתור לפי מה שלימדנו

שיפור מצויין בטכניקה.
שמור על חזה בחוץ ביציאה מהתחתית בסקוואט, ותפסיק להסתכל הצידה בדדליפט, בשביל זה יש צילום.

• פותח/ת השרשור
שיפור מצויין בטכניקה.
שמור על חזה בחוץ ביציאה מהתחתית בסקוואט, ותפסיק להסתכל הצידה בדדליפט, בשביל זה יש צילום.
אני חייב להגיד לך שהבנתי את הרעיון של לשבת אחורה בתחילת הסקוואט מצפייה בסרטון שלך
פתאום נפל לי האסימון

סקוואט טוב, תשמור על ברכיים יציבות יותר. אתה גם נותן לגב שלך לקרוס יותר מדי קדימה. אל תשנה את הזווית של הגב כדי שהאגן שלך יצליח להמשיך ולעלות.

דדליפט טוב מהזווית הזאת. לעולם אל תסתכל במראה בזמן דדליפט. תבצע נעילה מלאה יותר.

איך המשקל גוף שלך מתקדם בחודש האחרון? תתחיל לאכול.

• פותח/ת השרשור
סקוואט טוב, תשמור על ברכיים יציבות יותר. אתה גם נותן לגב שלך לקרוס יותר מדי קדימה. אל תשנה את הזווית של הגב כדי שהאגן שלך יצליח להמשיך ולעלות.

דדליפט טוב מהזווית הזאת. לעולם אל תסתכל במראה בזמן דדליפט. תבצע נעילה מלאה יותר.

איך המשקל גוף שלך מתקדם בחודש האחרון? תתחיל לאכול.
אחלה, אנסה ליישם אימון הבא
המשקל גוף שלי מתחילת SS היה בעלייה מתמדת - מ 63 קילו עליתי ל 76-77 כעת. בחודש באחרון למעשה אני בתקיעה. והחלטתי לספור כמה אני אוכל, ביום רע אני ב 3000 קלוריות מינימום. יום טוב 4000+

אתה לא אמור להתקע עם 3000 קלוריות על 77 קילו. ולדעתי הדבר היחיד שחשוב וקל לספור זה כמה חלבון מכניסים. לגבי הקלוריות פשוט נצמדים לתפריט איכותי קבוע ויום יומי ככה שזה קל להוסיף עוד אוכל בהדרגה במקרה ונתקעים במ.ג.

• פותח/ת השרשור
אתה לא אמור להתקע עם 3000 קלוריות על 77 קילו. ולדעתי הדבר היחיד שחשוב וקל לספור זה כמה חלבון מכניסים. לגבי הקלוריות פשוט נצמדים לתפריט איכותי קבוע ויום יומי ככה שזה קל להוסיף עוד אוכל בהדרגה במקרה ונתקעים במ.ג.
יאללה, זזתי לטחון המבורגר

• פותח/ת השרשור
לא יודע למה, היום הסקוואט לא הרגיש לי זורם כמו פעם שעברה
תשפטו בעצמכם, 92.5 קילו

בעלייה אתה נוטה אחורה
כנראה בגלל זה לא הרגיש לך משהו כמו שאמרת

בכול מקרה עד שאתה נכנס לסט אני בנתיים צוחק על הזה שעשה בנץ' במכונה חח

אני יודע שבדרך כלל אומרים לאנשים לחשוב על התנועה מהישבן וHIP DRIVE והכל, אבל יש לך בעיה אחרת, אתה משתמש ברגליים בשביל התנועה אבל לא עולה ישר למעלה אלא לוקח את התנועה אחורה.. תסתכל על הסרטון וביציאה מהבור תסתכל על הדרך שהמוט עושה וזה לא ישר. תחשוב על להעלות למעלה ואולי לחשוב על לעלות אם החזה יעזור לך עם הטכניקה

דדליפט שים לב שאתה עושה סט אפ טוב ואז משחרר גב תחתון איך שאתה מתחיל למשוך. לא טוב. יש לך מספיק כוח להחזיק את הגב אז אין סיבה לא לשמור. הסקוואט בסדר אתה נופל למטה יותר מדי מהר ולא מספיק מבוקר. וכפי שהערתי מקודם אני לא רואה סיבה לזווית של הגב לטעמי זה יותר מדי חד ובעצימות יותר גבוהה אתה תתחיל לקרוס ולעשות GM.

אני לא בעד, זה גורם למין נטייה קדימה אחרי קו הברך, ובכלל, אני חושב שאתה לא מנצל את מרבית הכוח ככה, שכן עדיף שהכתפיים יהיו לפני המוט במעט, ולא הרבה כמו אצלך. [לפחות מבחינתי].

הדדליפט נראה טוב חוץ מהעובדה שאתה בהרמה משחרר את הגב לחלוטין, תחזיק את החזה בחוץ ופשוט תדחף עם הרגליים/אל תחשוב על למשוך את המוט עם הידיים, זו הבעיה היחידה בערך.
בסקוואט יש שיפור גדולה במסלול של התנועה(המוט נשאר מעל אמצע כף הרגל הרבה יותר מבעבר שהיית ממש עולה אחורה במקום למעלה), אם אתה רוצה עוד ביקורת תצלם מהזוויות שהזכרנו בסמינר ולא רק מלמטה ומהצד/זה לא מספיק.

אני לא בעד, זה גורם למין נטייה קדימה אחרי קו הברך, ובכלל, אני חושב שאתה לא מנצל את מרבית הכוח ככה, שכן עדיף שהכתפיים יהיו לפני המוט במעט, ולא הרבה כמו אצלך. [לפחות מבחינתי].
יש לו פלטפוס רציני(לא חלקי, כף רגל לגמרי שטוחה), זה אומר שאם הוא ימשוך עם אולסטאר הקרסול שלו יקרוס או שהברך תקרוס.= כדי לפצות על העובדה שהחלוקת משקל בכף הרגל נעשית גם על החלק המידיאלי ולא רק על כרית כף הרגל וחלק לטרלי כמו אדם "רגיל"

המטרה של רצועות צד בנעל הרמת משקולות זה לחזק את הקשת בכף הרגל ולספק לה תמיכה, למי שיש פלטפוס כמו אצלו עדיף למשוך עם חצי אינץ' עקב ושיהיה קשה יותר מאשר למשוך בנעל שטוחה ותהיה חלוקת עומסים לא תקינה במפרקים(יכול להוביל לדלקות פציעות וכד')

האופציה השניה תהיה לחבוש את הקשת בכף הרגל(כמו שעושים באגרוף) ולהשתמש בנעל שטוחה, נראה לי פחות נוח/יעיל

הדדליפט נראה טוב חוץ מהעובדה שאתה בהרמה משחרר את הגב לחלוטין, תחזיק את החזה בחוץ ופשוט תדחף עם הרגליים/אל תחשוב על למשוך את המוט עם הידיים, זו הבעיה היחידה בערך.
בסקוואט יש שיפור גדולה במסלול של התנועה(המוט נשאר מעל אמצע כף הרגל הרבה יותר מבעבר שהיית ממש עולה אחורה במקום למעלה), אם אתה רוצה עוד ביקורת תצלם מהזוויות שהזכרנו בסמינר ולא רק מלמטה ומהצד/זה לא מספיק.

יש לו פלטפוס רציני(לא חלקי, כף רגל לגמרי שטוחה), זה אומר שאם הוא ימשוך עם אולסטאר הקרסול שלו יקרוס או שהברך תקרוס.

המטרה של רצועות צד בנעל הרמת משקולות זה לחזק את הקשת בכף הרגל ולספק לה תמיכה, למי שיש פלטפוס כמו אצלו עדיף למשוך עם חצי אינץ' עקב ושיהיה קשה יותר מאשר למשוך בנעל שטוחה ותהיה חלוקת עומסים לא תקינה במפרקים(יכול להוביל לדלקות פציעות וכד')
גם לי יש פלטפוס ממש קשה (אני לא מסוגל לרוץ במשל גוף הנוכחי שלי וכבר שנים שאני סובל משין ספלינטס) רגל שטוחה לגמרי, ותתפלא עד כמה זה מרגיש ממש טוב למשוך עם רגל יחפה! נשמע מוזר, אבל זה מרגיש פשוט טבעי, וזה מחזק את השרירים בכף רגל שמקבלים ניוון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית