נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חייב להגיד לך שהבנתי את הרעיון של לשבת אחורה בתחילת הסקוואט מצפייה בסרטון שלךשיפור מצויין בטכניקה.
שמור על חזה בחוץ ביציאה מהתחתית בסקוואט, ותפסיק להסתכל הצידה בדדליפט, בשביל זה יש צילום.
אחלה, אנסה ליישם אימון הבאסקוואט טוב, תשמור על ברכיים יציבות יותר. אתה גם נותן לגב שלך לקרוס יותר מדי קדימה. אל תשנה את הזווית של הגב כדי שהאגן שלך יצליח להמשיך ולעלות.
דדליפט טוב מהזווית הזאת. לעולם אל תסתכל במראה בזמן דדליפט. תבצע נעילה מלאה יותר.
איך המשקל גוף שלך מתקדם בחודש האחרון? תתחיל לאכול.
יאללה, זזתי לטחון המבורגראתה לא אמור להתקע עם 3000 קלוריות על 77 קילו. ולדעתי הדבר היחיד שחשוב וקל לספור זה כמה חלבון מכניסים. לגבי הקלוריות פשוט נצמדים לתפריט איכותי קבוע ויום יומי ככה שזה קל להוסיף עוד אוכל בהדרגה במקרה ונתקעים במ.ג.
נחש מעשן המליץ לי להישאר נעלי הרמת משקולות ולהדק אותם חזק בגל שיש לי פלטפוס קשהבדדליפט תעבור לאולסטארס, יהיה לך יותר טוב.
יש לו פלטפוס רציני(לא חלקי, כף רגל לגמרי שטוחה), זה אומר שאם הוא ימשוך עם אולסטאר הקרסול שלו יקרוס או שהברך תקרוס.= כדי לפצות על העובדה שהחלוקת משקל בכף הרגל נעשית גם על החלק המידיאלי ולא רק על כרית כף הרגל וחלק לטרלי כמו אדם "רגיל"אני לא בעד, זה גורם למין נטייה קדימה אחרי קו הברך, ובכלל, אני חושב שאתה לא מנצל את מרבית הכוח ככה, שכן עדיף שהכתפיים יהיו לפני המוט במעט, ולא הרבה כמו אצלך. [לפחות מבחינתי].
גם לי יש פלטפוס ממש קשה (אני לא מסוגל לרוץ במשל גוף הנוכחי שלי וכבר שנים שאני סובל משין ספלינטס) רגל שטוחה לגמרי, ותתפלא עד כמה זה מרגיש ממש טוב למשוך עם רגל יחפה! נשמע מוזר, אבל זה מרגיש פשוט טבעי, וזה מחזק את השרירים בכף רגל שמקבלים ניוון.הדדליפט נראה טוב חוץ מהעובדה שאתה בהרמה משחרר את הגב לחלוטין, תחזיק את החזה בחוץ ופשוט תדחף עם הרגליים/אל תחשוב על למשוך את המוט עם הידיים, זו הבעיה היחידה בערך.
בסקוואט יש שיפור גדולה במסלול של התנועה(המוט נשאר מעל אמצע כף הרגל הרבה יותר מבעבר שהיית ממש עולה אחורה במקום למעלה), אם אתה רוצה עוד ביקורת תצלם מהזוויות שהזכרנו בסמינר ולא רק מלמטה ומהצד/זה לא מספיק.
יש לו פלטפוס רציני(לא חלקי, כף רגל לגמרי שטוחה), זה אומר שאם הוא ימשוך עם אולסטאר הקרסול שלו יקרוס או שהברך תקרוס.
המטרה של רצועות צד בנעל הרמת משקולות זה לחזק את הקשת בכף הרגל ולספק לה תמיכה, למי שיש פלטפוס כמו אצלו עדיף למשוך עם חצי אינץ' עקב ושיהיה קשה יותר מאשר למשוך בנעל שטוחה ותהיה חלוקת עומסים לא תקינה במפרקים(יכול להוביל לדלקות פציעות וכד')