תמונה אימון ברמת גן

sandrik

משתמש פעיל
492
3
נק' מוניטין:
185
492
3
יצא לי השבועיים האלא להתאמן מאט ברמת גן, עם גדי:)

המכון כושר שם, פשוט מדהים יחסית לשלי..המיכשור,הגודל הכל...
האימונים הלכו הרבה יותר טוב מבב"ש.
באמת חבל שלא כל אימון ככה.

בכל מקרה,
כמה תמונות:)

http://www.zix.co.il/images/445467132.jpg

באמת בעיית מרחק קשה מבחינת האימונים,
אך אין דבר, נסתדר.

חבר'ה שתהיה לכולם שנת עליה במסה מוצלחת:)
חג שמח!!!🚬🤪🚬

נערך לאחרונה:
את נראת טוב , מחכה לראות מה יהיה בחיטוב ✌️
את גדי אני דווקא אוהב יותר בתקופת החיטוב (נראה לי שגדי אוהב את עצמו גם שם לפחות מבחינה ויזואלית ולא הרגשה) , מחכה לראות מה יהיה במר ישראל 2009 , שיהיה לשניכם בהצלחה 🤘

אין דבר העומד בפני רצונה של אשה לפתח שרירים 😃.

חג שמח ושנה טובה.

אגב, ראש השנה הוא חג טוב לעלייה במסה, עם כל האוכל שיהיה על השולחנות, חחחח.

• פותח/ת השרשור
אין דבר העומד בפני רצונה של אשה לפתח שרירים 😃.

חג שמח ושנה טובה.

אגב, ראש השנה הוא חג טוב לעלייה במסה, עם כל האוכל שיהיה על השולחנות, חחחח.
ארוחת החג שלי מסתכמת בקוטג':bad:

תודה בכל זאת על העידוד:)

• פותח/ת השרשור
את נראת טוב , מחכה לראות מה יהיה בחיטוב ✌️
את גדי אני דווקא אוהב יותר בתקופת החיטוב (נראה לי שגדי אוהב את עצמו גם שם לפחות מבחינה ויזואלית ולא הרגשה) , מחכה לראות מה יהיה במר ישראל 2009 , שיהיה לשניכם בהצלחה 🤘
גדי מאוד חטוב גם בתקופת המסה שלו,

בסוף אימון הואאכל מולי שוקולדים פיצוחים וכו'... :(בנאדם רשע.

תודה רבה לך משה, נחיה ונראה מה יהיה:) שנה ה הרבה זמן. חג שמח לך

כל הכבוד על הנחישות, תמשיכי להשקיע 😵‍💫🥊

ארוחת החג שלי מסתכמת בקוטג':bad:

תודה בכל זאת על העידוד:)
לדעתי זו תיהיה טעות ובכלל טעות לא לעשות ערבי חג עם המשפחה ולאכול מה שיש על השולחן ובנוסף לא ללכת או להמנע מארועים משפחתיים , זה ממש דופק הכל.
תחשבי על זה , יש לך 365 ימים בשנה , אם תאכלי בערב חג הזה יש לך עוד 364 ימים למטרה ,למה נראה לך שזה יזיז? נגיד ונאסוף את כל החגים , ארועים משפחתיים (בהנחה שיש לך משפחה בינונית - ממוצעת) ושאר השטויות יוצא לך אולי ואני מגזים פה 36 (בכוונה) ימים של חגים שאת "צריכה" או "עלולה" לאכול בהם מה שיש על השולחן , נשאר לך 329 ימים למטרה , שתביני באחוזים זה ממש יוצא מצחיק 10% כולה (לכן בחרתי 36 😃 ) , וחיים רק פעם אחת , והנפש זקוקה לכך יותר מהגוף ואלו מהדברים שאנשים בסוף נשברים מהם.
אני לא אומר שאת תישברי או לא חזקה , אבל סה"כ את לא מתכוננת לתחרות ואת סה"כ לוקחת את זה בפן החובבני לפחות בנתיים אבל שוב החלטה שלך , שתיהיה אחלה שנה:victory:

• פותח/ת השרשור
לדעתי זו תיהיה טעות ובכלל טעות לא לעשות ערבי חג עם המשפחה ולאכול מה שיש על השולחן ובנוסף לא ללכת או להמנע מארועים משפחתיים , זה ממש דופק הכל.
תחשבי על זה , יש לך 365 ימים בשנה , אם תאכלי בערב חג הזה יש לך עוד 364 ימים למטרה ,למה נראה לך שזה יזיז? נגיד ונאסוף את כל החגים , ארועים משפחתיים (בהנחה שיש לך משפחה בינונית - ממוצעת) ושאר השטויות יוצא לך אולי ואני מגזים פה 36 (בכוונה) ימים של חגים שאת "צריכה" או "עלולה" לאכול בהם מה שיש על השולחן , נשאר לך 329 ימים למטרה , שתביני באחוזים זה ממש יוצא מצחיק 10% כולה (לכן בחרתי 36 😃 ) , וחיים רק פעם אחת , והנפש זקוקה לכך יותר מהגוף ואלו מהדברים שאנשים בסוף נשברים מהם.
אני לא אומר שאת תישברי או לא חזקה , אבל סה"כ את לא מתכוננת לתחרות ואת סה"כ לוקחת את זה בפן החובבני לפחות בנתיים אבל שוב החלטה שלך , שתיהיה אחלה שנה:victory:

אני חיה רק עם אמא,
אין לנו אירועים וחגים וכאלה..לא חוגגות,
זה רק עוד ערב רגיל בשביל שתינו.
אין סיבה מיודת לההתפנק באוכל היום:)

אבל בטוח שארשה לעצמי מדי פעם,
לא חובה במסגרת של חג.

שתיכם אבל אורסול גדי שיחק אותה אני זוכר לפני כמה חודשים שהייתי מתאמן בטרגט הייתה שחיף עכשיו אתה בודיבילדר

🤨🚫❌❓

אתה מודע לזה שהוא מר ישראל עד 75 קילו ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית