הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משך האימון ואירובי

Ido Gabovich

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
יוצא לי לפעמים שסך הכל זמן אימון יוצא משהו כמו שעה ורבע שעה וחצי (כולל חימום של 8 דק' בערך ובטן בסוף).. השאלה שלי היא האם זה נחשב לאימון ארוך מדי? כי הבנתי שמעל שעה ורבע הככה הגוף מתחיל לפרק שריר

שאלה נוספת היא אם אני משלב משהו כמו פעם פעמיים בשבוע אירובי האם כדאי לעשות אותו לפני אימון או בסוף אימון?

שאלה נוספת היא אם אני משלב משהו כמו פעם פעמיים בשבוע אירובי האם כדאי לעשות אותו לפני אימון או בסוף אימון?

רוב האנשים יעשו את אימון המשקולות לפני האירובי מהסיבה הפשוטה שאם הם יעשו ההפך הם יהיו עייפים מדי

• פותח/ת השרשור
הרבה מאמנים אומרים שמומלץ להתאמן עד שעה ורבע
לגבי האירובי - לי באופן אישית יותר נוח לעשות את האירובי לפני האימון כי אז אני בא יותר חם וזה לא משפיע לי על העייפות השאלה שלי מה מומלץ

הרבה מאמנים אומרים שמומלץ להתאמן עד שעה ורבע
לגבי האירובי - לי באופן אישית יותר נוח לעשות את האירובי לפני האימון כי אז אני בא יותר חם וזה לא משפיע לי על העייפות השאלה שלי מה מומלץ
מומלץ לעשות קודם את האימון כוח ורק אז את האימון אירובי, אין פה בכלל שאלה.
אין בעיה להתאמן מעל שעה ורבע. אם אתה מרגיש לפני האימון אירובי חלש אתה יכול לאכול איזה פחמימה פשוטה לקצת אנרגיה.
הגוף נמצא בתהליך פירוק כמה שעות טובות לפעמים גם ימים, אז העוד חצי שעה אימון לא מה שיהרוס לך את השריר

אפשר גם להתאמן שעה וחצי בכללי אם אתה מסוגל ! שום פרוק שריר ובילבולי שכל בסגנון הזה.

לבצע ארובי לפני אימון משקולות זה הדבר הכי מטומטם שמתאמן משקולות יכול לעשות. תעשה ארובי אחרי אימון המשקולות. למרות שגם זה לא מומלץ חחחחחחחחח

שמע הכי נכון לעשות זה אימון ארובי ביום משלו ולא לערבב בשר עם חלב , אנשים עושים הכול ביחד בעיקר מסיבות אישיות כמו חוסר זמן שבועי (לימודים , עבודה , אישה , ילדים וכו וכו).

אני בטוח שאם אתה תעשה הפסקות מושלמות עם בזבוז זמן מינימלי יצא לך שעה עם אותה תוכנית.. לגלוש לשעה וחצי זה בסדר..
את האירובי עושים ביום נפרד או לאחר אימון מכייון שאם תעשה לפני תגיע תשוש לאימון עצמו
אבל קח בחשבון שלא עצימות גבוהה אחרי אימון כי ריצה בעצימות גבוה אחרי אימון תפגע לך בגדילה של השריר.. שריפה מרובה של משאבים

אני בטוח שאם אתה תעשה הפסקות מושלמות עם בזבוז זמן מינימלי יצא לך שעה עם אותה תוכנית.. לגלוש לשעה וחצי זה בסדר..
את האירובי עושים ביום נפרד או לאחר אימון מכייון שאם תעשה לפני תגיע תשוש לאימון עצמו
אבל קח בחשבון שלא עצימות גבוהה אחרי אימון כי ריצה בעצימות גבוה אחרי אימון תפגע לך בגדילה של השריר.. שריפה מרובה של משאבים

נכון מאוד !

לכן מומלץ להפריד בין אימון ארובי לאןארובי (אם מתאפשר כן? ).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית