הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ציוד חובה בחדר כושר ?

David2309

משתמש פעיל
370
114
נק' מוניטין:
5,475
370
114
גל אולימפי אשדוד
מתוכנן להפתח מכון כושר באשדוד , לא משהו יוקרתי אלא לאנשים שאוהבים להרים דברים כבדים ,
ז"א מוטות ופלטות של אלייקו , במות להרמת משקולת , סטנדים לסקוואט כבד וכו'

איזה ציוד לדעתכם חובה שיהיה בחדר כושר
איזה מכשירים אי אפשר בלעדיהם ( הכוונה למינימום מכשירים ) .

המטרה היא לפתוח את זה באולם צמוד לקבוצת ה WL באשדוד ,
התכנון עצמו תלוי בעירייה בלבד, וראשי הקבוצה נכנסו כבר לכל העניינים הפוליטים עם מלא עזרה מצד סגן ראש העיר .

הרבה כלובים , הרבה מוטות והרבה פלטות אולימפיות

• פותח/ת השרשור
הרבה מוטות ופלטות טולימפיות יהיו , ובאיכות לא של חדר כושר סטנדרטי .

חובה כלובים ?
ליפטרים לא אוהבים לעשות סקוואטעל במה אולימפית ?

• פותח/ת השרשור
אני שוב שואל , כמה חשוב כלוב ?
סקוואט על במה אולימפית לא אלטרנטיבה טובה מספיק ?

אני שוב שואל , כמה חשוב כלוב ?
סקוואט על במה אולימפית לא אלטרנטיבה טובה מספיק ?
החשיבות של הכלוב היא בעיקר לסקוואט ובמצב של כשל. במה היא אופציה כאשר יש ראק ותמוך מאחוריך והפלטות הן באמפרס אבל במצב שאתה נכנס לסט לבד אין מנוס מכלוב.

• פותח/ת השרשור
באמת שאני לא מבין מה הבעיה לעבוד בסקוואט לבד בלי כלוב , אם אתה במצב של כשל ואתה לבד אתה זורק אחורה , בשביל זה קיימת במה ואין צורך בבאמפרס .
אבל עזבו את זה..

מכשירים ספציפים שחובה שיהיו ?
הליכון אחד לפחות ?
מוטות פלטות אולימפיות סטנדים ובנץ זה מה שבטוח יהיה ...

אם זה בשביל להרים ברזלים אז מתלה מגבות(הליכון) זה הדבר האחרון שאתה צריך

הליכונים זה משהו שאפשר לעשות בחוץ. אם מביאים מתקנים אירוביים אני הייתי מביא דברים שקשה יותר לעשות לבד כמו מכשירי חתירה ואליפטי ולא הליכונים..

באמת שאני לא מבין מה הבעיה לעבוד בסקוואט לבד בלי כלוב , אם אתה במצב של כשל ואתה לבד אתה זורק אחורה , בשביל זה קיימת במה ואין צורך בבאמפרס .
אבל עזבו את זה..

הליכון אחד לפחות ?
בלואו באר, כמו שהרבה ליפטרים עושים זה יכול להיות יותר בעייתי בגלל הזווית של הגב, וזה גם פחות בטיחותי

אבל עזבו את זה..

הליכון אחד לפחות ?
ממילא אתה זקוק לראק כי לא אפשרי להיכנס לסקוואט ללא ראק, מה ההתעקשות שלך שלא יהיו כלובים? זה הדבר הכי לא נוח לעשות סקוואט ללא כלוב ובמיוחד כאשר קורה כשל. גם מבחינה בטיחותית כלוב בטוח מבמה.

לראק יש עוד יתרונות מלבד בטיחות: ראק פולס, פין פרס, דדליפט עם גומיות הפוכות וכו' (בקיצור: עוזר לבצע מגוון תרגילי עזר)

• פותח/ת השרשור
הסטנדים שאני מדבר עליהם זה אלו , או יכול להיות דגם טיפה ישן יותר .
http://www.eleikosport.se/en/46/product.aspx?ac=3000196&cn=1

הלקסיקון שלנו שונה קצת (אני בא מWL ) חלק משמות של תרגילים וציוד אנחנו קוראים לזה שמילים טיפה שונות,
בגלל זה אני מתבלבל הרבה פעמים .

אם לא יהיה כלוב, איפה אנשים יעשו כפיפות מרפקים? 😃

וברצינות - כן, כלוב/ראק/ספות חובה.

אני כבר המון זמן מתאמן במכונים בלי כלוב ועדיין בדעה שכלוב זה דבר חשוב מאד, השאלה מה הפרופיל של המכון אם הוא מכון WL זה קצת שונה כי באמת לא משתמשים בכלובים וכלובים (הטובים) זה דבר יחסית יקר ותופס מקום אם הפרופיל של המכון הוא "להרים דברים כבדים" כלוב הוא הכרחי.
תנסה לחפש חדרי כושר בארהב במיוחד בקולגים של ספורט בארהב איך הכלובים מסודרים שם עם הבמות, זה באמת הסידור הכי טוב שיש לספורטאים שאוהבים להרים דברים כבדים.

אם יש תקציב מונוליפט(שיהיה מרכז נוסף בארץ ובדרום שיאפשר אימונים לקראת תחרות.

אני בעד מה שנדב אמר למרות שאני חושב שאין בעיה להתאמן בלי כלוב/ראק ואפשר לעבוד מצויין גם "רק" עם עמודים.
תמונה לדוגמא:
Weight_Room2-lg.jpg

depositphotos_14043607-College-gym-49ers-football-team.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית