הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ציוד חובה בחדר כושר ?

דוד, לטעמי כלוב אחד אפילו זה משהו חובה.
כמובן שאפשרי להפיל על הרצפה, אבל כמו שאופק רשם, הראק יכול לשמש לתרגילים שונים חוץ מסקוואט.
ספות לחיצה גם צריך, לדעתי אפשר לדבר עם המסגר שעשה ציוד לתחרויות של אדטו ולהזמין ספה או 2 ברמה יותר מקצועית וכנראה גם זולה יותר ממה שניתן למצוא בשוק.

צריך 1-2 מוטות W וכסא רומי

כלוב-שניים-שלושה זה חובה, מי שעושה LB יאלץ להשתמש בהם. אפשרי גם בלי, אבל עדיין קיים סיכון. בLB זווית הגב יותר אופקית, מה שאומר שברגע שאתה זורק קדימה או אחורה, אתה צריך להספיק לעבור יותר מרחק מתחת למוט מבלי שהוא פוגע לך בגב התחתון \ ראש
בנוסף כמו שצויין הוא משמש לתרגילי עזר נוספים

מזחלת !!!
כלי חובה לקונדישנינג

וכמובן טבלת שיאים של המכון, לפי אבסולוטי ולפי גילאים \ משקלים (או שניהם)
ויותר חשוב מהכל - מאמנים שיודעים ללמד את התרגילים, בהנחה שאתם לא רוצים שכל יום במכון יהיה אירוע רב נפגעים.

בהצלחה

אתה חושב שיש ללג פרס מקום במכון לוויט/פאוור ליפטינג? אני לא ראיתי פה לוגים רציניים של מישהו שעבד בלג פרס. (אני באמת שואל מתוך עניין יש תוכניות שלג פרס משמש בהן בתור תרגיל עזר קריטי?)
It is not a "must" but it is good to have. I'm in an elite PL gym and yes we have leg press.

כאחד שמתאמן עם כלוב, חובה להחזיק לפחות ספה אחת לבנץ׳ שמחוברת לסטנד ובכך שומרת על איזון מוחלט ויציבות הרבה יותר נוחה. הסידור עם לדחוף ספה לכלוב פחות נוח.

הסטנדים שאני מדבר עליהם זה אלו , או יכול להיות דגם טיפה ישן יותר .הולכים
http://www.eleikosport.se/en/46/product.aspx?ac=3000196&cn=1

הלקסיקון שלנו שונה קצת (אני בא מWL ) חלק משמות של תרגילים וציוד אנחנו קוראים לזה שמילים טיפה שונות,
בגלל זה אני מתבלבל הרבה פעמים .

הולכים לרתך ועושים כמו כלוב ב 500 שקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית