הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ציוד חובה בחדר כושר ?

אני בעד מה שנדב אמר למרות שאני חושב שאין בעיה להתאמן בלי כלוב/ראק ואפשר לעבוד מצויין גם "רק" עם עמודים.
תמונה לדוגמא:
Weight_Room2-lg.jpg

depositphotos_14043607-College-gym-49ers-football-team.jpg

חחח יש שם כלובים ובכל מקרה בקלין/דדליפט לא צריך כלוב...
עדיין לדעתי צריך כלוב בכל מקום שעושים בו בק-סקוואט ובטח אם המטרה במקום היא שהוא יתאים לPL. (וויטליפטרים גם ככה לא צריכים כלוב)

פלטות אלייקו,מוטות אלייקו, דליים של מגנזיום, במות, סטנד\ראק\כלוב( לפי דעתי יקר וסטנד\ראק יוכלו בקלות להחליפו),שלטים האוסרים על פמפומי בייספ בראק\כלוב\סטנד, במות עץ לראק פולס\ סנאץ' עם הגבהה או כל תרגיל אחר,מזגן!, שירים טובים, מתח וזהו לבנתיים.

פלטות אלייקו,מוטות אלייקו, דליים של מגנזיום, במות, סטנד\ראק\כלוב( לפי דעתי יקר וסטנד\ראק יוכלו בקלות להחליפו),שלטים האוסרים על פמפומי בייספ בראק\כלוב\סטנד, במות עץ לראק פולס\ סנאץ' עם הגבהה או כל תרגיל אחר,מזגן!, שירים טובים, מתח וזהו לבנתיים.
עחי שכחת את המכשיר הכי חשוב: http://www.beginnertriathlete.com/cms/articleimages/831/Bicep-Curl-Machine1.jpg
אחרת איך יהיו לך קוב*ות ופיק בביספס?

עחי שכחת את המכשיר הכי חשוב: http://www.beginnertriathlete.com/cms/articleimages/831/Bicep-Curl-Machine1.jpg
כסא רומי חובה
או אפשר גם מכונה יהודית לכפיפות מרפק
נראה לי שנוצרית גם תיתפוס.
מתי תבינו מתי להטריל ומתי לא? אתם לא מצחיקים אף אחד.
בן אדם מנסה להתעייץ איתכם בנושא שכנראה יועיל לרובכם ( האשדודים ) ואולי גם בעתיד על ידי בניית חדרי כושר דומים.
בחיאת, תתחילו להתייחס לדברים ברצינות.
אין בעיה להטריל בן אדם ששואל שאלה מפגרת או מראה פיק בייספס ( במידה וההטרלה ראויה ), אבל מה הקטע להטריל כאן?
צריך לעשות פה ניקיון יסודי ( אהמ אהמ ).

בתור אשדודי, ברגע שייפתח חדר כושר כזה, במחיר חודשי סביר בהינתן קיום מאמנים יודעי דבר(אני מחפש כבר המון זמן מישהו שילמד אותי פרס כמו שצריך), אני אהיה מהראשונים להירשם.
בהקשר לשאלה, דליי מגנזיום זה חובה, מוזיקה בווליום נורמאלי, מזגן ותאורה רצינית.
לא לשכוח גם אולי סטאנד צנוע לדאמבלים לתרגילי עזר אלא אם אתם הולכים פול הארד קור.
אשמח אם תעדכן בהמשך את ההתקדמות ההקמה 😃.

מתי תבינו מתי להטריל ומתי לא? אתם לא מצחיקים אף אחד.
בן אדם מנסה להתעייץ איתכם בנושא שכנראה יועיל לרובכם ( האשדודים ) ואולי גם בעתיד על ידי בניית חדרי כושר דומים.
בחיאת, תתחילו להתייחס לדברים ברצינות.
אין בעיה להטריל בן אדם ששואל שאלה מפגרת או מראה פיק בייספס ( במידה וההטרלה ראויה ), אבל מה הקטע להטריל כאן?
צריך לעשות פה ניקיון יסודי ( אהמ אהמ ).
מתי תבדיל בין הטרלה לבין תיקון טעות כתיב?
ואם כבר אתה קורא לזה הטרלה אז הטרלתי את אליק בלי שום קשר לפותח הפוסט.

לא מבין למה לWL יש נטייה להיות שהידים בכל מה שקשור לסקוואט.
חוץ מזה שלא נראה לא נוח להכשל סט ראשון, לזרוק את המוט ולאז לפרק את הכל ולהרכיב מחדש רק בשביל לעשות עוד סט (אלא אם מישהו יכול לעזור לך ולעשות קלין אם הסקוואט שלך, שאז זו כבר בעייה אצלך).

• פותח/ת השרשור
לא מבין למה לWL יש נטייה להיות שהידים בכל מה שקשור לסקוואט.
חוץ מזה שלא נראה לא נוח להכשל סט ראשון, לזרוק את המוט ולאז לפרק את הכל ולהרכיב מחדש רק בשביל לעשות עוד סט (אלא אם מישהו יכול לעזור לך ולעשות קלין אם הסקוואט שלך, שאז זו כבר בעייה אצלך).
אם אתה נכשל סט ראשון , אתה בבעיה אחרת ..
-----

לגבי ההטרלות , זה נחמד וזה בא במקום

זה דוגמא למשהו ישן , חרוש וכבר לא מצחיק ..

----
לגבי הפתיחה של החדר כושר הזה , זה די תלוי בעיריה בסופו של דבר , המטרה היא שהמחיר יהיה סביר וללא מנוי וחוזים וכל מיני חארטות .
זה כן אפשרי כי זה בא עם סבסוד של העיריה למען הפרוייקט הזה.
אגב מקבלים אחלה עזרה מגרשוב בעניין הזה (כן כן - פרסום פוליטי דווקא היום ) אז אני מקווה שאתם יודעים מה טוב לכם !

לא רואה שום בעיה בלעשות סקוואט מעמודים אם יש לך במות, ואתה יכול להפיל את המוט בכשל.
אבל כן, לדעתי רצוי מאוד שיהיה לפחות כלוב אחד, שניים יספיקו עם פינים מתכווננים ככה שניתן לעשות את כל מגוון התרגילים, ראק פולס וכו'.
יש צורך בספות [אין צורך במתכווננות אם זה לא מכוון לאוכלוסייה הבילדרית והליצנית], הרבה מוטות, פלטות עמידות, סוגרים, מזגן, מגנזיום, סטנד לפלטות, צריך מקום עם אפשרות למתח ומקבילים, צריך שרשרת ברזל להוספת משקל, מכשירי GHR, ריורס הייפרס, מוזיקה והגברה, תאורה נורמאלית.
אני חושב שיש צורך בכמה הליכונים וקרוסים, לא יודע מה איתכם, אני לא אחד שאוהב לרוץ בחוץ, ובטח שלא בחוץ בשיא החום או לחילופין בחורף בגשם למי שלא אוהב.

אני ממליץ בהחלט גם על דאמבלים עד לפחות 50 ק"ג.
ציוד סטייל WS יכול גם להיות משהו ייחודי ומעניין - safety squat bar, trap bar, manta ray bar וכדומה.
לא צריך להתבייש גם שתהיה מכונה ללג פרס. הוא יכול להיות תרגיל עזר מעולה ואפילו חשוב.

אני ממליץ בהחלט גם על דאמבלים עד לפחות 50 ק"ג.
ציוד סטייל WS יכול גם להיות משהו ייחודי ומעניין - safety squat bar, trap bar, manta ray bar וכדומה.
לא צריך להתבייש גם שתהיה מכונה ללג פרס. הוא יכול להיות תרגיל עזר מעולה ואפילו חשוב.
אתה חושב שיש ללג פרס מקום במכון לוויט/פאוור ליפטינג? אני לא ראיתי פה לוגים רציניים של מישהו שעבד בלג פרס. (אני באמת שואל מתוך עניין יש תוכניות שלג פרס משמש בהן בתור תרגיל עזר קריטי?)

אתה חושב שיש ללג פרס מקום במכון לוויט/פאוור ליפטינג? אני לא ראיתי פה לוגים רציניים של מישהו שעבד בלג פרס. (אני באמת שואל מתוך עניין יש תוכניות שלג פרס משמש בהן בתור תרגיל עזר קריטי?)
מה הבעיה בלג פרס?

זה ממש לא נכון, ה"שם הרע" שיש ללג פרס הוא פשוט בגלל שבד"כ זה במקום לעשות סקוואט.
בתור תרגיל עזר זה דבר מצויין.

ציטטת מישהו שעובד בלג פרס טמבל :banghead:
לפעמים אתה בל1ט

מה הבעיה בלג פרס?

זה ממש לא נכון, ה"שם הרע" שיש ללג פרס הוא פשוט בגלל שבד"כ זה במקום לעשות סקוואט.
בתור תרגיל עזר זה דבר מצויין.

ציטטת מישהו שעובד בלג פרס טמבל :banghead:
לפעמים אתה בל1ט

לא התכוונתי לצחוק על לג פרס/מי שמשתמש בלג פרס. רק שאלתי אם זה תרגיל עזר חשוב בתוכניות PL/WL כי ממה שאני מכיר לא ראיתי הרבה אנשים שמשתמשים בו בתוכנית רצינית. זה בכלל לא הגיע ממקום של לגלוג (מי אני שאצחק על stardust?)

כן, יש בהחלט מקום ללג פרס גם באימוני ליפטינג. בבלוג של פול קרטר יש גם דוגמאות לליפטרים שעובדים עם לג פרס.
זה יכול להיות תרגיל עזר מצוין שיצא לו שם רע, לא רק, אבל בעיקר בגלל ריפטואיסטים. אם אפשר להסתדר בלעדיו, התשובה היא כנראה כן, אבל זה התרגיל היחיד שאתה יכול לטחון בו את הרגליים, ואפילו את הירך, בלי שזוקפי הגב יהיו החוליה החלשה.

http://www.lift-run-bang.com/2010/05/assistance-work-for-raw-powerlifter.html

Leg Press -

Uh oh I brought up the leg press! This violates my "similar movement pattern" rule. However lots of guys have used the leg press as a good movement to aid their squat. Andy Bolton, Steve Goggins, Eric Lilliebridge, etc. I used to love leg pressing but once I got to where I could do 10 plates per side for high reps it just became exhausting to load all of those plates on and off. Some guys really like the 1-legged version for this reason better. Try em out and see what you think.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית