עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עכשיו אני הכי מעריך אותךאני לא אוהב הצהרות לגבי תחרויות, אי אפשר לדעת מה יהיה, מי יבוא, איזה יום יתפוס כל אחד וכו'
זה גם לא נותן כבוד לשאר המתחרים. בוא נשאיר את הדיבורים ליום התחרות.
צודק בהחלט .אני לא אוהב הצהרות לגבי תחרויות, אי אפשר לדעת מה יהיה, מי יבוא, איזה יום יתפוס כל אחד וכו'
זה גם לא נותן כבוד לשאר המתחרים. בוא נשאיר את הדיבורים ליום התחרות.
עושה מה שנראה לי נכון עד התחרות אני לא בדיוק עושה 5\3\1 ..לא כלכך הצלחתי להבין, איזה שבוע אתה בסבב של וונדלר ?
אימון ראשון לשבוע זה , אחרי מחלה הרגשתי מאוד חלש לפני ובמהלך האימון אבל עדיין הכול הלך
sumo deadlift:
255X4 pr
תתחיל להירגע אני לא יצליח לעקוף אותך ברטיו בקצב הזה ..sumo deadlift:
255X4 pr
תחרות הבאה 🤪נראה לי שהגזמתם קצת עם ה7 פלטות ...
איזה עדדליפט . תותח חח 7 פלטות . אבל בכיף 280 אחרי סייקל טים טאם אחד הדדליפטים שהעלית לאחרונה היה מהגבהה , זה בגלל שהקוטר של הפלטות קטן ( אותן פלטות יש לי במכון )?
לא , זה בגלל שעושים לנו בעיות עם הדפיקה של המוט בריצפה אז שמתי מזרונים ..איזה דדליפט . תותח חח 7 פלטות . אבל בכיף 280 אחרי סייקל טים טאם אחד הדדליפטים שהעלית לאחרונה היה מהגבהה , זה בגלל שהקוטר של הפלטות קטן ( אותן פלטות יש לי במכון )?
גם אצלי ויש ספוגים כאלו אבל הם דופקים לי את הסט אפ אז אני פשוט מחכה לרגע שלא יוכלו לעצור אותי (;לא , זה בגלל שעושים לנו בעיות עם הדפיקה של המוט בריצפה אז שמתי מזרונים ..
באמת יצא שזה מהגבהה אבל אתמול ה255 עמדתי על משטח כזה שיוצר מצב שזה באותו הגובה ככה שזה אותו דבר
כל עוד זה מפריע לתרגיל זו בעיה שלהם . אצלי זה המכון הכי פלצן ומגעיל בארץ והם פנו למנהל האזורי של הרשת , והוא אמר שזה דדליפט ולמרבה הצער אין מה לעשות .
אפשר להציע להם להביא שני ריבועים כמו שיש אצל אושר , ואם הם לא דואגים לפתרון ראוי זבשם