הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Cuba method

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
האימון מהיום:

התחלתי הכנה לתחרות..

Bench:
107.5 2*5 כל חזרה מעצירה

close grip bench
95 2*5
Incline bench
85 2*5
אימון טוב היה

אני לא אוהב הצהרות לגבי תחרויות, אי אפשר לדעת מה יהיה, מי יבוא, איזה יום יתפוס כל אחד וכו'
זה גם לא נותן כבוד לשאר המתחרים. בוא נשאיר את הדיבורים ליום התחרות.

אני לא אוהב הצהרות לגבי תחרויות, אי אפשר לדעת מה יהיה, מי יבוא, איזה יום יתפוס כל אחד וכו'
עכשיו אני הכי מעריך אותך

• פותח/ת השרשור
צודק בהחלט .
אני גם נגד השטות הזאת של דיבור לפני התחרות..
יש כל כך הרבה דברים שיוכלים להתפקשש בתחרות אימון מהיום , דדליפט:

sumo deadlift:
240X3
קל , היה מאוד מהיר

Defecit conventional:
160x6
170x6
180x6
160x6

אחלה אימון , שבוע הבא נותן בראש

• פותח/ת השרשור
לא כלכך הצלחתי להבין, איזה שבוע אתה בסבב של וונדלר ?
עושה מה שנראה לי נכון עד התחרות אני לא בדיוק עושה 5\3\1 ..
עושה שבוע 5 שבוע 3 שבוע 1 אבל בלי הסטים לפני , ובלי ה+, רק בשבוע 1 אני עושה +(המטרה זה טריפל)
ועושה קצת תרגילי עזר וזהו .. כבר עשיתי חישוב להכנה וכל האימונים עד התחרות מתוכננים

• פותח/ת השרשור
אימון שלישי לשבוע , אימון עליון קל..

בנצ 80 2*8
פרס 50 3*8
מתח מ.ג+10 4*6
כתף אחורית בדאמבל 4 3*15
בייספס עם מוט 30 3*15

• פותח/ת השרשור
אימון אחרון לשבוע זה וטוב שכך , אני חולה עם צינון וכאב גרון וחולשה כללית וסחרורות אבל בכל זאת היה מה שהיה צריך ליהיות ועל זה אני מרוצה..

Sqaut:
220x3
180x8

leg currls
5x10

KB swing:
28 5X10
סיימתי את הקטלבלס בפחות מ3 דקות..תרגיל נחמד

• פותח/ת השרשור
אימון ראשון לשבוע זה , אחרי מחלה הרגשתי מאוד חלש לפני ובמהלך האימון אבל עדיין הכול הלך כמתוכנן ...

Bench:

115 2X3

close grip bench:
102.5 2X3

incline bench:
92.5 2x3

* כל החזרות בשלושת התרגילים נעשו מעצירה מלאה . עדיין חולה , ומרגיש ביום יום חרא .. אבל זה לא מה שמונע ממני מלהתאמן:

sumo deadlift:
255X4 pr

Defecit conventional:
170 4x6

המחלה הארורה הזאת מונעת ממני לנשום מהאף , והנשימות בין החזרות ובין הסטים פשוט זוועה מחכה שיגמר כבר הסיוט הזה..
בכל מקרה אין לתלה , הייתי צריך את המוזיקה לרייג'... זה היה הדדליפט הכבד האחרון לפני התחרות

• פותח/ת השרשור
נראה לי שהגזמתם קצת עם ה7 פלטות ...

איזה דדליפט . תותח חח 7 פלטות . אבל בכיף 280 אחרי סייקל טים טאם אחד הדדליפטים שהעלית לאחרונה היה מהגבהה , זה בגלל שהקוטר של הפלטות קטן ( אותן פלטות יש לי במכון )?

• פותח/ת השרשור
איזה עדדליפט . תותח חח 7 פלטות . אבל בכיף 280 אחרי סייקל טים טאם אחד הדדליפטים שהעלית לאחרונה היה מהגבהה , זה בגלל שהקוטר של הפלטות קטן ( אותן פלטות יש לי במכון )?
איזה דדליפט . תותח חח 7 פלטות . אבל בכיף 280 אחרי סייקל טים טאם אחד הדדליפטים שהעלית לאחרונה היה מהגבהה , זה בגלל שהקוטר של הפלטות קטן ( אותן פלטות יש לי במכון )?
לא , זה בגלל שעושים לנו בעיות עם הדפיקה של המוט בריצפה אז שמתי מזרונים ..
באמת יצא שזה מהגבהה אבל אתמול ה255 עמדתי על משטח כזה שיוצר מצב שזה באותו הגובה ככה שזה אותו דבר

לא , זה בגלל שעושים לנו בעיות עם הדפיקה של המוט בריצפה אז שמתי מזרונים ..
באמת יצא שזה מהגבהה אבל אתמול ה255 עמדתי על משטח כזה שיוצר מצב שזה באותו הגובה ככה שזה אותו דבר
גם אצלי ויש ספוגים כאלו אבל הם דופקים לי את הסט אפ אז אני פשוט מחכה לרגע שלא יוכלו לעצור אותי (;

כל עוד זה מפריע לתרגיל זו בעיה שלהם . אצלי זה המכון הכי פלצן ומגעיל בארץ והם פנו למנהל האזורי של הרשת , והוא אמר שזה דדליפט ולמרבה הצער אין מה לעשות .
אפשר להציע להם להביא שני ריבועים כמו שיש אצל אושר , ואם הם לא דואגים לפתרון ראוי זבשם

כל עוד זה מפריע לתרגיל זו בעיה שלהם . אצלי זה המכון הכי פלצן ומגעיל בארץ והם פנו למנהל האזורי של הרשת , והוא אמר שזה דדליפט ולמרבה הצער אין מה לעשות .
אפשר להציע להם להביא שני ריבועים כמו שיש אצל אושר , ואם הם לא דואגים לפתרון ראוי זבשם

זה טוב ויפה כשאתה מתאמן שמשלם כסף על מנוי, הבעיה מתחילה ברגע שהמכון שאתה מתאמן בו זה מקום העבודה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית