הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Cuba method

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך
טוב בגלל הפציעה בגב כל התוכניות הלכו לפח, בניתי על סקואט 220 עם רצועות ובנצ 125 2X2.. כנראה שלא יקרה.. אני כרגע רק מפמפם ועולה בהדרגה בצורה לינארית משבוע לשבוע.. בכל מקרה זה מה שהיה היום:

Squat:
60 80 100 120 x8
ב120 הרגשתי את הגב מעט מציק העדפתי שלא להמשיך מכאן.

נכון לעכשיו הסקואט\בנצ\דדליפט יהיו ללא חגורה עד שאחליט אחרת.

leg curls:
45 4x10

back extnetion:
bw 3x10

כן בזוקפים.. כנראה מתיחה חזקה , זה כבר שבוע ועדיין לא עוזב... הכאב הטשטש אבל אני לא יכול להרים כבד כרגע

מה זה מתיחה? מה מרגיש?
כמו דומס..?

בכל מקרה תרגיש טוב, ושישתחרר מהר.

זה לא דומס זה פציעה.. מרגיש כאבים חזקים מאוד בעיקר כשאני מתכופף וכמשהו לוחץ על העמוד שדרה כמו בסקואט למשל.

אני גם מרגיש כאב בהקשתה של הגב ככה שבנצ כבד זה לא לעכשיו..

הגב מרגיש הרבה יותר טוב, אני כרגע עושה אימונים קלים שמניות בסקואט ודדליפט מטפס עד סף הכאב .. מאמין שתוך שבוע שבועים אני יכול לחזור להתאמן כמו בן אדם.

כרגע אני מפסיק עם 5\3\1 לטובת תוכנית חדשה בשם The NC Method , חשבתי הרבה על התוכנית ואמרתי יאלה ננסה ונראה, אני מפסיק כרגע לעדכן את הלוג , ואני אחזור לעדכן כאשר אני אחליט שאני מתחיל את התוכנית, יהיה מעניין במיוחד בשלב של הנפח

הגב מרגיש הרבה יותר טוב, אני כרגע עושה אימונים קלים שמניות בסקואט ודדליפט מטפס עד סף הכאב .. מאמין שתוך שבוע שבועים אני יכול לחזור להתאמן כמו בן אדם.

כרגע אני מפסיק עם 5\3\1 לטובת תוכנית חדשה בשם The NC Method , חשבתי הרבה על התוכנית ואמרתי יאלה ננסה ונראה, אני מפסיק כרגע לעדכן את הלוג , ואני אחזור לעדכן כאשר אני אחליט שאני מתחיל את התוכנית, יהיה מעניין במיוחד בשלב של הנפח
NC = NORTH CAROLANIA ? 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית