הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שורפי שומן

• פותח/ת השרשור yoska
  • פורסם בתאריך

yoska

משתמש מתחיל
160
8
נק' מוניטין:
-28
160
8
היי
אני מתאמן בערך שנתיים וחצי בן 18.5
שוקל 84 על 177 עכשיו בסביבות ה12 א"ש
אני מנסה לחטב לא"ש נמוך יותר כבר הרבה זמן אבל מתקשה וחשבתי לקחת שורף שומן שיקל קצת את התהליך
אם אני לוקח קלן אין לזה השלכות על הבריאות שלי בעתיד נכון? וזה בסדר לקחת בגיל הזה? אין איזה בעיה של הורמונים וכאלה?

עד כמה משמעותי יהיה שימוש של קלנבוטרול לאורך שבועיים ואחרי הפסקת השימוש בד"כ נוטים לחזור למצב הקודם?
תודה

אתה הולך להתחרות בתקופה הקרובה באחד מבסיסי צה״ל? אתה מודע לכל שאנחנו בסוף אוקטובר תחילת נובמבר והחורף בפתח? ניסית להוסיף עוד דקות אירובי שבועיות ? דיאטת דלת פחמימה?

תחשוב על כל אלו לפני שאתה קופץ גבוה.

היי
אני מנסה לחטב לא"ש נמוך יותר כבר הרבה זמן אבל מתקשה וחשבתי לקחת שורף שומן שיקל קצת את התהליך
אם אני לוקח קלן אין לזה השלכות על הבריאות שלי בעתיד נכון? וזה בסדר לקחת בגיל הזה? אין איזה בעיה של הורמונים וכאלה?

עד כמה משמעותי יהיה שימוש של קלנבוטרול לאורך שבועיים ואחרי הפסקת השימוש בד"כ נוטים לחזור למצב הקודם?
תודה
בגדול אני יגיד לך תאמת לעשות קלן שבועיים שימוש שבועיים הפסקה לא שווה עדיף חודש וחצי רצוף עם קטוטיפן

אתה הולך להתחרות בתקופה הקרובה באחד מבסיסי צה״ל? אתה מודע לכל שאנחנו בסוף אוקטובר תחילת נובמבר והחורף בפתח? ניסית להוסיף עוד דקות אירובי שבועיות ? דיאטת דלת פחמימה?

עזוב את הגיל... עכשיו חורף!
בחורף, כמו הדובים צריך מסה!
כי קר!
וגם כי ככה יהיה למה לשאול את השאלה על הקלן בקיץ - יש מה לחטב...
היי
אם אני לוקח קלן אין לזה השלכות על הבריאות שלי בעתיד נכון?
כנראה שלא.
וזה בסדר לקחת בגיל הזה?
אני מאלה שחושבים שזה מיותר בגילך.
אין איזה בעיה של הורמונים וכאלה?
אים בעיה של הורמונים וכאלה.

ענו לך לגבי שימוש לשבועיים לעומת תוספת קטוטיפן, לגבי השמירה זה תלוי בך.
תודה

עניתי בגוף הציטוט...

• פותח/ת השרשור

חחחח כן יש לי עוד כמה חודשים צבא אבל אני מתאמן שנתיים וחצי ואף פעם לא הייתי מאוד חטוב וזה משהו שבא לי לראות את עצמי על א"ש נמוך בידיעה שבצבא יהיה לי קשה מאוד להמשיך עם התזונה והאימונים

• פותח/ת השרשור
קלן זה לא מה שיביא אותך לשם.
רצון והתמדה יביאו אותך לשם יותר מהר.

אני באמת באמת קורע את התחת, מתאמן 4 פעמים בשבוע ונותן 200 אחוז באימונים, אירובי 4-5 פעמים בשבוע מתוכם פעמיים אינטרוולים וריצות נפח אחרי זה אבל זה פשוט לא עובד או עובד בקצב איטי מאוד מאוד מאוד
אתה בטוח שלא כדי לי לנסות את זה? כי ממה שהבנתי לקלן אין השפעות מסוכנות והוא יחסית חלש אם לא אמורה להיות בעיה אם אני עושה את הכל נכון ובמינון הנכון אז בגלל זה חשבתי על זה

אני באמת באמת קורע את התחת, מתאמן 4 פעמים בשבוע ונותן 200 אחוז באימונים, אירובי 4-5 פעמים בשבוע מתוכם פעמיים אינטרוולים וריצות נפח אחרי זה אבל זה פשוט לא עובד או עובד בקצב איטי מאוד מאוד מאוד
אתה בטוח שלא כדי לי לנסות את זה? כי ממה שהבנתי לקלן אין השפעות מסוכנות והוא יחסית חלש אם לא אמורה להיות בעיה אם אני עושה את הכל נכון ובמינון הנכון אז בגלל זה חשבתי על זה

תשמע אני לא מזלזל בעבודה שלך בכלל שלא תבין.
לפעמים זה לא הבעיה בהשקעה אלא פשוט בתוכנית לא מתאימה (במקרה ומצבך הבריאותי תקין).
כלומר ייתכן ותפריט התזונה והתוכנית שהרכבת לעצמך לא הכי יעילים עבורך.
מה גם שייתכן שאתה תקוע כי הגוף שלך די התרגל להכל - לתזונה, לאירובי ולעומס הכללי.
אתה צריך לטלטל אותו קצת ולנער אותו לפעמים כדי להמשיך להתקדם.

קלן יכול לתת לך מוטיבציה ואולי עוד קצת פוש - אני לא מזלזל בשילוב של קלן בכלל ויש לו תוצאות.
אבל זה כמובן בתנאי שהשאר פיקס כדי שתוכל למצות את התוסף עד תום.

• פותח/ת השרשור
תשמע אני לא מזלזל בעבודה שלך בכלל שלא תבין.
לפעמים זה לא הבעיה בהשקעה אלא פשוט בתוכנית לא מתאימה (במקרה ומצבך הבריאותי תקין).
כלומר ייתכן ותפריט התזונה והתוכנית שהרכבת לעצמך לא הכי יעילים עבורך.
מה גם שייתכן שאתה תקוע כי הגוף שלך די התרגל להכל - לתזונה, לאירובי ולעומס הכללי.
אתה צריך לטלטל אותו קצת ולנער אותו לפעמים כדי להמשיך להתקדם.

קלן יכול לתת לך מוטיבציה ואולי עוד קצת פוש - אני לא מזלזל בשילוב של קלן בכלל ויש לו תוצאות.
אבל זה כמובן בתנאי שהשאר פיקס כדי שתוכל למצות את התוסף עד תום.
תודה אני מעריך אתת ההודעה שלך
איך בדיוק אני מטלטל את הגוף שלי? איך אני יודע אם מה שאני עושה לא מתאים בדיוק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית