תמונה סוף מסה

AsherIsPW

מושעה
632
17
נק' מוניטין:
8
632
17
שלום לכולם אני סיימתי את המסה של 85KG התחלתי לקצץ בפחמימות עד נייטרלי והגעתי ל81.2 לאחר שבועיים בגירעון קלורי של 500 בערך ירדתי ל79.5KG אלה הן תמונות עדכניות שלי המוסט מסיקיולר יוצא לא מחמיא בידיים בכלל כי אני לא עושה נכון את הפוזה 😃
ehdl.jpg

8rf9.jpg

epzk.jpg

4zyr.jpg

tzly.jpg

מסה הבאה מתכוון לתת דגשים על החלקים החלשים כמו חזה עליון ויד אחורית מסה הבאה שלי הולכת להיות הרבה יותר נקייה עם מזונות הרבה יותר איכותיים אך אני רואה שיפור עצום וגדילה
לפני הייתי שוקל69 יבש אחרי עלייה של נוזלים 74 ואז משם המסה שלי עד שסיימתי ב85
היד גדלה ב4 וחצי ס"מ היקף מ35 ל39.5
הרגל הייתה מאוד עלובה וגדלה בגלל הסקוואטים מ58 ל64.5
המותן הייתה 75 ועכשיו היא 85 עקב עלייה בשומן ובנוזלים
אשמח לשמוע תגובות אמיתיות וגם בונות 😃

אהבתי את הגב טעון שיפור בידיים ולדעתי יכלת למשוך את המסה לפחות לעוד 5 קילו אבל זה כבר בחירה שלך

יפה מאוד,
גב טוב רגליים ליגה
אחרי חיטוב הגב יראה יותר טוב וגם החזה.
דרוש שיפור כמו שאמרת בחזה וביד אחורית, אבל תתן בראש

תודה רבה 😃
הידיים היקף 39.5 הן נחמדות פשוט לא יוצאות טוב בתמונה
אשפר אותן כמובן

בנץ 80 ל10
120 סקוואט ל8
חתירה 25 כל צד במוט קטן
לחיצת כתפיים במוט 20 כל צד 8 חזרות
לדעתי תנסה לעלות בבנץ פרס כמה שיותר (תנסה איתו 5*5 ) אתה תיראה שתעלה בבנץ פרס החזה ישתפר וגם היד אחורית ושאפו על הפרסים די חזק אפילו

בנץ פר
לדעתי תנסה לעלות בבנץ פרס כמה שיותר (תנסה איתו 5*5 ) אתה תיראה שתעלה בבנץ פרס החזה ישתפר וגם היד אחורית ושאפו על הפרסים די חזק אפילו
עבודה על בנץ כבד תתן לך בנץ כבד ולא מקסימןם היפרטרופיה בחזנ.
התמקדות בחזה והוספת סטים וריכוז במהלך הביצוע יניבו תוצאות מקסימאליות.

בנץ פר

לדעתי הבנץ צריך להיות כבד , (אצלי יש לחיצה אחת כול האימון חזה וזה הבנץ פרס ) כול השאר זה פרפרים למיניהם ואני רואה שיפור מאוד גדול אם פרפרים

• פותח/ת השרשור
לדעתי הבנץ צריך להיות כבד , (אצלי יש לחיצה אחת כול האימון חזה וזה הבנץ פרס ) כול השאר זה פרפרים למיניהם ואני רואה שיפור מאוד גדול אם פרפרים
כל גוף הוא שונה ומגיב אחרת אין דבר כזה לדעתך , אחד יגיב לבנץ קל אחד יגיב לכבד צריך לדעת מה הגוף רוצה
בנץ פר

אני עושה בנץ פרס בלי נגיעה בחזה עם מוט ובלי לנעול מרפקים הירידה היא כמעת עד החזה

כל גוף הוא שונה ומגיב אחרת אין דבר כזה לדעתך , אחד יגיב לבנץ קל אחד יגיב לכבד צריך לדעת מה הגוף רוצה

אני עושה בנץ פרס בלי נגיעה בחזה עם מוט ובלי לנעול מרפקים הירידה היא כמעת עד החזה
למה אתה לא נוגע ?

נראה מסיבי לפנים , כול הכבוד על העבודה וההשקעה , אל תקשיב לכול החכמים של שיטות הכוח (לך על 5X5 בחזה) אתה תקבל מין הסתם כוח יותר מאשר שריר והרבה יותר עומס מיותר על הכתפיים , תעבוד כמו שעשית עד עכשו טווח של בילדינג ומה שאוכל בסופו של יום זה מבחן המראה לא מבחן המוט המטומטם !

• פותח/ת השרשור
נראה מסיבי לפנים , כול הכבוד על העבודה וההשקעה , אל תקשיב לכול החכמים של שיטות הכוח (לך על 5X5 בחזה) אתה תקבל מין הסתם כוח יותר מאשר שריר והרבה יותר עומס מיותר על הכתפיים , תעבוד כמו שעשית עד עכשו טווח של בילדינג ומה שאוכל בסופו של יום זה מבחן המראה לא מבחן המוט המטומטם !
לעבוד כבד זה גם חשוב לפעמים
אני משלב הכל מהכל כמו בילדר אמיתי
לפעמים אני מנסה לעשות בתרגיל A כבד ל10~15 חזרות ולפעמים אני מנסה לפמפם את האמא של השריר עם מלא פוזיציות שונות ותרגילים שונים
אלכסיי לסקוב עובד לחיצת כתפיים כבדה ונראה נהדר אני חייב לשלב כבד פה ושם אין מה לעשות לדעתי זה חלק מהגדילה אבל לא לחזרות נמוכות כמובן אתם לא תקראו לזה כבד כי זה ל10~15 חזרות אבל ככה אני קורא לזה
למשל לחיצת כתפיים עם 25 ק"ג כל יד ל15 חזרות

• פותח/ת השרשור
יפה אחלה גב
תגיד בלי קשר, יכול להיות שיש לך עקמת?
אהממ לא יודע , יכול להיות , איך אפשר לזהות ?
ותודה רבה אחי!

אלי יא גבר תודה רבה ! אגב עידכון נוסף, מותן על הבוקר בהיקף 80.5
בתמונות למעלה היא הייתה 85 ויש לי גם כאלה שהיא הייתה 90
היקפים :
ביד ההיקף ירד בס"מ וברגל לא ירד בכלל אולי גם חצי ס"מ מתחילת החיטוב
היקפים כרגע ביד 38.5
רגל 64 =}

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית