עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אחיוואו אתה מתאמן כוח?
תודה רבה. אני רוצה להגיע ל12-10 אחוז שומן אחרי זה ניראה כבר.נראה פצצה, כל הכבוד !
יש מטרה מסוימת?
כן אחי
תודה רבה. אני רוצה להגיע ל12-10 אחוז שומן אחרי זה ניראה כבר.
ההגדרה של רוב האנשים לכוח זה לא ההגדרה שלך לכוחאיזה תוכניות עשית?
ההגדרה של רוב האנשים לכוח זה לא ההגדרה שלך לכוח
כוח: אימון משקולות? אז כןההגדרה של רוב האנשים לכוח זה לא ההגדרה שלך לכוח
תודה רבה 182 עמדהים,
מה הגובה שלך?
עשיתי הרבה תוכניות abc ab הרבה אירובי תפריט מסודר. יש לי נטיעה להשמנה אז צריך להקפיד הרבה יותראיזה תוכניות עשית?
לא, כוח זה לא אימון משקולותכוח: אימון משקולות? אז כן
תודה רבה 182 ע
עשיתי הרבה תוכניות abc ab הרבה אירובי תפריט מסודר. יש לי נטיעה להשמנה אז צריך להקפיד הרבה יותר
אז אפשר הגדרה לאימון כוח? פשוט זה מה שאני מכירלא, כוח זה לא אימון משקולות
זאת הגדרה שמשתמשים בה בפורום לתיאור אימונים בטווח חזרות נמוך (1-5 בדרך כלל) למשקלים עצימים. כשתדבר עם אנשים בחוץ הם יתייגו את מה שאתה עשית כאימוני כוח אבל בפורום אלה אימונים מפוצלים/אימוני נפח/בילדינגאז אפשר הגדרה לאימון כוח? פשוט זה מה שאני מכיר
הבנתי אחי תודה. אבל לפי ההגדרה שלך אימון כוח לא מתאים לחיטוב? או שיש דרך אחרת לעשות אימון כוח בחיטוב? אני מאוד אוהב להחליף תוכניות אימונים ולגוון בתרגילים חדשים.זאת הגדרה שמשתמשים בה בפורום לתיאור אימונים בטווח חזרות נמוך (1-5 בדרך כלל) למשקלים עצימים. כשתדבר עם אנשים בחוץ הם יתייגו את מה שאתה עשית כאימוני כוח אבל בפורום אלה אימונים מפוצלים/אימוני נפח/בילדינג
אימוני כוח דווקא מומלצים מאוד בזמן חיטובהבנתי אחי תודה. אבל לפי ההגדרה שלך אימון כוח לא מתאים לחיטוב? או שיש דרך אחרת לעשות אימון כוח בחיטוב? אני מאוד אוהב להחליף תוכניות אימונים ולגוון בתרגילים חדשים.