הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה בתהליך חיטוב

D.HOOK

משתמש מתחיל
53
5
נק' מוניטין:
20
53
5
בתמונה הראשונה 24 אחוז שומן 121 קילו שיא המסה הכי אימון.

תמונה שניה 15 אחוז שומן 105 קילו לפני אימון.
image.jpg
image.jpg
רוצה להגיע ל12-10 אחוז שומן.
מה דעתכם על ההתקדמות?

יפה מאוד, אתה בדרך הנכונה
אתה לא 15 אחוז שומן בתמונה השנייה

• פותח/ת השרשור
ההגדרה של רוב האנשים לכוח זה לא ההגדרה שלך לכוח
כוח: אימון משקולות? אז כן
מדהים,
מה הגובה שלך?
תודה רבה 182 ע
איזה תוכניות עשית?
עשיתי הרבה תוכניות abc ab הרבה אירובי תפריט מסודר. יש לי נטיעה להשמנה אז צריך להקפיד הרבה יותר

אז אפשר הגדרה לאימון כוח? פשוט זה מה שאני מכיר
זאת הגדרה שמשתמשים בה בפורום לתיאור אימונים בטווח חזרות נמוך (1-5 בדרך כלל) למשקלים עצימים. כשתדבר עם אנשים בחוץ הם יתייגו את מה שאתה עשית כאימוני כוח אבל בפורום אלה אימונים מפוצלים/אימוני נפח/בילדינג

• פותח/ת השרשור
זאת הגדרה שמשתמשים בה בפורום לתיאור אימונים בטווח חזרות נמוך (1-5 בדרך כלל) למשקלים עצימים. כשתדבר עם אנשים בחוץ הם יתייגו את מה שאתה עשית כאימוני כוח אבל בפורום אלה אימונים מפוצלים/אימוני נפח/בילדינג
הבנתי אחי תודה. אבל לפי ההגדרה שלך אימון כוח לא מתאים לחיטוב? או שיש דרך אחרת לעשות אימון כוח בחיטוב? אני מאוד אוהב להחליף תוכניות אימונים ולגוון בתרגילים חדשים.

הבנתי אחי תודה. אבל לפי ההגדרה שלך אימון כוח לא מתאים לחיטוב? או שיש דרך אחרת לעשות אימון כוח בחיטוב? אני מאוד אוהב להחליף תוכניות אימונים ולגוון בתרגילים חדשים.
אימוני כוח דווקא מומלצים מאוד בזמן חיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית