הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות כלליות

megetron

משתמש פעיל
769
41
נק' מוניטין:
1
769
41
1. התחלתי להתאמן בבוקר ואני יורד במשקלי העבודה ב10-15%.
במילים אחרות קם ב8 בבוקר אוכל בשעה 9 ארוחה שרובה מורכבת מפחמימה מורכבת (אורז) וטיפה חלבון. בשעה 10 אוכל פרי בעל אינדקס גליקמי גבוהה(תפוז,אבטיח) וב-11 הולך להתאמן.
יש דרך כלשהי לגרום לכך שארים אותו דבר כמו שאני מרים למשל בערב-צהריים?
שמעתי מממישהו שרצוי לשתות קפאין. אבל אני שותה שתי כפות של נס קפה וזה לא ממש עוזר. אולי צריך יותר כמות קפאין?

2. מבחינת "שיבעון" מה יותר משביע פחמימה או חלבון?(אני אוציא את השומנים מחוץ למשוואה עקב כי שגרם שומן = 9 קלוריות)
נגיד ניקח דג שזה 20 גרם חלבון 2 גרם שומן (100 קלוריות) לעומת פיתה 25 גרם פחמימה (100 קלוריות) האם בגלל שמדובר על אותו כמות קלוריות אני אשבע משניהם אותו הדבר? אשמח להסבר בנושא "שיבעון" (אני שואל את זה כי אני פשוט שווע פאקינג מהר ומתקשה בתקופת המסה)

3. ארוחות "ג'אנד פוד " לפי מה שהבנתי אם ניקח אדם בתקופת המסה ונרכיב לו שני תפריטים
אחד תפריט בריא של אוכל מלא עם ירקות ואחד תפריט ג'אנק פוד שכולל המבורגרים סטייקים שוקולדים קולות ופיצות
ושני התפריטים יהיו מבחינת מספרית אותו כמות קלורית. אז לא משנה איזה תפריט אני אבחר תיהיה עלייה שווה מבחינת מסת שריר וצבירת מסת שומן. משום מה יש כאלה שמאמינים שבארוחות הגאנק פוד עדיין תיצבר יותר שומן(אני לא מאמין בזה . אני מאמין בגישה שכל קלוריה היא קלוריה)
השאלה שלי היא מבחינה בריאותית. אני אוהב קולה. אני נהנה מקולה אני צעיר ואדם בריא נכון לעכשיו. תני לי סיבות טובות למה עליי להפסיק לשתות קולה. כנל לגבי השוקולדים.
אגב יש לציין שגם בתקופת החיטוב מרוב שאני שווע כל כך מהר אני גם יוכל להרכיב לעצמי תפריט טוב של 400 קלוריות מתחת המאזן הניטרלי בעזרת בורקסים פיצות המבורגרים וקולות...

1. הסתגלות מסוימת כנראה אפשרית, אבל אם אתה לא איש של בוקר אין הרבה מה לעשות. אתה יכול לנסות יותר קפאין אבל אם שתי כפות לא עושות לך כלום כנראה זה לא יועיל.
2. "שובע", לא "שיבעון", כן? מה השוגע הזה? כל אחד מגיב קצת אחרת, אתה צריך פשוט לבדוק את זה על עצמך.
3. אם "נכון לעכשיו" מספק אותך, שתה קולה. אם אתה מעונין גם ב"נכון למחר" זה אחד הדברים הגרועים שאתה יכול לעולל לעצמך. בורקסים אולי מתחרים בה בתור אויב הציבור בגלל השומן טרנס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית