הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר ברך "רוקדת" בסקוואט

• פותח/ת השרשור Eli_S
  • פורסם בתאריך

Eli_S

משתמש מתחיל
44
0
נק' מוניטין:
0
44
0
שלום.

אתמול עשיתי רגליים ובזמן הסקוואט המדריך אמר לי לא להזיז את הברכיים, לשמור אותם על "ציר אחד".
כלומר, הגעתי למשקל הסופי יעני סט אחרון והיה לי קשה, הברכיים שלי קצת זזו לצדדים כי נתקעתי בעלייה.
מצד אחד לא כואבות לי הברכיים או הגב תחתון מהתרגיל, להפך - אני ממש מבסוט ממנו ואוהב לעשות אותו.
אבל בכל זאת, אני מפחד שמה שהמאמן אמר יכול להוביל לפציעה בברכיים או למשהו אחר.

מה דעתכם? גם לכם זה קורה שהברכיים טיפה זזות בסט האחרון? יעני סטים קודמים הכול היה טוב.. כי הם לא היו קשים כמו האחרון חח

תשתדל לדחוף אותם החוצה גם בירידה ובמיוחד בעליה, קריסה פנימה של הברכיים זה לא דבר בריא ועדיף למנוע את זה.

• פותח/ת השרשור
תשתדל לדחוף אותם החוצה גם בירידה ובמיוחד בעליה, קריסה פנימה של הברכיים זה לא דבר בריא ועדיף למנוע את זה.

זו לא כל כך קריסה, כן יש נטייה להכניס פנימה את הברכיים אז זה ממש בקטנה, אבל בכל זאת זה יכול לעשות נזק רציני? כלומר אתה ממליץ להוריד משקלים בשביל להמנע מזה או שזה לא כזה קריטי בסט האחרון?

תשמע . אי אפשר לדעת מתי תגיע הטראומה. גם בטכניקה מושלמת אפשר להפצע, תשתדל לא להעמיס יותר מידי עד שזה מסתדר. בעיקרון שלגוף כבד הוא מנסה להרים את המשקל בדרך לא נכונה ואז מתחילה הבעיה תשפר טכניקה ואז תעלה משקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית