הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית אימון בזמן הצבא

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
אז ככה, עוד 4 שבועות אני מתגייס. לא סגור עדיין לאן יש לי בעיות עם זה. אני רוצה להיות מוכן למצב הכי גרוע - אין מכון בבסיס או שאין אפשרות להתאמן בו, ובמקרה הטוב אני יכול להתאמן בצבא על מתח ומקבילים, ואני יכול להתאמן כבד במכון פעם בשבוע-שבועיים או אפילו 3 שבועות כשאני חוזר הבית, וזה לפחות לכמה חודשים טובים.
באיזה צורת אימון הייתם ממליצים לי לעבוד כשיש לי ככה אימונים כאלה במטרה לשמור על כמה שיותר כח? נפח גבוה? עצימות גבוהה? שניהם?
איך הייתם מחלקים אימון כזה?

זה כמעט בלתי נמנע שתאבד כוח במידה מסוימת. וקח בחשבון שבצבא לא בטוח גם שיהיה לך ז' להתאמן בין התורנויות, שמירות וכדומה.
מעבר למתח ומקבילים, תנסה לאלתר דברים עם פק"לים - לעשות להם קלין & פרס, וכדומה.

• פותח/ת השרשור
זה כמעט בלתי נמנע שתאבד כוח במידה מסוימת. וקח בחשבון שבצבא לא בטוח גם שיהיה לך ז' להתאמן בין התורנויות, שמירות וכדומה.
מעבר למתח ומקבילים, תנסה לאלתר דברים עם פק"לים - לעשות להם קלין & פרס, וכדומה.
אני יודע שאני אאבד כח, וכמו שאמרתי, אני רוצה להיות מוכן לגרוע ביותר - אני לא מתאמן בכלל בבסיס אלא רק כשאני מגיע הביתה. בגלל זה אני רוצה לשאול אתכם איך הייתם מתאמנים במצב הזה שאני מגיע הביתה וכן יש לי אפשרות למכון. באימון הזה שאני אעשה אחת לאיזה שבועיים מה כדאי לי לעשות במטרה לאבד כמה שפחות כח?

תמיד יש איך להמציא אימונים גם בתנאים מאוד מינימליים, רק תשלים עם זה שתאבד ביצועים.
אני שמרתי על אימונים ותזונה בצבא בצורה הכי פנאטית, וכמעט ולא התקדמתי.

אם אתה מתאמן פעם בשבועיים, תעשה איזה FBW עצים, לא שזה יעזור לך יותר מדי אבל זה עדיף על כלום.

• פותח/ת השרשור
תמיד יש איך להמציא אימונים גם בתנאים מאוד מינימליים, רק תשלים עם זה שתאבד ביצועים.
אני שמרתי על אימונים ותזונה בצבא בצורה הכי פנאטית, וכמעט ולא התקדמתי.

אם אתה מתאמן פעם בשבועיים, תעשה איזה FBW עצים, לא שזה יעזור לך יותר מדי אבל זה עדיף על כלום.
מודע לזה, אני מנסה לשמור על כמה שיותר. בגלל זה אני שואל איזה סוג אימון יעזור לי לשמור על כמה שיותר כח? לעשות נפח גבוה? עצימות גבוהה? שילוב של שניהם? מה בדיוק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית