ייעוץ איך אפשר להתקדם בבנץ פרס?

eladrevivo2

משתמש מתחיל
117
6
נק' מוניטין:
6
117
6
אהלן מה נשמע חברה..
התחפששתי מהצבא לפני שבוע וקצת..
ונירשמתי למכון..
עכשיו אני בת'ופת מסה ושומר על תזונה נכונה..

בצבא הצלחתי להגיע ל 25 כל צד עם מוט אולמפי X8
זה רק כשרק נכנסתי למכון אחרי חימום וסט ראשון.. ואחרי זה יורד ל 22 ולפעמים 20 אם קשה לי..

איך אפשר לשפר את זה.. זה יבוא לי עם הזמן כי רק עכשיו התחלתי להתאמן בקביעות ולאכול נכון?
או שיש איזה שיטה? שמעתי על פרמידה וכל מיני דברים

תודה..

• פותח/ת השרשור
אני לא מעוניין להתחזק בכוח זה פחות חשוב לי יותר חשוב לי לבנות גוף..
איך אפשר להשתפר כאילו? יותר סטים? פחות סטים? להוריד משקל?
לזה התכוונתי

אני לא מעוניין להתחזק בכוח זה פחות חשוב לי יותר חשוב לי לבנות גוף..
איך אפשר להשתפר כאילו? יותר סטים? פחות סטים? להוריד משקל?
לזה התכוונתי
באימוני בילדינג אתה לא תתקדם יותר מדי במשקלי עבודה שלך פשוט תנסה להתקדם כשאתה מרגיש שאתה יכול - לא חייב להיות בכל הסטים, אם נניח עכשיו אתה עושה 3X8 עם 65 נניח? אז אתה עושה היום נגיד סט ראשון 65, סט שני 65, ואתה מרגיש שהיה קל - תנסה לעשות 67.5 בסט השלישי שלך. הצלחת לעשות את זה? אז באימון הבא תנסה לעשות 67.5 גם בסט השני וגם בסט השלישי. הצלחת גם את זה? תנסה אז לעשות באימון שאחרי את שלושת הסטים עם 67.5.
אגב אם יוצא לך מצב ביום שאתה מנסה לעשות 67.5 בסט השני והשלישי שהסט השני הרגיש קל, אתה יכול אפילו לנסות לעשות 70 בסט השלישי. כנ"ל גם הפוך, הסט השני הרגיש לך ממש כבד? תוריד ל65 שוב לסט השלישי ותנסה באימון הבא עוד פעם לעשות את זה. ככה אם אתה מעלה בהדרגה רק את חלק מהסטים אתה יכול לאט לאט להעלות את כל התרגיל במשקל

3*5, לעלות משקלי עבודה כל אימון (+2.5kg), להיות במאזן קלורי חיובי.
גם דרך.

אני שהייתי תקוע, ניסיתי לעשות סטים אחרונים בדרך הבאה:
אז הייתי על 110 תקוע תקופה ארוכה (3 סטים של 8 חזרות).
לקחתי משגיח שיודע לשמור- ועליתי בסט השני והשלישי ל- 115- את החזרה הראשונה/ שניה שלישית עוד הצלחתי לבד ואת החזרות הבאות פשוט ביצעתי בצורה כזו שהוא עוזר לי לעלות ואני יורד לבד- העזרה בעליה בניגוד לשמירה רגילה הייתה יותר חזקה (שאת מירב הכוח שמרתי לירידה איטית וטובה). לי זה עזר- תנסה לא תפסיד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית