הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קוטג' וחמאת בוטנים

yanivk2

משתמש פעיל
389
9
נק' מוניטין:
9
389
9
שלום.
אני די רזה ואני במסה עושה SS.
איזה קוטג' הייתם ממליצים לי? כמה אחוז שומן?
ומה לגבי חמאת בוטנים, איזה חברה, איזה סוג?

קוטג' 9%
חמאת בוטנים תמיד מומלץ חמאת בוטנים טבעית אבל אם אתה לא שם זין על שומן טראנס על לך על סקיפי

תתקן אותי אם אני טועה
אני לא יודע, לכן שאלתי. חשבתי לחסוך את החיפוש, אבל מסתבר שזה לא הצליח לי...

סקיפי.png

אז אין שומן טראנס, אם כי יש שומן רווי.

אני לא יודע, לכן שאלתי. חשבתי לחסוך את החיפוש, אבל מסתבר שזה לא הצליח לי...

צפה בקובץ המצורף 13020

אז אין שומן טראנס, אם כי יש שומן רווי.

סקיפי מכילה שומן צמחי מוקשה. לא יודע אם זה בהגדרה של שומן טראנס אבל העורקים שלך בהחלט לא אוהבים את זה\:

חמאת בוטנים טבעית של BND גם טעימה וגם מכילה מעט מאד מרכיבים נוספים מלבד בוטנים.
קוטג' זה עניין של טעם נראה לי. בקוטג' טרה יש גם ויטמין D, בעבר היו גם חיידקים פרוביוטיים אם אני לא טועה, אבל הם כבר לא מוסיפים.

אני שעה לפני כל אימון אוכל סקיפי (ככה עם כפית) לא יודע כמה גרם בערך ושייק חלבון וזה עושה לי פלאים באימון!!

לא טעים? לפי הרצה קלילה בגוגל מדובר בסטייקים כל היום.. פשוט להעיף את הלחם הבורקסים וכל השיט הפחממתי הזה.. נראה לי מתאים..

לא טעים? לפי הרצה קלילה בגוגל מדובר בסטייקים כל היום.. פשוט להעיף את הלחם הבורקסים וכל השיט הפחממתי הזה.. נראה לי מתאים..

הייתי ממש ממש קצת בדיאטה הזאת, הרגשתי מצויין גם הכוח והתאוששות היו ממש במגמה טובה אבל קשה להחזיק דיאטה כזאת מבחינה כלכלית אלא אם כן אתה מאד מאד לא מגוון וגם אז זה יחסית יקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית