הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוגר 5 שבועות SS

Mynameisraz

משתמש מתחיל
188
10
נק' מוניטין:
28
188
10
מחר בעזרת השם אני סוגר אימון של 5 שבועות בתוכנית אני יפרסם מחר גם את המשקלים שעלו
אני מתכוון להיות בערך עד שבוע 12-15

התחלתי מסה ב 61 קילו ,העלתי 4 קילו ב AB ו 5 קילו ב SS סך הכל הייתי 61 עכשו 70 ( לפני 5 שבועות הייתי 65 לא 61)

אני לא יודע ממש איך עושים את הפוזות אבל שמתי קצת בשביל ההרגשה ואם אפשר לדעת מהתמונות אחוז שומן אני ישמח וביקורת אם רואים טיפה מסה

והגב האזור שהכי בפיגור אצלי בSS הצלחתי לשבור "שיא" ולהגיע ל 3 חזרות מלאות במתח כל אימון B אני מנסה לעלות חזרה
מוסיף גם חתירה לצמצם את הפער

אתה עוד בהתחלה ואני לא יודע מה להגיד כי לא הראת את המצב ההתחלתי
מה המטרה הסופית שלך?
אם אתה עושה SS לטעמי אין סיבה לפרסם תמונות, אלא סרטונים - כי אתה עובד כוח, הגוף לא יהיה פאקטור במצב כזה בטח שלא אחרי חמישה שבועות

מה המטרה הסופית שלך?
אם אתה עושה SS לטעמי אין סיבה לפרסם תמונות, אלא סרטונים - כי אתה עובד כוח, הגוף לא יהיה פאקטור במצב כזה בטח שלא אחרי חמישה שבועות

נכון הגוף לא יהיה פאקטור ל5 שבועות לרוב,
אבל בכללי לSS? אתה רציני אומר את זה?

ה13 ק"ג בחודשיים שעליתי אז בSS לא פאקטור ויזואלית זה מה שאתה אומר?

נכון הגוף לא יהיה פאקטור ל5 שבועות לרוב,
אבל בכללי לSS? אתה רציני אומר את זה?

ה13 ק"ג בחודשיים שעליתי אז בSS לא פאקטור ויזואלית זה מה שאתה אומר?
אני לא יודע ממה התחלת.. מה אתה רוצה שאני אגיד לך?
ולא לפעמים גם 8 קילו לא עושה הבדל.. אז 13 יכול לעשות הבדל קטן.. תלוי מאוד מאיפה התחלת, אם היית ממש שחיף אז 10 קילו כבר תהיה בטוח שזה נוזלים ושומן

המטרה ב SS זה כוח כוח כוח כוחחחחחחח כמה נגיד את זה פה ???????
בן אדם שגומר SS לא יראה כמו בר רפאלי אנעל העולם שלכם ... אחרי זה יעבור לתוכנית בילדינג בניצול הכוח שצבר על מנת להגדיל גם את השרירים ורק אחרי זה יעשה עוד תוכנית חיטוב ... זאת הדרך הנכונה למי שבאמת רוצה שרירים ולא רק להיות הגבר הכי חזק בחדר כושר מה שמעניין לנו ולחברה האנושית את ה 🥴

המטרה ב SS זה כוח כוח כוח כוחחחחחחח כמה נגיד את זה פה ???????
בן אדם שגומר SS לא יראה כמו בר רפאלי אנעל העולם שלכם ... אחרי זה יעבור לתוכנית בילדינג בניצול הכוח שצבר על מנת להגדיל גם את השרירים ורק אחרי זה יעשה עוד תוכנית חיטוב ... זאת הדרך הנכונה למי שבאמת רוצה שרירים ולא רק להיות הגבר הכי חזק בחדר כושר מה שמעניין לנו ולחברה האנושית את ה 🥴

אתה חייב להתחיל לשתוק קצת.

למה? כי יש לו דעה הפוכה משלך?

לא, אני מכבד דעות הפוכות משלי, הרבה פעמים אני טועה,
פשוט תראה מה הוא מגיב, אני זוכר כבר מההודעות הראשונות שלו בפורום.

מערכת המוניטין מראה יופי אנשים כאלה.

מה המטרה הסופית שלך?

להוסיף משקל למוט עם מאזן חיובי תמיד יביא לגדילה, SS זאת הדרך הכי מהירה להוסיף משקל למוט למתחילים = הכי מהירה להשגת מסת גוף בזמן נתון , דוגמאות יש בשפע . גם של כאלה שעלו רק 2 אחוזי שומן .

להוסיף משקל למוט עם מאזן חיובי תמיד יביא לגדילה, SS זאת הדרך הכי מהירה להוסיף משקל למוט למתחילים = הכי מהירה להשגת מסת גוף בזמן נתון , דוגמאות יש בשפע . גם של כאלה שעלו רק 2 אחוזי שומן .

כמוני, עם +13 ק"ג גוף אבל עזוב אין טעם להתווכח כי
"ההישג האמיתי זה מול המראה ולא מתחת למוט !"(חתימה של KOKO)

המשפט הזה נכון במידה ואתה הולך לתחום של פיתוח גוף
אתה תמיד צריך להתקדם במשקלי עבודה כי אם לא אתה דורך במקום
השאלה היא באיזה טווח,האם יש גיוון, וכמובן שצריך לעבוד על כל מיני זוויות שונות כדי לקבל מראה מלא יותר .
אימוני כוח - המטרה כאן היא באימון עצמו, האימון הוא ההישג, לא התוצר לוואי של האימון, לכן כל כך קריטי להוסיף משקל למוט שוב ושוב ושוב .

גבר , בוא תבין משהוא אתה ועוד שכמוך , משקל על המוט לא בהכרח מראה שלבן אדם יש מסת שריר גדולה יותר כן ?
אצלי בחדר כושר יש הרבה שלוחצים יותר ממני בבנץ פרס ומושכים יותר בגב אבל יש להם חזה של פנקיק וגב של ילד בן 12 מבין ?
המשפט הזה נכון במידה ואתה הולך לתחום של פיתוח גוף
אתה תמיד צריך להתקדם במשקלי עבודה כי אם לא אתה דורך במקום
השאלה היא באיזה טווח,האם יש גיוון, וכמובן שצריך לעבוד על כל מיני זוויות שונות כדי לקבל מראה מלא יותר .
אימוני כוח - המטרה כאן היא באימון עצמו, האימון הוא ההישג, לא התוצר לוואי של האימון, לכן כל כך קריטי להוסיף משקל למוט שוב ושוב ושוב .

כן , המטרה שלי ואני חושב של הרוב פה זה להגדיל מסת שריר בסופו של יום , על מה שאנחנו חלוקים זה רק על הדרך...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית