-_____________________________________________________________________________________________-מכללה זה יותר זול מאוניברסיטה ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
-_____________________________________________________________________________________________-מכללה זה יותר זול מאוניברסיטה ?
לא, יקר פי 3 בערךמכללה זה יותר זול מאוניברסיטה ?
לא, יסתכלו על הממוצע והפסיכומטרי, לא על מספר היחידות במתמטיקהבאמת..
מתקבלים 200 סטודנטים? 500 באים עם 5 יחידות? הסתכלו על ה3 המסכן שלו. עשה טובה.
חשבתי שמכללה זה לכל מי שנכשל בחיים ועדיין רוצה ללמוד 😱ל
לא, יקר פי 3 בערך
זה בדיוק זה, זה לא אומר שהם לא לוקחים על זה הרבה מאוד כסףחשבתי שמכללה זה לכל מי שנכשל בחיים ועדיין רוצה ללמוד 😱
אם אני לא טועה במכללה לא צריך בגרות טובה או מלאה או שאני מתבלבל ?
תואר של מכללה שווה משהו לעומת אוניברסיטה ?זה בדיוק זה, זה לא אומר שהם לא לוקחים על זה הרבה מאוד כסף
במכללה אתה משלם המון כסף (30+) ותחשוב שתואר זה 3-4 שנים.. זאת אומרת באיזור ה-100 אלף לתואר...,לעומת אוניברסיטה שמשלמים 10-11 לשנה שזה יוצא 40 אלף לתואר בערך..חשבתי שמכללה זה לכל מי שנכשל בחיים ועדיין רוצה ללמוד 😱
אם אני לא טועה במכללה לא צריך בגרות טובה או מלאה או שאני מתבלבל ?
אותו דבר.תואר של מכללה שווה משהו לעומת אוניברסיטה ?
לא זה לא, זה קורה במשפטים כבר כמה שנים טובות בכל הארץיש מקומות עבודה שיתנו עדיפות למישהו מהאוניברסיטה אבל זה נדיר
בגלל שכל אדם שני הלך ללמוד משפטים לפני כמה שנים. עכשיו כל הדור הזה מפוצץ בפסיכולוגים ועורכי דין ולא יודעים מה לעשות איתםלא זה לא, זה קורה במשפטים כבר כמה שנים טובות בכל הארץ