הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית כוח ואתלטיות לכדורסל

verticalJ

משתמש מתחיל
29
5
נק' מוניטין:
31
29
5
אהלן, חדש בפורום.
אני לא בטוח אם פרסמו כאן אשכולות כאלו בעבר,
אני נרשם לחדר כושר ביום ראשון בשביל מטרה מסוימת והיא להיתחזק מאוד, להיות בעל כוח מתפרץ חזק ולהיות בקיצור ולעניין יותר אתלט.
כמובן שבמהלך התקופה הזאת אני אעלה במסה, אבל אני לא רוצה "לפתח גוף" אני פשוט רוצה להיתחזק, ולנסות לא לעלות יותר מידי משקל כדי להישאר עם המהירות.
אני מבין שכדי לפתח כוח מתפרץ בשביל קפיצה ומהירות אני צריך לעשות סקוואטים כבדים ודדליפטים, וזה מה שאני מתכוון לעבוד עליו.
המטרה העיקרית שלי היא בעיקר לשפר את הקפיצה כי אני מרגיש שכבר מאימונים פליאומטריים אני לא מתקדם (כמו שכבר אמרתי מקודם, לשפר את הכוח המתפרץ והכללי)
אני מחפש תכנית שדומה ל- SS , אבל אני מבין שצריך לאכול כמון בהמה לעלות שם הרבה שומן (מה שמאוד גרוע לשחקן כדורסל...)
לכן אני צריך את הייעוץ שלכם איך לבנות את התכנית האימונים שלי סביב סקוואט ודדליפט וכמובן לשלב תרגילים לפלג גוף עליוון.

תודה רבה 😃

עדכון קל ומועיל :
היום בדיוק נרשמתי לחדר כושר, ולמזלי הרב ולהפתעתי המאמן הוא פאוורליפטר ולכן הוא מאוד תומך SS ואחד שעשה את התכנית.
כבר היום התחלתי דדליפט סקוואט ובנצ' והוא עזר לי לרדת נמוך לשבור מקביל, ליישר את הגב בדדליפט וכדומה
הוא עבר איתי על כל התרגילים חוץ מפאוורקלין כי לא היה זמן, אבל הוא אמר שזה תרגיל שחייבים ללמד ואני מבין שאני חייב לדעת אותו פרפקט לפני שאני מתחיל את האימון.
יש דגים מיוחדים שאתם יכולים לייעץ לי?
נשמע טוב, מי זה? הוא מהפורום? באיזה חדר כושר?

אל תפחד לעלות במשקל, אני מאמין שעלייה "איכותית" היא בסביבות חצי קילו לשבוע.
אל תתנפח כמו בלון, שום תוכנית כוח היא לא תירוץ להשמין כמו חזיר. זה לא גברי וממש לא אתלטי.
תקפיד על שינה ותזונה שתומכת בהתקדמות במשקלים.
אל תהיה חמדן לגבי משקלים, כל אימון תעלה בדיוק כמה שאתה צריף ולא יותר.
כתהיה בשלב מתקדם של התכנית והכל נהיה כבד, תן הכל.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אל תפחד לעלות במשקל, אני מאמין שעלייה "איכותית" היא בסביבות חצי קילו לשבוע.
אל תתנפח כמו בלון, שום תוכנית כוח היא לא תירוץ להשמין כמו חזיר. זה לא גברי וממש לא אתלטי.
תקפיד על שינה ותזונה שתומכת בהתקדמות במשקלים.
אל תהיה חמדן לגבי משקלים, כל אימון תעלה בדיוק כמה שאתה צריף ולא יותר.
כתהיה בשלב מתקדם של התכנית והכל נהיה כבד, תן הכל.

בהצלחה

מה שאתה אומר בעצם שאני אעשה תכנית במתכונת SS, לאכול נקי אבל חיובי ( 600-700 +קלוריות) ?

ולזה שלמעלה, הוא עבר לתוך קניון לב העיר

אני לא מומחה גדול בספירת קלוריות כי מעולם לא ספרתי (ככה שאני לא יכול להתחייב על מספר),
בצע ss עם פלוס קלורי בינוני, כשתתקע במהלך התוכנית תוסיף עוד אוכל (לא בחזירות כמובן)

• פותח/ת השרשור
אני לא מומחה גדול בספירת קלוריות כי מעולם לא ספרתי (ככה שאני לא יכול להתחייב על מספר),
בצע ss עם פלוס קלורי בינוני, כשתתקע במהלך התוכנית תוסיף עוד אוכל (לא בחזירות כמובן)

צריך אבל לשים לב שאני מוסיף גם ביום מנוחה כדורסל , (אימוני שליטה בכדור וזריקות).
לכן אני חושב שאני באמת צריך לאכול כמו חזיר, אבל נכון, לא ככה?

שיקול דעת שלך. אני לא יכול לענות לך על זה. תאכל מספיק קלוריות שיעודדו התקדמות במשקלי עבודה.

עריכה- יש פה הרבה ניסוי טעייה, אני אישית לא יכול לעזור לך כי אני לא סופר קלוריות, אבל יש מלא משתמשים בפורום שיוכלו לעזור לך

נערך לאחרונה:
טיפים*
אני מתאמן בפתח תקווה הרקולס, ולא הוא לא מכיר את הפורום חחחח
ד"ר גל אדטו (יו"ר קהילת הפאוורליפטינג בישראל) מתאמן שם עם עוד קבוצה של אנשים, הגיוני ביותר שאחד מהם/הוא בעצמו מאמן שם.
יש לך שם אנשים חזקים מאד במכון 😃

• פותח/ת השרשור
תודה רבה 😃
הולך לי כרגע מעולה, הסקוואט והדדליפט מורגש מאוד במיוחד באיזור זוקפי הגו וההמסטרינג, אני באמת מתחיל לשלב את זה עם הכדורסל והתרגילים הפליאומטריים שאני עושה, ואני צופה עתיד מזהיר.
תודה רבה לכולם על העצות, אחזור בעוד כמה חודשים עם סרטונים 😃

תודה רבה 😃
הולך לי כרגע מעולה, הסקוואט והדדליפט מורגש מאוד, אני באמת מתחיל לשלב את זה עם הכדורסל והתרגילים הפליאומטריים שאני עושה, ואני צופה עתיד מזהיר.
תודה רבה לכולם על העצות, אחזור בעוד כמה חודשים עם סרטונים 😃
למה חודשים? תעדכן כל אימון! (😃

• פותח/ת השרשור
למה חודשים? תעדכן כל אימון! 😃)
מאמין שכדי לראות תוצאות צריך לתת לזמן לעשות את שלו חחח
יש לי כמה סרטונים שלי קופץ לטבעת ושל פרונט.
התכנון זה עוד 3 חודשים לעלות סרטון של הקפיצה ושל הפרונט (וכמובן רגליים חחח )

מאמין שכדי לראות תוצאות צריך לתת לזמן לעשות את שלו חחח
יש לי כמה סרטונים שלי קופץ לטבעת ושל פרונט.
התכנון זה עוד 3 חודשים לעלות סרטון של הקפיצה ושל הפרונט (וכמובן רגליים חחח )
מה הגובה שלך?

• פותח/ת השרשור
כמוני:)
בימים הטובים הייתי יכול להטביע עם כדור 3 (הקטנים מאוד)... כדור 5 אני לא מצליח לתפוס חחח:cray:😅
יפה כל הכבוד !
אני די מצליח להחזיק כדור 7 עם עם היד פונה כלפי מעטה, הבעיה זה להכניס אותו פנימה.
מאמין שכדור 3 אני יכול כי הוא ממש פצפון חחחח
אני תופס ונתלה בקלות גם עם 2 ידיים, הבעיה זה להכניס את הכדור 7 ולקפוץ עם טכניקה נכונה

יפה כל הכבוד !
אני די מצליח להחזיק כדור 7 עם עם היד פונה כלפי מעטה, הבעיה זה להכניס אותו פנימה.
מאמין שכדור 3 אני יכול כי הוא ממש פצפון חחחח
אני תופס ונתלה בקלות גם עם 2 ידיים, הבעיה זה להכניס את הכדור 7 ולקפוץ עם טכניקה נכונה
תעבוד כמו שצריך על הסקוואט והדדליפט ואתה תצליח... אני בזמנו בכלל לא ידעתי מה זה סקוואט ודדליפט....כל כך חבל 🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
תעבוד כמו שצריך על הסקוואט והדדליפט ואתה תצליח... אני בזמנו בכלל לא ידעתי מה זה סקוואט ודדליפט....כל כך חבל 🤦‍♂️
כל כך מצפה לזה, תודה רבה אחי ועל התמיכה 😃
אדאג לעדכן !

• פותח/ת השרשור

חברים זה סרטון שלי אתמול עושה בדיקה.
אני מאמין שאפילו הניתור עלה בקצת, הרגשתי שאני ממש יותר גבוה עם 2 הידיים מעל הטבעת מאשר פעמים קודמות.
אחרי שבועיים של אימונים אני מרגיש ממש טוב, שהתחזרתי בקטנה, . כל שבוע העלתי בסקוואט וכרגע אני עושה 70 קילו.
דדליפט 60, ובנצ' ל 5 חזרות כל אחד.

זה כרגע איפה שאני עומד בקפיצה, מוזמנים להגיב 😃
נתונים: 1.75, בן 19.9
שוקל כ- 73-74 קילו ~
הטבעת תקנית, 3.05 שזה אומר 10 FEET.

תראו ב- HD !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית