נק' מוניטין:
6,632
- 3,828
- 961
- פותח/ת השרשור
85~ זה היה יולי שנה שעברה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה!
האפדרין הוא לא בשביל מרץ, קפאין תמיד עושה עבודה מעולה (רגישות יתר).
אני בחור מאוד רעב ואפדרין עוזר לי עם הרעב בעיקר.
יהומבין סותם רעב כמו האפדרין?,בלי אפדרין לא יודע איך הייתי שורד את התפריט לאנורקסית שלי!הבנתי, בסוף ה-12 שבועות עבור ליהומבין יהיה יותר אידיאלי.
12 שבועות זה לא 12 ימים. הרבה דברים יכולים להשתנות קשה לי לקבוע מעכשיו מה יהיה.
סביר להניח שאם אשרוד 12 שבועות, אשקול אם לעשות CC או את הפרוטוקול של לייל וכו.
יהומבין סותם רעב כמו האפדרין?,בלי אפדרין לא יודע איך הייתי שורד את התפריט לאנורקסית שלי!
מישל בהצלחה !!!!
בקשר לפרוטוקל של לייל, יש לך את הספר או עיקרים של התכנית? הייתי מאוד שמח לראות על מה זה מדבר.
תודה. אישית לא ניסיתי את החומר, שטפתי אותו באסלה. זמני צריכה לא נוחים, וגם אין את האפקט של המרץ.
אנשים שכן ניסו מדווחים על בחילות, אז אני מניח שכן עוזר עם הרעב. שוב אין לי מושג למה מתלהבים מהחומר כל כך, אני מודה גם אני בהתחלה מיהרתי לקנות אך שחושבים על זה לעומק זה לא שווה את הסבל.
אין לי את הספר, מישהו שקנה לא המליץ כל כך. יש שם רק כמה דפים על הטיפול בשומן העיקש עצמו והפרוטוקלים. עוד היום יעלה מאמר עם הפרוטוקולים.
מישל,שיהיה בהצלחה בחיטוב!
בהצלחה אחי
מתי יש סקוואט כבד ומתי לא?
ולמה אתה מכניס לכל ארוחה תמרים ?
הוא עבר לך במכס ?תודה. אישית לא ניסיתי את החומר, שטפתי אותו באסלה. זמני צריכה לא נוחים, וגם אין את האפקט של המרץ.
אנשים שכן ניסו מדווחים על בחילות, אז אני מניח שכן עוזר עם הרעב. שוב אין לי מושג למה מתלהבים מהחומר כל כך, אני מודה גם אני בהתחלה מיהרתי לקנות אך שחושבים על זה לעומק זה לא שווה את הסבל.
אין לי את הספר, מישהו שקנה לא המליץ כל כך. יש שם רק כמה דפים על הטיפול בשומן העיקש עצמו והפרוטוקלים. עוד היום יעלה מאמר עם הפרוטוקולים.
כן, למה לא?הוא עבר לך במכס ?
כן, למה לא?
נתקע באיזה מובן