הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צמצום הקפים, חיטוב ועיצוב הגוף

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
85~ זה היה יולי שנה שעברה.

שיהיה בהצלחה !

אני הייתי משלב אפדרין בשלב מאוחר יותר בשביל הקיק כי בהתחלה תמיד יש חשק ומוטיבציה, אבל בגלל שאתה רוצה להתחטב כמה שיותר מהר עדיף להתחיל איתו..

• פותח/ת השרשור
תודה!
האפדרין הוא לא בשביל מרץ, קפאין תמיד עושה עבודה מעולה (רגישות יתר).
אני בחור מאוד רעב ואפדרין עוזר לי עם הרעב בעיקר.

תודה!
האפדרין הוא לא בשביל מרץ, קפאין תמיד עושה עבודה מעולה (רגישות יתר).
אני בחור מאוד רעב ואפדרין עוזר לי עם הרעב בעיקר.

הבנתי, בסוף ה-12 שבועות עבור ליהומבין יהיה יותר אידיאלי.

• פותח/ת השרשור
12 שבועות זה לא 12 ימים. הרבה דברים יכולים להשתנות קשה לי לקבוע מעכשיו מה יהיה.
סביר להניח שאם אשרוד 12 שבועות, אשקול אם לעשות CC או את הפרוטוקול של לייל וכו.

הבנתי, בסוף ה-12 שבועות עבור ליהומבין יהיה יותר אידיאלי.
יהומבין סותם רעב כמו האפדרין?,בלי אפדרין לא יודע איך הייתי שורד את התפריט לאנורקסית שלי!

מישל בהצלחה !!!!

12 שבועות זה לא 12 ימים. הרבה דברים יכולים להשתנות קשה לי לקבוע מעכשיו מה יהיה.
סביר להניח שאם אשרוד 12 שבועות, אשקול אם לעשות CC או את הפרוטוקול של לייל וכו.

בקשר לפרוטוקל של לייל, יש לך את הספר או עיקרים של התכנית? הייתי מאוד שמח לראות על מה זה מדבר.

• פותח/ת השרשור
יהומבין סותם רעב כמו האפדרין?,בלי אפדרין לא יודע איך הייתי שורד את התפריט לאנורקסית שלי!

מישל בהצלחה !!!!

תודה. אישית לא ניסיתי את החומר, שטפתי אותו באסלה. זמני צריכה לא נוחים, וגם אין את האפקט של המרץ.
אנשים שכן ניסו מדווחים על בחילות, אז אני מניח שכן עוזר עם הרעב. שוב אין לי מושג למה מתלהבים מהחומר כל כך, אני מודה גם אני בהתחלה מיהרתי לקנות אך שחושבים על זה לעומק זה לא שווה את הסבל.

בקשר לפרוטוקל של לייל, יש לך את הספר או עיקרים של התכנית? הייתי מאוד שמח לראות על מה זה מדבר.

אין לי את הספר, מישהו שקנה לא המליץ כל כך. יש שם רק כמה דפים על הטיפול בשומן העיקש עצמו והפרוטוקלים. עוד היום יעלה מאמר עם הפרוטוקולים.

תודה. אישית לא ניסיתי את החומר, שטפתי אותו באסלה. זמני צריכה לא נוחים, וגם אין את האפקט של המרץ.
אנשים שכן ניסו מדווחים על בחילות, אז אני מניח שכן עוזר עם הרעב. שוב אין לי מושג למה מתלהבים מהחומר כל כך, אני מודה גם אני בהתחלה מיהרתי לקנות אך שחושבים על זה לעומק זה לא שווה את הסבל.

אין לי את הספר, מישהו שקנה לא המליץ כל כך. יש שם רק כמה דפים על הטיפול בשומן העיקש עצמו והפרוטוקלים. עוד היום יעלה מאמר עם הפרוטוקולים.

אדיר, תודה.

מתי יש סקוואט כבד ומתי לא?

ולמה אתה מכניס לכל ארוחה תמרים חח

• פותח/ת השרשור
מישל,שיהיה בהצלחה בחיטוב!

בהצלחה אחי

תודה.

מתי יש סקוואט כבד ומתי לא?

באימון ראשון של השבוע ובאימון האחרון.

ולמה אתה מכניס לכל ארוחה תמרים ?

לפני אימון ואחרי אימון. לפני אימון זה סוג של הרגל וגם טעים והולך ביחד עם הקפה שלפני אימון.

הוא עבר לך במכס ?

• פותח/ת השרשור
29.5.09

רכיבה 60 דקות.

הפתעתי את עצמי, אני בכושר טוב יחסית הגעתי לחוף ראשון מהר מאוד. שמרתי על קצב מעולה לאורך כל הרכיבה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית