עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדוגרי?, אם הם כמו במכון שלי הם משקרים, לא יהיה מקום לסקוואט חח, תנסה לאלתר עם המקום לחזה עליון, או שתבוא בהליכה ישירה, או בהליכה אחורה, אחד מהם צריך לעבוד.
מצד שני אתה יכול גם לעבור מכון חח.
אני מציע לך לשקול ברצינות את הנושא של החלפת מכון.
תחפש למכור,לבטל, או כל דבר אחר.גם אני חשבתי על זה, הבעיה שיש מנוי לעוד חצי שנה...
מסכים, אבל זה יהיה הרבה יותר קשה ויקח יותר זמן. שום עבודה של משיכה לא בנתה לי גב כמו מה שהדדליפט עשה לו.מה המטרה שלך?
אם זה לבנות מסה אז תוכל לעשות זאת גם בלי סקוואט ודדליפט. זה לא קריטי כל כך, לפחות עד שתמצא מקום נוח יותר להתאמן בו אם תבחר לעשות זאת.
אתה מדבר מנסיון ?(של הסקוואט שלך בסמית מאשין)קצת חולק עליך Mr Muse, סקוואטים ודדליפטים, ושאר תרגילים מורכבים וכבדים בהחלט יאיצו גם את ההתפתחות של המסת שריר, לא הייתי אומר שהם לא כל כך חשובים, הייתי אומר חשובים למדי.
קצת חולק עליך Mr Muse, סקוואטים ודדליפטים, ושאר תרגילים מורכבים וכבדים בהחלט יאיצו גם את ההתפתחות של המסת שריר, לא הייתי אומר שהם לא כל כך חשובים, הייתי אומר חשובים למדי.
כמעט כל שמוק ממוצע בונה גוף גדול מבלי לעבוד בכלל על הרגליים, שלא נדבר על לדעת מה זה דדליפט ("כי זה מסוכן לגב").
לסקוואט ודדליפט יש יתרונות בריאותיים ותרומה נכבדת לעבודה עם משקולות באופן כללי, אבל אם אין אפשרות לבצע את זה, לא צריך להרים ידיים.
מה גם שאפשר לעשות סקוואט וסטיף לג דדליפט עם משקולות ככה שזה לא ממש תירוץ שאין כלוב (לא אידאלי אבל אם זה מה יש, אז משתמשים במה שיש).