ייעוץ סקוואט

• פותח/ת השרשור DoLeV
  • פורסם בתאריך

DoLeV

משתמש מתחיל
182
0
נק' מוניטין:
109
182
0
אין כלוב לסקוואט בחדר כושר.... דיברתי עם המדריך שאלתי אותו למה אין כלוב, הוא אמר שצריך להיות ולדבר עם ההנהלה וחרטות כאלה... אולי יגיע בקרוב אנאעראף =\

בקיצור, בגלל שאין ממש תחליף לסקוואט, מה עושים?

בדוגרי?, אם הם כמו במכון שלי הם משקרים, לא יהיה מקום לסקוואט חח, תנסה לאלתר עם המקום לחזה עליון, או שתבוא בהליכה ישירה, או בהליכה אחורה, אחד מהם צריך לעבוד.
מצד שני אתה יכול גם לעבור מכון חח.

• פותח/ת השרשור
בדוגרי?, אם הם כמו במכון שלי הם משקרים, לא יהיה מקום לסקוואט חח, תנסה לאלתר עם המקום לחזה עליון, או שתבוא בהליכה ישירה, או בהליכה אחורה, אחד מהם צריך לעבוד.
מצד שני אתה יכול גם לעבור מכון חח.

לא חושב שהוא משקר, אחלה מדריך זאת בעיה עם ההנהלה..

אני מציע לך לשקול ברצינות את הנושא של החלפת מכון.

גם אני חשבתי על זה, הבעיה שיש מנוי לעוד חצי שנה...

לנסות לדבר עם ההנהלה שיביאו כלוב? למרות שלא נראה לי יעזור חח.. אולי אפשר לשכנע את המדריכים והם ישכנעו את ההנהלה?

גם אני חשבתי על זה, הבעיה שיש מנוי לעוד חצי שנה...
תחפש למכור,לבטל, או כל דבר אחר.
אין מה לעשות, מטעויות לומדים והיום אתה חכם יותר, בפעם הבאה שאתה בוחר מקום להתאמן תמיד תחשוב על סקוואט\דדליפט בתור הדברים הכי חשובים שאתה צריך.

ההנהלה תשים עליך זין, למדריכים לא אכפת.

אם יש לך של בנצ' עליון זה יעזור, אם אתה גבוה תבוא מאחורה, ולא מקדימה, כלומר בהליכה אחורה, לא הכי נוח שיש בעולם, אבל שורדים.
לא שהמדריך שיקר לך, אלא שלהנהלה לא בא, חח, גם אני אמרתי להם להביא סטנד לסקוואט, אפילו לא כלוב, הם אמרו שהזמינו וזה, אבל בשורה התחתונה זה בולשיט, אין להם מקום לתקוע את זה, מה שכן ברגע שאפשר לעבור למכון נורמלי נשמע כמו פתרון חכם.

מה המטרה שלך?
אם זה לבנות מסה אז תוכל לעשות זאת גם בלי סקוואט ודדליפט. זה לא קריטי כל כך, לפחות עד שתמצא מקום נוח יותר להתאמן בו אם תבחר לעשות זאת.

מה המטרה שלך?
אם זה לבנות מסה אז תוכל לעשות זאת גם בלי סקוואט ודדליפט. זה לא קריטי כל כך, לפחות עד שתמצא מקום נוח יותר להתאמן בו אם תבחר לעשות זאת.
מסכים, אבל זה יהיה הרבה יותר קשה ויקח יותר זמן. שום עבודה של משיכה לא בנתה לי גב כמו מה שהדדליפט עשה לו.

קצת חולק עליך Mr Muse, סקוואטים ודדליפטים, ושאר תרגילים מורכבים וכבדים בהחלט יאיצו גם את ההתפתחות של המסת שריר, לא הייתי אומר שהם לא כל כך חשובים, הייתי אומר חשובים למדי.

קצת חולק עליך Mr Muse, סקוואטים ודדליפטים, ושאר תרגילים מורכבים וכבדים בהחלט יאיצו גם את ההתפתחות של המסת שריר, לא הייתי אומר שהם לא כל כך חשובים, הייתי אומר חשובים למדי.
אתה מדבר מנסיון ?(של הסקוואט שלך בסמית מאשין)

נערך לאחרונה:

כמעט כל שמוק ממוצע בונה גוף גדול מבלי לעבוד בכלל על הרגליים, שלא נדבר על לדעת מה זה דדליפט ("כי זה מסוכן לגב").
לסקוואט ודדליפט יש יתרונות בריאותיים ותרומה נכבדת לעבודה עם משקולות באופן כללי, אבל אם אין אפשרות לבצע את זה, לא צריך להרים ידיים.

מה גם שאפשר לעשות סקוואט וסטיף לג דדליפט עם משקולות ככה שזה לא ממש תירוץ שאין כלוב (לא אידאלי אבל אם זה מה יש, אז משתמשים במה שיש).

אזולאי הייתי עושה חלק מהסקוואטים חופשי.. שהיה לי מאמן שיכל לשים עלי משקלים עצומים על הגב.
נסתדר עם המקום של החזה עליון בנתיים חח.

• פותח/ת השרשור
המקום של הבנצ' פרס קצת נמוך אבל אני אנסה...
דדליפט אני עושה אין לי בעיה עם זה.
מה הכוונה סקוואט עם משקולות?

אממ אני לא בטוח אז חשוב, אבל הנה החלק של אימון רגליים בתוכנית:
רגליים
6x3 סקוואט
8x3 לחיצת רגליים
10x2 תאומים בסמית'

נערך לאחרונה:
כמעט כל שמוק ממוצע בונה גוף גדול מבלי לעבוד בכלל על הרגליים, שלא נדבר על לדעת מה זה דדליפט ("כי זה מסוכן לגב").
לסקוואט ודדליפט יש יתרונות בריאותיים ותרומה נכבדת לעבודה עם משקולות באופן כללי, אבל אם אין אפשרות לבצע את זה, לא צריך להרים ידיים.

מה גם שאפשר לעשות סקוואט וסטיף לג דדליפט עם משקולות ככה שזה לא ממש תירוץ שאין כלוב (לא אידאלי אבל אם זה מה יש, אז משתמשים במה שיש).

כל עוד הוא לא במחנה פליטים אין סיבה להתאמן איפה שאין ראק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית