עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך זה קשור לכתפיים
הבנתי שיש איזה שריר שצריך לחזק אותו על מנת שיהיה איזון בין השרירים של הגב והחזה או משהו בסגנון
אחלה, רק שזה לא קשור לשום "תרגיל יציבה" בחדר כושר. בחדר הכושר הדרך האידיאלית לשפר את זה היא להתחזק, יש עוד דרכים אבל הן כבר לא קשורות לחדר כושר.@Beast and cheat
לא שאני מזלזל בחשיבות הכוח, אבל שיווי משקל זה הרבה יותר מכוח.
ילדות בנות 6 בחוג בלט יכולות לעמוד על רגל אחת הרבה יותר זמן מפאוורליפטר.
היכולת לעמוד בדחיפה היא פונקציה של מאסה, גם אדם שמן במשקל 150 קילו שלא מסוגל לקום מהכסא לא תצליח להפיל.אבל היציבה שלהן (כלומר, היכולת שלהן להתייצב מחוסר שיווי משקל), לא בהכרח טובה. הרבה יותר קל להפיל בדחיפה ילדה בת 6 בחוג בלט מאשר פאוורליפטר.
מה לא בריא בפאוורליפטינג?בטח לא בגישת הפאורליפטיג להרים יותר משקל על חשבון בריאות
מה לא טוב בליישר רגליים?לישר רגלים בסוף התנועה ,יצירת אי איזון בברך ועוד
o_Oo_Oo_Oo_Oסקוואט , דדליפט - יכול להועיל וגם יכול להזיק - בטח לא בגישת הפאורליפטיג להרים יותר משקל על חשבון בריאות : לישר רגלים בסוף התנועה
יום נהדר
ורק בריאות
נשמע שיש לך ניסיון בתחום הכושר והאימון, אבל כתבת פה כמה שטויות שהייתי שמח אם תגבה אותן....שלום vxr,
בתור מאמן שלומד מאמן ומתאמן כול היום כול יום כבר דיי הרבה שנים
אני חושב שמוסרית אני חייב להזהיר אותך אם התעסקות אם יציבה
יציבה זה דבר חשוב מאוד וכדי לשנות אותה נידרשת עין אם אוריאנטציה קלינית ובמדינה שלנו צריך הרבה מזל ליפול על מישהוא שיודע מה הוא עושה
קל לעשות בעיות אם נסיונות לתיקון יציבה שנובעים מהוראות מאנשים לא מוסמכים - אני רואה זאת כול יום את התהליך השלילי בחדר כושר שאני מפעיל
משהוא בנוגע ללמידה מוטרית קצת שונה מרוב סוגי הלמידה בזה שתרגול לא טוב לוקח אותך אחורה לאומת טעיות בתחומי למידה אחרים שהטעות יכול להועיל לתהליך הלימוד
ההמלצה חמה להעזר באיש מקצוע שעבר הכשרה אצל יואל שמואלי או גיל זולברג או אם תיפול על מישהוא שלמד תואר רציני בחו"ל
בנוגע לתגובות :
איזון שרירי ברוב המיקרים הוא לא התשובה (אני מניח הכוונה לשיטה של גאנדה )
סקוואט , דדליפט - יכול להועיל וגם יכול להזיק - בטח לא בגישת הפאורליפטיג להרים יותר משקל על חשבון בריאות : לישר רגלים בסוף התנועה ,יצירת אי איזון בברך ועוד ... (סלחו לי שאין לי זמן לפרט יותר ...) וכדאי שאני יכתוב - שאני בטח לא טוען שסקואט מלא הורס את הבירכיים ...להפך
שויי משקל יוכל להיות מושפע מיציבה אך אלה דברים שונים
אבל אין ספק בלי שום קשר כמעט תמיד כוח והרבה ממנו זה מעולה לפשוט כולם בלי יוצא מהכלל - אבל אין קשר ברוב המיקרים ליציבה
ולמי פה שלא יודע יציבה זה ארגון חלקי הגוף סביב קו הכובד וברוב המיקרים יש להיתיחס ליציבה הדינמית כאשר כול פטלוגיה מבנה ואורך חיים צריך לקחת בחשבון
יום נהדר
ורק בריאות
הייתה לי את אותה בעיה שרשמת והיא נפתרה אחרי חודשיים של סקוואט ודדליפט. חוץ מזה אני מציע לך לעשות mobility לכתףמישהו הביא לי פעם תרגיל שמשפר את היציבה
באותו זמן לא ממש הקשבתי לו ועכשיו אני צריך את התרגיל הזה
משהו שמחזק שריר כל שהוא שגורם לנו לעמוד נכון זאת אומרת
כתפיים משוכות לאחור וגב זקוף