הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בגב

amitmelamed

משתמש מתחיל
215
11
נק' מוניטין:
11
215
11
שלום אני התחלתי לעבוד על הדדליפט לפני חודשיים ככה, לפני חודש התחלתי SS הגעתי ל100 והבתי ריסט על טכניקה (היה לי קל עדיין) עכשיו אני ב80, הטכניקה שלי טובה (חוץ מהנעליים) וחזרתי לרוץ כדאי להחזיר את הסיבולת לב ריאה ואחרי קילומטר וחצי-2 התחיל לכאוב לי הגב התחתון והאמצעי שמעתי שזה בגלל שהשריר שמה גדל והסכוסים לא זה בגלל זה? ואם כן זה יעבור מתישהו ואיך אפשר להעביר את זה מהר? גיל 16 משקל 65 גובה מטר 73

יש תופעה דיי נפוצה שמסת השריר של הזוקפים גדלה, והפאשייה מסביבם לא עומדת בקצב. מסאז' עוזר בזה, אבל בסופו של דבר הפאשייה משלימה וזה עובר. תמשיך לגדול ולהתחזק, זה בד"כ פותר המון בעיות.

• פותח/ת השרשור
יש תופעה דיי נפוצה שמסת השריר של הזוקפים גדלה, והפאשייה מסביבם לא עומדת בקצב. מסאז' עוזר בזה, אבל בסופו של דבר הפאשייה משלימה וזה עובר. תמשיך לגדול ולהתחזק, זה בד"כ פותר המון בעיות.
תגיד הרמתי עם נעלי ספורט עם מדרסים, יש סיכוי שהם נהרסו בגלל הלחץ שהופעל עליהם? כי הרגשתי גם כאבים שפעם היו לי לפני המדרסים בריצות ובמסעות

תגיד הרמתי עם נעלי ספורט עם מדרסים, יש סיכוי שהם נהרסו בגלל הלחץ שהופעל עליהם? כי הרגשתי גם כאבים שפעם היו לי לפני המדרסים בריצות ובמסעות
לא נשמע לי סביר, אבל אולי. אין לי ממש מושג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית