הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן (RussianHotGirl)

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
ברור ש SS לא עשתה את זה אני מאשים תהמלצות המגוחכות בפורום של לאכול 4000 קלוריות ולקנח באוריאו כדי להתאושש
ולהראות רע רוב השנה לקנח בחיטוב של חצי שנה ובחודש לחזור למצב הקודם

לא ראיתי המלצות כאלה בשום מקום בפורום...
אולי לדחוף קצת חלב ובזה אין שום דבר רע ;)

בקשר להיראות רע... 20% שומן עם מספיק מסה מתחת לשומן לא נראה רע בכלל...
מניסיון 🤘

מעבר לזה... תן לאנשים להתאמן איך שהם רוצים...
ואין שום סיבה להגיע לחיטוב של חצי שנה... רק במצב ממש ממש קיצוני....

עצוב שאתה נגרר אחרי "בילדרים" שכותבים את השטויות האלה בקבוצה בפייסבוק 😭

אני אנסח את זה בעדינות,אתה שמן.
הרמת משקולות זה לא תירוץ לזה,הגיע הזמן לחיטוב.
לכל החברה שמעודדים בני 15 לעבור את ה20% שומן בשביל סקוואט כבד,אין לי בכלל בעיה עם הגישה של להיות על אחוז שומן כמו גבינה צהובה כי להיות חטוב לא מעניין אותכם.אבל לעודד נער צעיר להיות על אחוזי שומן כאלו זה חוסר אחריות.
בהצלחה בתחרות ואין לי פה שום מטרה לפגוע בך אלא להפך.

נכון גבר...
אני יעשה ABCD ויאכל 4000 קלוריות ומה יקרה???
די להיות ילדים 🤪

אגב אתה לא 25....
לדעתי לפחות אתה 20 במקסימום....
אתה לא כזה שמן..

ואין לך מותן בשיט! הלוואי עלי! (היקף מותן 90+ ניראלי אפילו כבר 100 😱)

ועוד משהו... אני חיטבתי מאיזור האחוז שומן שלך במשקל 78-80 ונשאר ממני 70-68 אז אל תיהיה לחוץ מזיוני שכל ;)
חיטבת ל14-13 אחוז שומן זה לא באמת נקרא לחטב.
בחיטטוב אמיתי היית מגיע ל65 קילו והיית מבין כמה שאין עליך מאסה גדולה.

לא ראיתי המלצות כאלה בשום מקום בפורום...
אולי לדחוף קצת חלב ובזה אין שום דבר רע ;)

בקשר להיראות רע... 20% שומן עם מספיק מסה מתחת לשומן לא נראה רע בכלל...
מניסיון 🤘

מעבר לזה... תן לאנשים להתאמן איך שהם רוצים...
ואין שום סיבה להגיע לחיטוב של חצי שנה... רק במצב ממש ממש קיצוני....

עצוב שאתה נגרר אחרי "בילדרים" שכותבים את השטויות האלה בקבוצה בפייסבוק 😭
20 אחוז שומן עם מספיק מסה, הבעיה היחידה היא שאין לך מעט מסה, החלק החזק אצלך מן הסתם הוא הקוואדס וגם הוא יאבד מגודלו במהלך החיטוב שתעשה.
עשית טעות ואחרי חיטוב נכון אתה תבין את זה.. המשקלים שלך יצנחו כשתעבור לתוכנית פיצולים כי אתה שוכח שהמטרות הן שונות, המטרה היא בבנית הגוף ולא בהתעסקות במשקלי עבודה ובתרגילים עצמם, כלומר שבאימוני כח האימון הוא המטרה, ובאימוני פיצולים האימון הוא הדרך למטרה.
זה שני דברים שונים ואתה צריך להחליט באיזה מהם ללכת.
בהצלחה

20 אחוז שומן עם מספיק מסה, הבעיה היחידה היא שאין לך מעט מסה, החלק החזק אצלך מן הסתם הוא הקוואדס וגם הוא יאבד מגודלו במהלך החיטוב שתעשה.
עשית טעות ואחרי חיטוב נכון אתה תבין את זה.. המשקלים שלך יצנחו כשתעבור לתוכנית פיצולים כי אתה שוכח שהמטרות הן שונות, המטרה היא בבנית הגוף ולא בהתעסקות במשקלי עבודה ובתרגילים עצמם, כלומר שבאימוני כח האימון הוא המטרה, ובאימוני פיצולים האימון הוא הדרך למטרה.
בהצלחה
אני רואה ששטפו לך את המוח היטב. ח״ח לחבורת הבילדרים.

• פותח/ת השרשור

בהצלחה

למה שתקבע לי לאן אני יחטב?
לא אוהב לרדת מ13-14 ;)
זה הספיק לי לגמרי...
ב13-14 התחלתי את המסה הקודמת...
אז התחלתי גם הפעם ב13-14...
לא מעוניין לחטב לפחות...

ובקשר למה שאתה אומר שעוברים לפיצולים כל המשקל שהרמתי שוווה לתחת....
בולשיטטטטטטטט ואני בדקתי את זה אישית...
עשיתי ריסט בפרס מ57.5 ל50...
את ה50 עשיתי בקלילות ובמנוחות של דקה וחצי....
ששבוע שבועיים לפני זה היתקשתי מאוד להרים את ה50....
לטווח הקצר אתה צודק... אבל לטווח הארוך אתה טועה בענק...
כי הוא עובדה..... אז לקח לי 3 אימונים להרים את ה50 ל3X5
והפעם באתי ועשיתי 3X5 כאילו המוט ריק ובמנוחות קצרצרות..... (כנראה שהיה עולה גם 3X8 באותה מנוחה...)

אני רואה ששטפו לך את המוח היטב. ח״ח לחבורת הבילדרים.
כוח זה יחסי ואתה יודע את זה טוב מאוד ואתה גם תסכים איתי.
כשאתה רוצה לעבוד נטו בשביל להוסיף משקל על המוט, הטכניקה וההתמקדות בשריר פחות חשובה.
כשאתה רוצה לגדול ולגרות את השריר, אתה תשתמש במשקל שיגרום לך להגיע לכשל ובנוסף תעבוד בטכניקה כמו שצריך באופן ממוקד על השריר.
אז המשקלים לכאן ולכאן יהיו שונים לגמרי כי הצורת עבודה שונה

כשאתה רוצה לעבוד נטו בשביל להוסיף משקל על המוט, הטכניקה וההתמקדות בשריר פחות חשובה.
כשאתה רוצה לגדול ולגרות את השריר, אתה תשתמש במשקל שיגרום לך להגיע לכשל ובנוסף תעבוד בטכניקה כמו שצריך באופן ממוקד על השריר.
Wat.jpg

על מה אתה מדבר?
רוב המפתחי גוף ידועים בביצוע טכניקה מושלם למשל:רבעי בנץ ונעילת מרפקים(לא),בנפנופי ישבן שהם קוראים להם סקוואט בסמית משין אבל שזה נוגע לכפיפת מרפקים הם יבצעו טכניקה מושלמת עם טווח תנועה 100מם.

צפה בקובץ המצורף 13067

על מה אתה מדבר?
רוב המפתחי גוף ידועים בביצוע טכניקה מושלם למשל:רבעי בנץ ונעילת מרפקים(לא),בנפנופי ישבן שהם קוראים להם סקוואט בסמית משין אבל שזה נוגע לכפיפת מרפקים הם יבצעו טכניקה מושלמת עם טווח תנועה 100מם.
זה סתם שטויות שאתם אוהבים להגיד..
יש כמה באדי בילדרים שבאמת מתאמנים כמו ליצנים ולא תמכתי בהם מעולם, כמו בראנץ' וורן, ג'וני ג'קסון וכו'..
תסתכל פעם על קאי גרין מתאמן, על פיל היט מתאמן..
לבצע תרגיל בצורה שתתן לך TUT כמו לחיצת חזה בלי נעילת מרפקים והמשך הסט באופן רציף, זה לא נקרא חרא טכניקה, זה נקרא טכניקה שמתמקדת בצורה אחרת.
יש טכניקה לפאוורליפטינג כדי לגרום לחזרות עצמן להיות חוקיות, מה שיגרום למדידת הכוח בצורה שווה בין כל מתחרה.

גם אני מעלה פה סרטונים של אימונים ותגיד לי אם יש לי בעיות עם הטכניקות שלי , אם אני מרמה, עושה חצאי חזרות.. מקפיץ עם התחת ועם הגב שלי את המשקל וכו'

זה סתם שטויות שאתם אוהבים להגיד..

לבצע תרגיל בצורה שתתן לך TUT כמו לחיצת חזה בלי נעילת מרפקים והמשך הסט באופן רציף, זה לא נקרא חרא טכניקה, זה נקרא טכניקה שמתמקדת בצורה אחרת.
'

ואם אני אעשה רבע סקוואט בשביל להתמקד בקוואדס, אז זו טכניקה טובה כי זה מתמקד במשהו אחר או חרא טכניקה ?

אלי תרד ל0 אחוז שומן ככה יראו כמה מסה רזה באמת יש לך
מה הבלבולי ביצים האלה

משקלים לא כזה יורדים בחיטוב . גם למי שכן הם יחזרו אחרי זה ב0 זמן בלי לעלות כמעט במסת שומן כמו קודם

ואם אני אעשה רבע סקוואט בשביל להתמקד בקוואדס, אז זו טכניקה טובה כי זה מתמקד במשהו אחר או חרא טכניקה ?
חרא טכניקה.
הקוואדס שלך יקבל יותר עומס ממצב שתגיע למקביל בסקוואט ומי שחושב אחרת לא למד אנטומיה .
חוץ מזה שבד"כ עובדים פרונט סקוואט כדי להתמקד על קוואדס באופן שבו הגלוטס וההאמסטרינג פחות אגוניסטים

ברור ש SS לא עשתה את זה אני מאשים תהמלצות המגוחכות בפורום של לאכול 4000 קלוריות ולקנח באוריאו כדי להתאושש
ולהראות רע רוב השנה לקנח בחיטוב של חצי שנה ובחודש לחזור למצב הקודם

אני לא ראיתי שמישהו המליץ לאכול 4000 קלוריות ולסיים עם אוריאו.

חבורה של ליפטרים.. כולכם כמעט לא נראים כמו מישהו שמתאמן

אמרתי שלא? עוד מישהו רוצה לתת לי מוניטין שלילי? מה קרה רק לשמוע דעות לטובה?
ריפיטו אגדה!!
5X5 תכנית מעולה נהיים ס!סים

אתה מקבל מוניטין שלילי בצדק, רובנו לא מעלים תמונות ולנסות לצחוק על כל החברים בפורום כאן יוביל אותך במהירות לבאן.
בסופו של דבר, יש יותר דברים משותפים בין בילדרים לליפטרים מאשר לשאר האוכלוסיה, אפשר לדון על הדברים שאנחנו לא מסכימים לגביהם בצורה תרבותית ובאמת שאין סיבה להעליב את חברי הקבוצה הנגדית.
אל תתנהג כמו דביל ולא תקבל מוניטין של דביל.

די ברור לי שאני שמן זה די מבחירה.
אז די עם ההערות.
כמו שבמשקלים עד שעשית אין לך די לדבר מה ישאר ממני אחרי חיטוב וכו׳ כשאחטב נראה מה ישאר וזהו.
יום טוב לכולם אני כבר אמצע דרך לבדוק את הא״ש.
ד״א אני לא אוכל זבל.
ש״ש, ביצים, חזה עוף, גבינה,חלב,חמאה

אל תתבלבל, לינארית עם מסה בגירעון קל,
עלייה במשקלים, ירידה במשקל OWND

אני לא ראיתי שמישהו המליץ לאכול 4000 קלוריות ולסיים עם אוריאו.

אתה מקבל מוניטין שלילי בצדק, רובנו לא מעלים תמונות ולנסות לצחוק על כל החברים בפורום כאן יוביל אותך במהירות לבאן.
בסופו של דבר, יש יותר דברים משותפים בין בילדרים לליפטרים מאשר לשאר האוכלוסיה, אפשר לדון על הדברים שאנחנו לא מסכימים לגביהם בצורה תרבותית ובאמת שאין סיבה להעליב את חברי הקבוצה הנגדית.
אל תתנהג כמו דביל ולא תקבל מוניטין של דביל.

אני חייב להבין על מה בידיוק הוא יקבל באן?
אני לא רואה בתגובה שלו שום סימן לזה שהוא צוחק על מישהו יותר ממה שזה נהוג בפורום...,
הבחור פשוט אמר את דעתנו מה לעשות שהיא לא מקבילה למה שרוב הפורום מאמין,אבל ראיתי הרבה מאוד תגובות מצד "ליפטרים"
שנאמרות באותה הצורה כמו שהבחור פה אמר ולא ראיתי אף אחד ממכם מגיב ככה...

• פותח/ת השרשור
אני לא רואה בתגובה שלו שום סימן לזה שהוא צוחק על מישהו יותר ממה שזה נהוג בפורום...,
הבחור פשוט אמר את דעתנו מה לעשות שהיא לא מקבילה למה שרוב הפורום מאמין,אבל ראיתי הרבה מאוד תגובות מצד "ליפטרים"

להתחיל לצעוק פה שאנשים לא נראים כמו מישהו שמתאמן כשהוא לא ראה באמת עשירית מהפורום בטח זה לבוא ולזיין את השכל....
זה לא להביע דעה כמו שצריך...

לדעתי אתה נראה כמו חבית... גבר אתה לא נראה מתאמן בכלל! אתה חתיכת שחיף!!

מה היית עושה עם תגובה כזאת??(תחשוב שרשמו משהו בסגנון בשיא הרצינות...)
כשבעצם הבנאדם שרשם אותה אפילו לא ראה אותך... 🤪

הוא לא הביע את דעתו, הוא לעג לכל הפורום, וזו לא ההודעה הראשונה שלו שמנוסחת בשביל להתסיס.

לא חייבים להסכים על הכל, אתה יכול לראות את EliC מקבל מוניטין חיובי על ימין ועל שמאל למרות שהוא לא חושב כמו "כל הפורום".

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית