הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן (RussianHotGirl)

מצב
השרשור נעול
Ozichen , ממליץ לך לנסות את מזלך ולהיות מקובל בפורום של ישראלבודי.

אתה מעיק לנו על הנשמה ילד.

• אהבתי
Reactions: asf
להתחיל לצעוק פה שאנשים לא נראים כמו מישהו שמתאמן כשהוא לא ראה באמת עשירית מהפורום בטח זה לבוא ולזיין את השכל....
זה לא להביע דעה כמו שצריך...

לדעתי אתה נראה כמו חבית... גבר אתה לא נראה מתאמן בכלל! אתה חתיכת שחיף!!

מה היית עושה עם תגובה כזאת??(תחשוב שרשמו משהו בסגנון בשיא הרצינות...)
כשבעצם הבנאדם שרשם אותה אפילו לא ראה אותך... 🤪
הוא רשם שרוב הליפטרים נראים כאילו הם בכלל לא מתאמנים...
ועשיתם מזה סיפור כמו לא יודע מה,וואלה עם כל הכבוד אם הייתי רואה את RussianHotGirl ברחוב אני בטוח שהייתי חושב שהוא לא מתאמן..
אז מה?

הוא לא הביע את דעתו, הוא לעג לכל הפורום, וזו לא ההודעה הראשונה שלו שמנוסחת בשביל להתסיס.

לא חייבים להסכים על הכל, אתה יכול לראות את EliC מקבל מוניטין חיובי על ימין ועל שמאל למרות שהוא לא חושב כמו "כל הפורום".

קודם כל הוא לא העליב את כל הפורום,אל תשכח שכמאט כל האנשים שמגיעים לפה הם לא ליפטרים,הם באים כדי לשפר את המראה שלהם
מי שיותר פעיל בפורום זה החברה הליפטרים אבל זה ממש לא כל הפורום,אפילו לא הרוב.
וכן הוא הביע את דעתו אולי זה היה בצורה ממש גרועה,ומתסיסה אבל עדיין זו דעתו,למה ליפטרים לא מעליבים פה אנשים?ראיתי מלא תגובות כמו "למה אתה יורד לאחוז שומן כזה נמוך?אתה נראה כמו שחיף",
"די לחשוב על קוביות" וכו' וכו' ומיליון תגובות כאלו מצד ליפטרים ואף פעם לא ראיתי אותכם מתעצבנים כמו עכשיו?

מה שאני מנסה להגיד,שאולי זה לא בסדר איך שהוא מדבר אבל עשיתם מזה כאילו לא יודע מה....

מה שבאס אותי זה שכולם לוקחים את SS בתור הדוגמא העולמית והיחידה לאימון של פאוורליפטינג... זה רק תוכנית למתחילים! איך זה שמנסים להשוות אימונים של בילדרים עם וותק , לאיזה בחור צעיר שבקושי סיים 3 חודש במכון כושר עם SS?
לא חסר נפח בתוכניות מתקדמות יותר, לא חסר תקופות של נפח מטורף גם לתכוניות של פאווליפטרים.. ולהוסיף משקל על המוט זה גם המטרה של כל בילדר עם שכל , כי אם זה לא היה ככה PHIL HEAT עדיין היה מתאמן עם משקלים כמו של ELIC ולא מפסיק לגדול.
כשתוכנית האימונים של פאוורליפטר מתוכננת שיעלה משקל על המוט רק פעם בחודש , הוא כמאת ולא חושב כל 'להוסיף משקל על המוט' כל אימון. קחו לדוגמא את 5\3\1 BBB ותוסיפו איזה תרגיל קטן בסוף אימון כמו קרוק רואס או משו לטרפזים ל20-40 חזרות כדי לשפר גם את האחיזה, זרקו סט של מתח בין כל סט של לחיצה במהלך האימון (גם אם זה חימום) ואולי גם תסיימו עם איזה קומפלקס של 7-10 דקות כדי לא להפוך לבטטות ותראו שעולם ה'להוסיף משקל על המוט' לא באמת נראה ככה אחריי וותק מסויים . חוץ מזה גם יוצאים עם פאמם שלא היה מביך את יוסי יד 50.

• פותח/ת השרשור
הוא רשם שרוב הליפטרים נראים כאילו הם בכלל לא מתאמנים...
ועשיתם מזה סיפור כמו לא יודע מה,וואלה עם כל הכבוד אם הייתי רואה את RussianHotGirl ברחוב אני בטוח שהייתי חושב שהוא לא מתאמן..
אז מה?

קודם כל הוא לא העליב את כל הפורום,אל תשכח שכמאט כל האנשים שמגיעים לפה הם לא ליפטרים,הם באים כדי לשפר את המראה שלהם
מי שיותר פעיל בפורום זה החברה הליפטרים אבל זה ממש לא כל הפורום,אפילו לא הרוב.
וכן הוא הביע את דעתו אולי זה היה בצורה ממש גרועה,ומתסיסה אבל עדיין זו דעתו,למה ליפטרים לא מעליבים פה אנשים?ראיתי מלא תגובות כמו "למה אתה יורד לאחוז שומן כזה נמוך?אתה נראה כמו שחיף",
"די לחשוב על קוביות" וכו' וכו' ומיליון תגובות כאלו מצד ליפטרים ואף פעם לא ראיתי אותכם מתעצבנים כמו עכשיו?

מה שאני מנסה להגיד,שאולי זה לא בסדר איך שהוא מדבר אבל עשיתם מזה כאילו לא יודע מה....

אתה רושם את זה בקטע נחמד...
הוא רושם את זה בקטע רע...
די להיות ראש קטן 😉
אתה מוזמן לקרוא את התגובות החדשות שלו....
הוא לא רשם את זה כמוך...
הוא בא בשביל "להעליב"...
אתה מדבר כמו בנאדם זה ההבדל....

אתה רושם את זה בקטע נחמד...
הוא רושם את זה בקטע רע...
די להיות ראש קטן 😉
אתה מוזמן לקרוא את התגובות החדשות שלו....
הוא לא רשם את זה כמוך...
הוא בא בשביל "להעליב"...
אתה מדבר כמו בנאדם זה ההבדל....
מה קטע רע? אמרתי את האמת .. דיי לבכות כמו ילדה

• פותח/ת השרשור
מה קטע רע? אמרתי את האמת .. דיי לבכות כמו ילדה

כולי דמעות איך אני בוכה פה... ✌️
אתה אל תבכה על איך שליפטרים נראים...
או על מה הם אוכלים...
או על איזה שריר בא להם לעבוד או לא לעבוד.... (מה שרשמת על יד אחורית)

אתה סתם זורק פה שטויות ומנסה להוציא ליפטרים טיפשים שלא יודעים להתאמן/לאכול....
וזה לא נכון... כי אתה מדבר נטו שטויות...
לך לבכות 🤪

כולי דמעות איך אני בוכה פה... ✌️
אתה אל תבכה על איך שליפטרים נראים...
או על מה הם אוכלים...
או על איזה שריר בא להם לעבוד או לא לעבוד.... (מה שרשמת על יד אחורית)

אתה סתם זורק פה שטויות ומנסה להוציא ליפטרים טיפשים שלא יודעים להתאמן/לאכול....
וזה לא נכון... כי אתה מדבר נטו שטויות...
לך לבכות 🤪

Kiss and make up....😘

אל תשכח לשתות ליטר חלב ביום
אה וגם לא לעבוד יד אחורית כי זה סתם שריר מיותר
באיזה תוכנית כוח ראית שלא עובדים על יד אחורית?
איך בכלל אפשר לעשות לחיצות כלשהן בלי לעבוד על יד אחורית? 😣😳

באיזה תוכנית כוח ראית שלא עובדים על יד אחורית?
איך בכלל אפשר לעשות לחיצות כלשהן בלי לעבוד על יד אחורית? 😣😳

אוי נו למה אתה מתחיל בקטנות עכשיו....
אתה יודע שהוא דיבר על תרגילים ספציפים שמיועדים ליד אחורית...

קחו את @EliC לדוגמא, החלק הכי חזק אצלו זה הרגליים, כל השאר הוא ממוצע מינוס יחסית לבילדר אליק בזמנו עשה SS \יש לו סקוואט יחסית חזק ל-5. האם יש לזה קשר?
(בלי להעליב אליק אבל זאת האמת)

קחו את @EliC לדוגמא, החלק הכי חזק אצלו זה הרגליים, כל השאר הוא ממוצע מינוס יחסית לבילדר אליק בזמנו עשה SS \יש לו סקוואט יחסית חזק ל-5. האם יש לזה קשר?
(בלי להעליב אליק אבל זאת האמת)
לא עבדתי SS מעולם
הרגליים חזקות כי אני עובד עליהם פעמיים בשבוע ויודע איך לעבוד עליהם

לא עבדתי SS מעולם
הרגליים חזקות כי אני עובד עליהם פעמיים בשבוע ויודע איך לעבוד עליהם

די זכור לי שרשמת איפשהו שהתחלת מתוכניות כוח לא?

אוי נו למה אתה מתחיל בקטנות עכשיו....
אתה יודע שהוא דיבר על תרגילים ספציפים שמיועדים ליד אחורית...
הוא כתב שבפווארליפטינג לא עובדים על יד אחורית אז באמת ובתמים אני רוצה שהוא יגיד לי איך עושים לחיצות בלי להשתמש בטרייספס כאגוניסט במרפק...
מעניין, יש לי יד אחורית חזקה, יש מצב שפשוט נולדתי ככה? או בעצם אני נס גנטי? או ש..?

די זכור לי שרשמת איפשהו שהתחלת מתוכניות כוח לא?
לא
הייתי עושה איזה AB\C לא מושקעת כשבנץ', BOR, פרס, סקואט ולתקופה קצרה מאוד גם דדליפט נורא היו דומיננטיים שם והקשבתי לאנשים פה בפרוום ובמקום לעבוד בטכניקה טובה הייתי פשוט מעמיס משקל כמה הכי הרבה שאני יכול לסגור איתו 3-6 חזרות ולא הייתי גודל מהדבר הזה..

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית