הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דעתכם על תוספים לפני רכישה

• פותח/ת השרשור Titan
  • פורסם בתאריך

Titan

משתמש פעיל
908
365
נק' מוניטין:
726
908
365
אהלן,

רציתי לשאול את דעתכם על התוספים שאני מעוניין לרכוש.

המטרה היא עליה במאסה\כוח ולהשתדל לחתוך קצת באחוזי השומן ככל שניתן.

רוב המוצרים הן ליצירת PRE-WORKOUT, שאותם אני מתכנן לקחת ביחד עם הקריאטין קריצ'ר (החדש) והקפאין.
*מודע לכך שפורמולות קריאטין לא יעילות יותר בהשוואה למונו אבל המוצר קרץ לי בגלל ה1+1 וגם מעדיף לשתות משהו מתוק לפני\בזמן האימון 😃
בהשוואה למונו של אופטימום (שלמעשה יש ברשותי כמעט חדש 300גר), בקריצ'ר מקבלים 120 מנות של 5 גרם, יקר פי 2 מהמונו 600גר של אופטימום(כ15 דולר).

תרגישו חופשי להוריד\להוסיף על פי דעתכם. (שכחתי להוסיף אופטימן ומגנזיום)

rtdm.jpg

תודה רבה על עזרתכם!

נערך לאחרונה:
כל הפורמולות פרי וורקאוט הן בזבוז כסף לפי דעתי,אם אתה רוצה אנרגיה שתה קפה/כדורי קפאין.
תוספים שכדאי לקנות:
חלבון,קריאטין קפאין ומולטי ויטמין.
לאנרגיה נוספת תעשה כמו גוקו,תרים ידיים באוויר ותצרח ככה כל הצמחים ובעלי החיים בכדור הארץ יתנו לך אנרגיות כך תיצור כדור אנרגיה קטלני איתו תוכל לחסל כל אחד.

המוצר הראשון זה קריאטין? אם כן זה סתם בזבוז תקנה קריאטין של דיימטיז 1 קילו עולה פחות(לא יודע אם באתר הזה אבל באתר השני הגדול זה 20 דולר לקילו)
החלבון סתם בזבוז 61 דולר ל4.6 LBS תקנה כבר חלבון רגיל של אופטימום או דיימטיז יותר זול ויותר כמות
לגבי השאר לא מבין
ותמחוק את הקישורים אסור לדבר על הזמנות מחו"ל פה

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה, שיניתי את האבקת חלבון ואת הקריאטין ע"פ המלצתך.
מצאתי חלבון דיימטייז אליט 6 פאונד ב30 דולר.

מה לגבי שאר התוספים? יעבדו יותר טוב מכל התוספי "לפני אימון" למיניהם?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית