בן 21

• פותח/ת השרשור aska
  • פורסם בתאריך

aska

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי אני בן 21 שוקל 50 גובה 170 ואני מת לעלות במשקל מישהו הציע לי על זריקות סוסטנון טסטוסטרון אני יודע ששניהם זה הורמון הגברי מה יכול לקרות ואיזה שינוים יהיה לי והאם כדאי לקחת או לא תודה מראש

אם אתה שוקל 50 ק״ג על 170, זה אומר שאתה לא יודע לאכול. כשאתה לא יודע לאכול, לא משנה מה תזריק, זה לא ממש יעזור לך לטווח הארוך ולכן הפיתרון של זה להתחיל לאכול סך קלורי שיעלה אותך במשקל.

אם אתה לא מצליח לאכול את הכמות הנידרשת תעזר בגיינר1000 קלוריות ביום * 2. בוקר וליפני השינה יעשו את העבודה. במשך היום תאכל אוכל בריא כדי לקבל ויטמינים ומינרליים וחומצות שומן נחוצות.אה ותגיד שיניב שלח אותך...

נכון לא צריך חומרים בשביל לעלות במשקל , כמו שהציעו פה מומלץ לצרוך גיינר יעלה אותך יפה ומהר . אם המטרה שלך להגדיל תאבון אין צורך לערב את המערכת האנדוקרינית שלך . יש עוד תוסף שנקרא קיאנפי פיל יש פה כמה חבר׳ה בפורום שהשתמשו והעלה אותם 10 קילו פלוס תאבון מוגבר תנסה ..
היי אני בן 21 שוקל 50 גובה 170 ואני מת לעלות במשקל מישהו הציע לי על זריקות סוסטנון טסטוסטרון אני יודע ששניהם זה הורמון הגברי מה יכול לקרות ואיזה שינוים יהיה לי והאם כדאי לקחת או לא תודה מראש
בסוסטנון יש 4 סוגי טסטוסטרון לא הבנתי למה הטעו אותך ורצו לדחוף לך גם סוסטנון וגם טסטוסטרון , טסט זה טסט זה הבסיס יש כמה סוגי טסטים לדוגמא :
טסט אנטט שהוא קצת ארוך מהסוסטנון בניגוד לסוסטנון שהוא מתחיל לפעול מיד אנטט הוא מורגש אחרי שבועיים שלוש , יש טסט ספיונט שהוא טיפה יותר ארוך מתחיל לבעוט אחרי חודש .
ויש טסט קצר פרופיונט מה שמופיע בסוסטנון רק שהוא 100 מג למיל יותר חזק מתחילים להרגיש אותו תוך 3 , 4 ימים .

שינויים הורמונליים , לא מומל להתחיל עם אנאבוליים רק לאחר כמה שנים טובות של אימונים אינטנסיביים וכמובן תזונה נכונה , אתה יכול לנסות קודם כל קיראטין וגיינרים למניהם ובמידה ואתה לא רואה שינויים רק אז לשקול לעשות סייקל כמובן שתקרא את הנעוצים לפני ותלמד על הנושא כמה שיותר .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית