הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע איך סופרים

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
היי רציתי לשאול משהו בנוגע לספירה של המשקל עם עבודה על משקולות יד.

נניח ואני עושה לחיצת כתפיים עם משקולות יד, האם אני סופר את זה כ-25 ק"ג(שנמצא ביד 1)

או שאני סופר את המספר הכולל ב-2 הידיים שהוא 50 ק"ג ?

מדברים תמיד על משקל כללי ! מה זה מעניין כמה אתה שם בכול יד ? גם שאתה לוחץ חזה אתה אומר 100 קילו למשל ולא "50 קילו כול צד בלי משקל המוט " ושולח אותנו למחשבון להוריד מכול צד את משקל המוט 🤡

מדברים תמיד על משקל כללי ! מה זה מעניין כמה אתה שם בכול יד ? גם שאתה לוחץ חזה אתה אומר 100 קילו למשל ולא "50 קילו כול צד בלי משקל המוט " ושולח אותנו למחשבון להוריד מכול צד את משקל המוט 🤡
אתה רציני או שאתה צוחק?
בלחיצות חזה אתה מרים את המשקל עם שתי הידיים ולא עם יד אחת
עם תעשה לחיצות חזה עם דאמבלים עם 40 קילו כל יד אתה תגיד לחיצות חזה עם דאמבלים - 40 ק"ג. ולא 80 ק"ג 😣

אתה רציני או שאתה צוחק?
בלחיצות חזה אתה מרים את המשקל עם שתי הידיים ולא עם יד אחת
עם תעשה לחיצות חזה עם דאמבלים עם 40 קילו כל יד אתה תגיד לחיצות חזה עם דאמבלים - 40 ק"ג. ולא 80 ק"ג 😣

אין בזה בתכלס חוקיות , איש איש הישר בעינו יעשה... יש כאלה מחברים יש כאלה נותנים לך לחבר.

יש גם כאלה שנותנים לחבר לא רק לחבר. יש כאלה שנותנים לחבר גם להרים להם 🤡

חחחחחחחחחחחחחחח למזלי בחדר כושר שלי אני לא רואה חיבורים כאלה אחרת זה היה לחבר איזה פלטת 5 קילו , למשקל ראש של אדם. 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית