הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה SS Before and After

מצב
השרשור נעול
אין טעם לריב,כי בסופו של דבר מה שחשוב זה איך הפרצוף שלך נראה.
פרצוף בפרופורציה> גוף בפרופורציה.

אין טעם לריב,כי בסופו של דבר מה שחשוב זה איך הפרצוף שלך נראה.
פרצוף בפרופורציה> גוף בפרופורציה.

צודק . . זה מה שאני אומר תמיד מה שקובע זה המראה לא המוט ..🏋️😅.

אז מן הראוי שתעלה תמונות שלך...
או שאתה מעדיף להישאר בקטגוריית חבורת המלקקים של אלי סי...
ל'צע 🥷
לא קוביות ולא 180 קילו סקוואט חשובים,פרצוף אסטתי זה מה שחשוב.

הנושא של הפרצופים שייך יותר לפרום אחר של ניתוחים פלסטים או לפורום גייז "בנים אוהבים בנים" 🚬🤪🚬

ל'צע 🥷

הנושא של הפרצופים שייך יותר לפרום אחר של ניתוחים פלסטים או לפורום גייז "בנים אוהבים בנים" 🚬🤪🚬

נראה שאתה מדבר מניסיון בנושא הזה,אז תגיד מה בפורומים מהסגנון שציינת מעדיפים פנים או גוף?

נראה שאתה מדבר מניסיון בנושא הזה,אז תגיד מה בפורומים מהסגנון שציינת מעדיפים פנים או גוף?

מה נסיון ? אני ישר קולט דיבור של הומואי ...מי שלא קולט כנראה כבר שם מזמן ☠️

מתי תפסיקו לדחוף אותי לכל דיון בכוח<
חחחחח מה אתה עף על עצמך!
אתה מעניין לי את הביצה השמאלית, פעם ראשונה שהזכרתי את שמך לא בפוסט שאתה פתחת.
פשוט כאן זה היה מתבקש כי אותם אנשים לא מביאים שום הוכחה על עצמם על שיטת האימון שהם מאמינים בה.

SS יוצר חוסר פרופורציות מכמה סיבות:
תרגיל גב שהוא BOR מרכזי - ברגע שתעמיס משקל תאבד טכניקה והגב שלך לא יגדל מכו שצריך אלא אם כן הוא דומיננטי גנטית, גב זה שריר שדורש ריכוז ועבודה עם המוח ולא עם המשקל.
כתפיים- פרס לא יעבוד על הכתף האחורית שלך, כמה שתרצה.
חזה - גם אם תלחץ חזה חזק מאוד החזה עליון שלך שהוא חלק לדעתי יותר חשוב ומרשים מהחזה התחתון - לא יתפתח כמו שצריך.
אז אם אתה מתקדם במשקל ב BOR איזה שריר יגדל ? כי אם אתה מוסיף משקל על המוט שריר מסויים חייב לגדול מה לא ככה ?
ושאתה אומר טכניקה טובה למה אתה מתכוון ?

שינוי מצוין אחי כל הכבוד !
עלית יפה במשקל ובכלל במשקלי עבודה והגעת לתוצאות טובות בזמן קצר .

אם תוכל לרשום רק את התפריט שבו השתמשת ולפרט קצת יותר זה יועיל ויעזור לי מאוד ... אני פשוט מתכוון לחזור ל SS בקרוב ועלייה של 10 קילו ב 3 חודש עם עלייה באמת מינימלית באחוזי שומן זה מרשים .

אני עכשיו התחלתי SS ונראה שיש לה הרבה חסרונות שפיקטתם כאן
בתור מתאמן מתחיל - התאמנתי שנה במכון וכן כ7 שנים עוסק בספורט כח אירובי כדורסל אבל במכון די מתחיל
לצורך הענין שוקל 55 גובה 163
אתם ממליצים לי על הss או שלמישו יש אופציה יותר טובה?

אני עכשיו התחלתי SS ונראה שיש לה הרבה חסרונות שפיקטתם כאן
בתור מתאמן מתחיל - התאמנתי שנה במכון וכן כ7 שנים עוסק בספורט כח אירובי כדורסל אבל במכון די מתחיל
לצורך הענין שוקל 55 גובה 163
אתם ממליצים לי על הss או שלמישו יש אופציה יותר טובה?
אני ממליץ שלא תקפיץ אשכול מ2013

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית